hm,tato hra ma celkom zaujala svojou kreativitou,je to podla mna lepsie oproti FM 2008,nakolko zapas sa zobrazuje tak ako vo FIFE,grafika je celkom vypracovana
Popis:
FIFA Manager 08 je další díl v sérii od týmu Bright Future a společnosti Electronic Arts, který nabídne 52 ligových soutěží s hráči z více než 20 zemí, kteří budou v rámci hry hodnoceni na základě 42 vlastností, schopností a dovedností.
Ja som tiez velkym fanusikom managerov, a preto si myslim ze FM je tak o 50 % lepsi ako Fifa Manager. Kedze v managerovi mi absolutne nejde o grafiku, a aby zapas prebiehal ako vo Fife. Ide mi o rozmanitost nastavenia, vsetko do detailu je tam spracovane, proste ozajstny manager. Fifa Managera by som zaradil na tretie miesto spomedzi managerov. Podla mna ho predbehne aj CSM hlavne kvoli rychlosti
skoda ze manazer ma vzdy grafiku pozadu tak 3-4 generacie FIFA serie od EA a pod. Ja viem, nie je to jeho podstatna cast ani z dialky, moj dobry kamos je doslova manazer freak, takze celkom rozumiem jeho radosti z virtualneho manazovania teamu.
uplink: Manazer nie je o tom, aby si sledoval grafiku a kochal sa na nej. Je to predovsetkym o manazovani timu. Ja som zacinal s managermi este niekedy v roku 1997, bol to asi 30MB velky manager anglickej ligy, nazov si uz nepamatam, bol z roku 1996 (skusim zistit ten nazov). Potom som presiel na Premier Manager 99, neskor Total Club Manager, skusil som aj Championship Manager 2 ci 3, ale ten bol prilis zlozity. Posledny manager, ktory som aktivne hraval bol Total Club Manager 2002. Prave TCM sa mi najviac pacil, ale bol aj dost jednoduchy. Za najoriginalnejsi aj tak povazujem ten z roku 1996. Momentalne hravam managera uz len na hattrick.org.
Tento rok vsak na Football Managerovi 2008 odflakli uz samotny zapas. Ked super utoci, moji hraci sa okolo neho postavia a doprevadzaju ho az do mojej 16ky. Mozem nastavit osobne branenie, napadanie aj obranne zakroky na maximum, no nepomoze to
Ale inac je to dobra hra.
som hral naposledy Fifa manager 06 a myslim si ze je to velky rozdiel ta 08, za fst vychytavka ze si mozes vybrat jedneho hraca a hrat snim v 3d zapas, snazit sa nabiehat prihravat...alebo hrajuceho managera a osobne a mi zda teraz aj celkom prehladny...podla mna dost krok v pred