Svetove diskoteky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Nebol som na ziadnej svetovej, ale chcel by som ist do klubu Amnesia na Ibize. Alebo zatial aspon do Energy 2000 v Przytkowiciach (ci jak sa to pise) v Polsku
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Akurat na LOVEPARADE.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

na svetovej som este nebol ale teraz 2.6.2007 idem do prahy na sensation white :smt020 parada.A chcem ist na LOVEPARADE :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pedrosino napísal:na svetovej som este nebol ale teraz 2.6.2007 idem do prahy na sensation white :smt020 parada.A chcem ist na LOVEPARADE :D
Aj ja sa uz chystam na sensation a to hlavne po tom, co som zistil, ze tam hravaju aj tvrdsie veci:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9915059733
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no urcite raz pojdem !!!!!!!!!!!!!!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

GothaR napísal:Meccu, Lazne a Roxy beries ako svetove diskoteky? :)
(hravaju tam znami DJi a DJky ale pocty ludi nesedia)
Tam by som radil skor nedavne Transmission a pripravovanu Sensation White. Skoda, ze neficim na trance, ale mojim snom(nieco ako pre arabov put do Mekky) je dostat sa na Sensation Black do Amsterdamu, snad to raz vyjde :)
Uz to tu sice par ludi napisalo ale kvantita sa nerovna kvalite...tieto kluby su zname v europe, hlavne u clubberov co sa o to zaujimaju...ani Cafe Del Mar na Ibize nepojme 20000 ludi...
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

Gothar
Moderátor
Moderátor

seth82 napísal:Uz to tu sice par ludi napisalo ale kvantita sa nerovna kvalite...tieto kluby su zname v europe, hlavne u clubberov co sa o to zaujimaju...ani Cafe Del Mar na Ibize nepojme 20000 ludi...
No tak z lazni sa teraz stal viacmenej hopersky klub a v ROXY som si pripadal ako vo fetackom "doupeti" (nenapada ma slovensky nazov), vsade citit marihuanu, pri satniach dvaja dileri, pivo v plastovych poharoch...no humus.
btw dnes je Transmission, nejde nejakou uplnou nahodou niekto?
Tesim sa hlavne na Scot Project :twisted:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pacha, Mamut a Bank v Budapesti. Vzdy viac, ako 2.000 ludi. Potom Aquarius v Zagrebe ma tiez okolo 2.000 ludi navstevnost. Potom som bol este v Cesku, Francuzsku, Srbsku a Nemecku. Ked idem niekam do zahranicia, tak sa snazim prave tieto miesta navstivit, aby som videl, ako sa bavia ostatne narody.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Hosi ako hodnotite Stodolni na Ostrave, 23.11 tam cestujem tak by som chcel pocut nejake nazory, ake su tam naj kluby, ako je to tam cenovo a pod.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Diskoteka (Myslim ako club) - Tel Aviv - Haoman 17

Diskoteka (party) - Loveparade, a vela vela roznych od malych po velke
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak vcera bola Transmission, kto by mal zaujem pozriet si nejake videjka, tak tu su: http://forum.trance.cz/read.php?1,37285,page=2
PS: okrem celkovej atmosfery a mierne prebasovaneho zvuku to bolo v kazdom smere lepsie ako Sensation :smt023
//dalsie linky http://www.trance.cz/?pg=r-rep&lg=sk&id=transmission4
Jimmy1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jimmy1 »

moj sen je ist na Sensation White... ked tak este Dance Valley alebo Nature One..

ale zazil som neovakovatelnu atmosku na dvoch koncertoch Paul van Dyka..
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

Kazdy pozname znamu vetu "IDMT PRESENT.......SENSATION WHITE" :D ale kazdopadne cakat v rade cca 6.hod aby ta pustili dnu a vidiet dokonalu atmosferu 40-45.000 ludi a jedneho DJ pri ohlusujucej zvukovej aparature vysoko presahujucej 10.000KW,ked si predsatvite ze v roku 2002 (mimochodom boli sme tam 5,nasa partia) sme stravili za internetom cca 18hod.a cakali na 40.000 volnych vstupeniek aby sme s toho chitili aspon 5,a za 2.hod boli vypredane a potom cesta do Amsterdamu a nakoniec najvaic ocakavana svetova Trancova udalost roka SENSATION WHITE EDITION. odporucam vidiet a hlavne zazit.
Gothar
Moderátor
Moderátor

EnQuist napísal:Kazdy pozname znamu vetu "IDMT PRESENT.......SENSATION WHITE" :D ale kazdopadne cakat v rade cca 6.hod aby ta pustili dnu a vidiet dokonalu atmosferu 40-45.000 ludi a jedneho DJ pri ohlusujucej zvukovej aparature vysoko presahujucej 10.000KW,ked si predsatvite ze v roku 2002 (mimochodom boli sme tam 5,nasa partia) sme stravili za internetom cca 18hod.a cakali na 40.000 volnych vstupeniek aby sme s toho chitili aspon 5,a za 2.hod boli vypredane a potom cesta do Amsterdamu a nakoniec najvaic ocakavana svetova Trancova udalost roka SENSATION WHITE EDITION. odporucam vidiet a hlavne zazit.
No hej...v Amsterdame to je nieco :)
Ja len dufam, ze na buduci rok bude aspon v Prahe, boli uz nejake famy, len zatial nic nie je potvrdene. O uzasnej atmosfere toho, ze su vsetci v bielom som tu uz asi aj pisal.
btw. je to ID&T ;)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

EnQuist napísal:Kazdy pozname znamu vetu "IDMT PRESENT.......SENSATION WHITE" :D ale kazdopadne cakat v rade cca 6.hod aby ta pustili dnu a vidiet dokonalu atmosferu 40-45.000 ludi a jedneho DJ pri ohlusujucej zvukovej aparature vysoko presahujucej 10.000KW,ked si predsatvite ze v roku 2002 (mimochodom boli sme tam 5,nasa partia) sme stravili za internetom cca 18hod.a cakali na 40.000 volnych vstupeniek aby sme s toho chitili aspon 5,a za 2.hod boli vypredane a potom cesta do Amsterdamu a nakoniec najvaic ocakavana svetova Trancova udalost roka SENSATION WHITE EDITION. odporucam vidiet a hlavne zazit.
jj, ja som sa zatial nabazil len pri pozerani dvd :), ale planujem.. :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

sensation white, black, tam sa urcite raz objavim ak budu financie :roll: urobime hojko zajazd?:D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

pershing napísal:sensation white, black, tam sa urcite raz objavim ak budu financie :roll: urobime hojko zajazd?:D
Ja radsej pojdem sam s priatelkou ;). Nic v zlom. :)

//dik za K- ;)

//dik za K+ ;)

//lol
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Gothar tohto roku bol White v Prahe. Do Amsterdamu by som mozno aj isiel :-) Tento rok jedna z tych vacsich "diskotek" bol Van Dyk v T-Mobile a inak Brnenska Apokalypsa a 22.12. sa chysta treti Cybernight, ktory vypada dost slusne (vybava, headlinery: Sander van Doorn, Mauro pi*****)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Sanderbude aj na Slovensku, ak sa spravne pamatam Marec...
Napísať odpoveď