AutoCAD 2008 > skopirovane z PC na iny > ako spustit ?
AutoCAD 2008 > skopirovane z PC na iny > ako spustit ?
cavte...dnes som sa vydal na par dni do piestan a predtym som si narychlo cez LAN kabel skopiroval z mojho PC na book Program Files/AutoCAD 2008 (tam som ho mal nainstalovany) ale ked to teraz chcem pustit tak nejde. viem ze niektore aplikacie / hry po takom skopirovani funguju ale niektore nie a treba napriklad pridat nieco do registrov atd. pls neviete ako rozbehat toto ? 
Re: AutoCAD 2008 > skopirovane z PC na iny > ako spust
rovno ti odporucam nainstalovat si to na novo ja pouzivam stale AutoCAD 07 cz a som snim spokojny 08 som neskusal a zatial any neplanujem takze asi to bude najrozumnejsie to nainstalovanie z nova lebo tych registrov tam je strasne vela...TomAss napísal:cavte...dnes som sa vydal na par dni do piestan a predtym som si narychlo cez LAN kabel skopiroval z mojho PC na book Program Files/AutoCAD 2008 (tam som ho mal nainstalovany) ale ked to teraz chcem pustit tak nejde. viem ze niektore aplikacie / hry po takom skopirovani funguju ale niektore nie a treba napriklad pridat nieco do registrov atd. pls neviete ako rozbehat toto ?
Re: AutoCAD 2008 > skopirovane z PC na iny > ako spust
Musis si preniest kluc cez pomocku na prenos licencii... a autocad by si mal mat naistalovany cez instalacku... Pri prenose licencii si musis presne napisat nazov pocitaca na ktory to chces prenasat, pretoze pri exporte zo zakladneho PC bude autocad uz nefukcny a zfunkci sa az po inporte na novy... Good Luck...TomAss napísal:cavte...dnes som sa vydal na par dni do piestan a predtym som si narychlo cez LAN kabel skopiroval z mojho PC na book Program Files/AutoCAD 2008 (tam som ho mal nainstalovany) ale ked to teraz chcem pustit tak nejde. viem ze niektore aplikacie / hry po takom skopirovani funguju ale niektore nie a treba napriklad pridat nieco do registrov atd. pls neviete ako rozbehat toto ?