SSemteXX napísal:ja mam program na odomknutie mobilov viac info SS
Asi si mal na mysli"odblokovanie".To sa tyka sieti-aby ti fungoval na vsetky siete.
On vsak potrebuje prepalit firmware.. ssemtex\\Ok .Mna len pomylilo-"mam program na odomknutie mobilov"
Spoluziak nasiel niaku nokiu a tak ju odovzdal maitelovy pritom mu ani nepodakoval a povedal mu ze ked videl zae mu vipadol tak mal a nho kricat ale o nho nevidel skus prepalit ten firmware inak asi ho neodomknes
skus napisat odkial si .....moj kamarat stratil sek610i som s nim vcera rozpraval stratil ho myslim v stropkove.....skus byt cestny stratil uz stvrty mobil ....
Joxxo napísal:skus napisat odkial si .....moj kamarat stratil sek610i som s nim vcera rozpraval stratil ho myslim v stropkove.....skus byt cestny stratil uz stvrty mobil ....
a co keby si ty napisal skade si lebo take ja poznam:napis skade si.on napise a ty napises ze presne tam. ale ked sa mylim thak potom sorry.
Vsak ja som napisal ze on ho stratil (niesom si na 100% isty )v stropkove ,ma od neho papiere atd myslim a tam je vyr.cislo takze ak je cestny je mnoho sposobov ako zistit ci klamem