Pojde?!

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
majlo01
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa majlo01 »

Talpy napísal:a nikde na nete nezozeniem FW?! lebo robil som kamaratovi na PSP, neviem ako to funguje na mobil, ale na PSP sa da dat v poho?1 8)
Tu som nieco nasiel

Kód: Vybrať všetko

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=6230i
tak doma si to urcite nespravis treba ist do servisu...da sa aj doma ale na novsich modeloch
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

alebo skus pozriet na nokiackich strankach ci nemaju take nieco ako ma sony aktualizacni manager alebo take nieco a ked nie tak chod do niakeho servisu
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

ja neviem ci nevidis,ale uz som napisal, ze doma to NESPRAVI! Nokia to ma,ale len na novsie modely....vela spamu :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ked som mal 6230i tak som v nej mal pocelý čas (rok) 2-gigovú MMC kartu, bez problemov.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

dopc vy tu tak spamujete ,ze ma z toho az oci bolia (majlo01,amateur) - asi zacnem citat pozornejsie .... ochh kua take tlacitko jak edit a odstranit nepoznate ? :evil: prvy prispevok je onicom kedze majlo to uz napisal a druhy trojslovny si mohol napisat do prveho .... ale nechaj tak.. ked to nevadi modom tak ani mne :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

Joxxo napísal:dopc vy tu tak spamujete ,ze ma z toho az oci bolia (majlo01,amateur) - asi zacnem citat pozornejsie .... ochh kua take tlacitko jak edit a odstranit nepoznate ? :evil:
ako neviem co pindas som povedal ze som si to neprecital pozorne no..........
ale aby som povedal nieco k teme da sa Fw flashnut aj doma neviem o com tocite, staci ak si zozenes ten kabel s ktroym sa to robi a Firm da sa to zohnat ked sa rusia bazary alebo tak tak je to sice kapku drahsie ale mas svaty pokoj, teda z dlhodobeho hladiska.......pokial ten mobil hned za rok vymenis tak sa to urcite neoplati..........
Napísať odpoveď