SKLAMAL MA a teraz sa chce vrátiť.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SKLAMAL MA a teraz sa chce vrátiť.

Príspevok od používateľa Žužľa »

Mala som priatela. Má 19. rokov a odišiel študovať do BA. Dali sme sa do kopy cez prázdniny a po mesiaci ako začal chodiť do školy mi povedal, že to nezvláda. Rozišli sme sa... Onedlho mi kamarát povedal, že ho odmňa odhovorili jeho kamaráti. Vraj ho budem džať na uzde a nebude môcť chodiť nikde. On ich poslúchol a rozišiel sa so mnou :( Mne natrepal do hlavy, že nezvláda to kvôli škole a pravdu som sa musela dozvedieť až teraz. Mementálne sme už dva týždne "rozídení" a on si začal uvedomovať svoju chybu a prosil ma o odpustenie :( Neviem či mu mám odpustiť a dúfať, že už nedá na slová kamarátov, alebo máme ostať kamarátmi ako sme už tie 2 týždne :cry: Môže mi ktosi poradiť? :(
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

taká otázka.lúbiš ho?
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:taká otázka.lúbiš ho?
Ťažká otázka... Sklamal ma... ale bojím sa, že sama si nahováram, že ho už neľúbim ale ľúbiť ho ľúbim. :cry:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak pre chlapov je názor kamarátov veľmi dôležitý.. asspm pri mne.. ked frendovia schávlia kočku tak som rád a ked ni .. tak ma to serie..
rada?: každý si vživote zaslúži druhú šancu.. ja som názoru tri krát a dosť .. takže šancu mu daj.. ale teraz si ty tá ktorá si diktuje podmienky.. povedz ok ALE...
GL
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Možno teraz to bude divné ale akurát som sa zamyslela.... za 3 mesiace čo sme boli spolu sme boli 3-krát osamote vonku!! Ostatné sme boli len s kamarátmi. Keď hovoril, že je to kvôli škole... Na nej je stále!! Tak prečo by názor zmenil?! Ako nad tým tak premýšľam tak kamarátov má stále tých istých dal na nich raz dá aj druhý, či tretí! :( neviem či si tú šancu zaslúži a či ja neostanem sklamanejšia ako som :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tomu sa hovorí riziko povolania..
neviem ako to medzi vami je.. aké je to intenzívne neviem nič.. ALE .. vieš to ty.. takže celé je to na tebe ja(my) ti nemôžeme povedať čo máš teraz robiť.. vieme ti akurát tak povedať čo by som robil ja alebo ako som to vyriešil ked som mal taký problém..
zober si to takto .. možno z toho bude ideálny vzťah pretože chalpík sa mohol uvedmiť.. (my ludia sme takí sprostí že si uvedomíme čo sme mali až ked sme to stratili) takže teraz možno zistil že ťa lubi a chce byť stebou..
alebo
druhá možnosť .. čo ja viem bijú mu do hlavy hormony a ty si bola prvá na ktorú si spomenul.. neviem ja mu do halvy nevidím
ako som už povedal je to celé na tebe ale ja osobne by som to skúsil lebo aspon presne budeš vedieť ako to dopadne (išiel by som do toho st ým že y som sa celkom veľmi nenamotával pretože ak to nevyjde budeš smutná musíš byť nad vecou) a ak to vijde super len dobre.. ak to nevijde nemusíš o pár meisacov rozmýšlať nad tým aké by to bolo keby si mu tú šancu dala.. chápeš..
presne budeš vedieť na čom si a potom môžeš robiť rázne opatrenia...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja by som mu druhú šancu dal...a vieš prečo?možno práve teraz bude ten najideálnejší frajer po akom si túžila,možno sa uvedomil....a keď ťa zase sklame tak si onič neprišla,tak ako prišol tento príde aj ďalší a ďalší :wink:
nadiktuj si podmienky a nech sa posnaží.tým že mu dáš druhú šancu neprídeš onič
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kdo neriskuje ten nema ;) nemas co stratit žužľa.. bez ziadnych omacok...Ber kým dávajú :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

triple napísal:tak pre chlapov je názor kamarátov veľmi dôležitý.. asspm pri mne.. ked frendovia schávlia kočku tak som rád a ked ni .. tak ma to serie..
Tuto vetu si snad nemyslel vazne ... Ked ti "frendovia" neschvalia "kocku"
Jeden by sa ozval ze sa mu moje dievca nelubi ... Odpoved na to by bola Ak sa ti nelubi tak sa nepozeraj ...
Fakt je mi maximalne ukradnute co mi kamarati povedia na moje dievca ... samozrejme pokial na nu nenadavaju ... to by potom pre nich dobre nedopadlo

Zuzla ... skus to ... fakt nemas co stratit ;)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

triple napísal:tak pre chlapov je názor kamarátov veľmi dôležitý.. asspm pri mne.. ked frendovia schávlia kočku tak som rád a ked ni .. tak ma to serie..
rada?: každý si vživote zaslúži druhú šancu.. ja som názoru tri krát a dosť .. takže šancu mu daj.. ale teraz si ty tá ktorá si diktuje podmienky.. povedz ok ALE...
GL
Heeeej triple, tak toto hádam nie,,,

ja zasa 2x a dosť
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

trošku to upresním.. nie že by som dal na ich rady.. povedal som že ma to serie.. ked mi kamarát hovrí aká to je pizda tak ma to serie.. ked má pravdu.. chápete.. síce ked sa nad tým tak zamýšlam tak zatial vždy mali pravdu.. vlastne chceli mi dobre..
nikdy som ich neposlúchol robil som si po svojom...a vždy to dopadlo ako vraveli..
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

Žužla: Ja by som mu sancu urcite nedal. Ved si pisala, ze za 3 mesiace ste boli spolu 3krat vonku. A ak sa necha kamaratmi odhovorit od Teba, tak je jasny. Urcite nie je jediny muz na svete, najdi si niekoho lepsieho, kto Ta nevymeni za kamaratov. Vela stastia ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Triple keby mi povedal "friend" ze moja priatelka je "Pizda" V tej sekunde zbiera zuby alebo lezi z otrasom mozgu na zemi ...
Fakt toto si dovolit povedat na Priatelku ... To musia byt velmi inteligentny ti "Friendi"
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Choď do toho!!! Pokiaľ sa chce vrátiť, uvedomuje si, čo stratil a ako mu chýbaš, ale určite sa porozprávajte a daj pravidlá, ktoré bude musieť dodržiavať. Na druhej strane aj ty toleruj jeho... Good luck :)
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Určite mu daj šancu, nič tým nestratíš a získať možeš veľa. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Triple keby mi povedal "friend" ze moja priatelka je "Pizda" V tej sekunde zbiera zuby alebo lezi z otrasom mozgu na zemi ...
Fakt toto si dovolit povedat na Priatelku ... To musia byt velmi inteligentny ti "Friendi"
ježiš radšej som tam nemal nič písať .. úplne inak si pochopil... slovo "pizda" je len metafora .. a slovo "frend" znamená priateľ.. na ktorého názore ti záleží... či ty takých nemáš ..no resp takého (veľa sa ich nenajde - ja mám jedného)
mne môže byť šuma fuk kto a čo povie na mna alebo moju kočku .. je mi to jedno.. nech si myslia čo chcú mám ich na háku.. ale ked dačo povie môj frend tak nad tým uvažujem a jeho názore mi predsa záleží
a už sa ktomuto pls nevijadrujme.. dosť.. je to zle pochopené.. a je to aj Ot troška
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

triple napísal:ježiš radšej som tam nemal nič písať .. úplne inak si pochopil... slovo "pizda" je len metafora .. a slovo "frend" znamená priateľ.. na ktorého názore ti záleží... či ty takých nemáš ..no resp takého (veľa sa ich nenajde - ja mám jedného)
mne môže byť šuma fuk kto a čo povie na mna alebo moju kočku .. je mi to jedno.. nech si myslia čo chcú mám ich na háku.. ale ked dačo povie môj frend tak nad tým uvažujem a jeho názore mi predsa záleží
a už sa ktomuto pls nevijadrujme.. dosť.. je to zle pochopené.. a je to aj Ot troška
Neviem ako sa mozes bavit s niekym, co Ti povie na niekoho na kom Ti zalezi, ze je PIZDA. A obzvlast na priatelku, mal by si zmenit okruh priatelov podla mna, ale ked Ti to tak vyhovuje, tak som nic nepovedal.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nevieme napísal:Neviem ako sa mozes bavit s niekym, co Ti povie na niekoho na kom Ti zalezi, ze je PIZDA. A obzvlast na priatelku, mal by si zmenit okruh priatelov podla mna, ale ked Ti to tak vyhovuje, tak som nic nepovedal.
ty vole.. kur*a chytajte ma tu za slovíčka.. a určite mi záleží oveľa viacej na názore priateľa ktorého poznám 21 rokov.. nie.. kočku poznám dva tri týždne (3 mesiace) .. pouvazuj nad tým..
jasné ked sa priateľovi nezdá tak nebudem bežať za nou a poviem jej vieš čo nepáčiš sa Janovi tak sa teda rozídeme..
bože moj kde som sa to ja dostal
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Triple Slovo Pizda mas z Polstiny a znamena to Pi*a Ale 100x Horsie myslene to len tak btw
A Moze to byt aj ten najlepsi kamarat akonahle by sa skaredo vyjadril o mojej priatelke Naj Kamarat, Ne Naj Kamrat Asi by to tak rychlo nerozchodil Najprv by som sa mu snazil normalne dohovorit .. ak by nepomohlo urcite by dobre neskoncil... som zvedavy jak by on zareagoval na to ze ty mu zacnes nadavat na priatelku ...
Nech to je jaka kolvek metafora pouzivat slovo pizda nieje ani zdaleka na mieste ... ako som uz hore pisal
A ty nemas vlastne oci a vlastny rozum na to aby si dokazal zistit ci ta baba je normalna resp. hodna teba?? Tebe to musi hovorit tvoj kamarat??
A Kamartov mam velmi vela ale oni vedia ze mam vlastne oci cize do tohoto mi vobec neskacu

Sry Zuzla ze ti skacem do temy
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Hmm zaujímavé je to čítať :( Keď ja furt neviem. ) Že som pizda mu určite nik nepovedal :D Teda aspoň dúfam, skôr to, že napríklad sme mali ísť partia na chatu... Mala som ísť aj ja s ním a zrazu veľmi rýchlo zmenil názor, že lepšie bude, keď jeden z nás nepôjde... Bolo mi to divné ale ostala som doma. O týždeň mi jeden spoločný kamarát hovorí, že Maťo chcel aby som išla ale, že mu nejaký kamaráti povedali, že keď tam budem tak sa nezabaví a ani si nezápalí. Keďže som mu raz v živote zahasila cigaretu, keď ma bolela hlava :( možno, že to som nemala robiť a jeho kamaráti si o mne pomysleli svoje :( NEVADÍ... :D
Napísať odpoveď