Newiem prečo, ale nechce mi sťahovať aktualizácie pre Windows.Keď ich dám nainštalovať, tak sa zjaví, ktoré by sa mali nainštalovať, ale vypíše: THE FOLLOWING UPDATES WERE NOT INSTALLED.Čo mám s tým robiť?
Royksopp napísal:Mne išli vždy aktualizácie aj keď som comp musel dávnejšie preinštalovať.Keďže mám originál Windows.Teraz ktovie kde je chyba.
Ako uz viaceri napisali stiahni SP 2 bez toho ti to nepojde ja mam tiez legalny windows xp kupovany pred dvoma rokmi a tiez je tam len SP 1 ak to mas aj ty tak nejako musis si stiahnut SP2 najdes to na strabnke microsoft pohladaj pokial mas legalny win neni problem stiahnut a nainstalovat ,,,
No vyhadzuje mi chybu 0x80080008
Ale ja mám asi SP2, lebo keď dám pravým tlačítkom na TENTO POČÍTAČ, tak je tam MICROSOFT WINDOWS XP
HOME EDITION atď a potom tam je aj SERVICE PACK 2.
Takže to mám to SP2 a chyba bude ktovie kde.
Ahoj. Ja mám problém s aktualizáciami v trochu inom ohľade. Mal som ich zapnuté,pred 5 dňami som odstraňoval vírusy z počítača a teraz mi za každým spustením počítača vyhodí stav, že ich mám vypnuté. Ako to spraviť?
Treba si vypnut v sluzbach Centrum zabezpecania a ziadne hlasky nebudu. Daj start , spustit a tam msconfig. Pod kartou sluzby si najdi centrum zabezpecenia a odskrtni ho. Po restarte systemu sa ti tie hlasky uz nebudu objavovat. BTW. sa to tu uz mnohokrat riesilo.