Need for Speed:Pro Street
-
Dante3000rpm
Medium Star
Dante3000rpm napísal:aj ja cakam ale asi skor nez 9. novembra nebudeKód: Vybrať všetko
http://www.nfsprostreet.nl/need-for-speed-pro-street/demo.php
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prve dojmy velmi zle, radost mi pokazilo menu, ktore je na moj vkus strasne neprehladne a blikajuce. Nechapem, preco EA nemoze spravit jednoduche menu, ale musi byt neprehladne, blikajuce, zle ovladatelne... Hra pri 1680x1050 na zostave C2D E4500, 2GB RAM a 7900GT pri medium detailoch bez AA & bilinearny filter ide dost biedne, je to hraletne ale nie plynule, najma pokial su v blizskosti auta. Pri znizeni rozlisenia na 1280x1024 s 2xAA, detailami na high a trilinearnym filtrom ide slusne, aj ked to stale nie je ono, ale chce to vyladit a zistit na com sa oplati znizit detaily a kde zase zvysit, aby hra vyzerala solidne a bola dostatocne plynule. Myslim, ze majitelia starsich PC ako napriklad A64 3000+, 1GB RAM a 7600GT si hru prilis nezahraju, maximalne tak na dost biednej grafike. Hodnotit hru samotnu nema vyznam, kedze nic zaujimave neponuka, azda najzaujimavejsie pre mna bolo, ked som si vsimol datum vydania, ktory je stanoveny na necele na tyzdne, tj. 14.novembra 2007, takze je sa na co tesit.
Do prilohy prikladam tri screeny, prve dva su z 1680x1050 bez AA, posledny je 1280x1024 s 4xAA.
Do prilohy prikladam tri screeny, prve dva su z 1680x1050 bez AA, posledny je 1280x1024 s 4xAA.
nainstalovane.. po 10 minutach odinstalovane. Presny model toho ako spravit hru pokial mozno co najrealistickejsiu aj ked tym utrpi hratelnost.
Aspon mna toto demo nedokazalo zabavit, skorej ma sralo ze pre nejaku drobnost kvoli ktorej ma vyhodilo z trate, som musel zase opakovat... Takze cosi ako vyletim z trate na strechu, a znovu ma to vrati na kolesa, sa tu nekona. Ano pekny prvok "reality", mne vsak k arkadovkam nepasuje. A na simulator mi to tiez zrovna nepripada. Boh vie, mozno s volantom je to o dost zivsie. Klavesnica je pre NFS:PS mrtva, aspon podla mojho dojmu, co sa reakcie a odozvy vozidla tyka. Screeny sem zial nedam, nakolko ani po grafickej stranke sa nenasiel jeden detail ktory by ma nejak ohuril, takze som ani nemal co shotnut.
Neviem mozno som len ja divny, ale sposob spracovania NFS:MW mi pripadal ako mimoriadne dobre hratelny koncept. Zo starsich dielov potom uz len NFS2, NFS4, NFS:U1
EA neprekvapili ani tentokrat
Aspon mna toto demo nedokazalo zabavit, skorej ma sralo ze pre nejaku drobnost kvoli ktorej ma vyhodilo z trate, som musel zase opakovat... Takze cosi ako vyletim z trate na strechu, a znovu ma to vrati na kolesa, sa tu nekona. Ano pekny prvok "reality", mne vsak k arkadovkam nepasuje. A na simulator mi to tiez zrovna nepripada. Boh vie, mozno s volantom je to o dost zivsie. Klavesnica je pre NFS:PS mrtva, aspon podla mojho dojmu, co sa reakcie a odozvy vozidla tyka. Screeny sem zial nedam, nakolko ani po grafickej stranke sa nenasiel jeden detail ktory by ma nejak ohuril, takze som ani nemal co shotnut.
Neviem mozno som len ja divny, ale sposob spracovania NFS:MW mi pripadal ako mimoriadne dobre hratelny koncept. Zo starsich dielov potom uz len NFS2, NFS4, NFS:U1
EA neprekvapili ani tentokrat