to spustis v pohodeNino napísal:ja budem rad ak to spustim na tomto:
AMD Sempron64 3000+ (2500mhz)
1536MB RAM
ATI RADEON 9600 256MB DDR
![]()
Need for Speed:Pro Street
hmm, ten dym urobili fakt hrozne ako tak pozeram tei screeny od hojka, vyzera to ako dorobene vo photoshope
Este sa chcem ale opytat ako je to s tratou... na ficialnych videach bolo par krat vidno ako s autom vyleteli na tu pust...ako daleko sa da ist mimo cesty? Ako je priestor ohraniceny, nejakymi prirodzenymi barierami alebo neviditelnou stenou?
Este sa chcem ale opytat ako je to s tratou... na ficialnych videach bolo par krat vidno ako s autom vyleteli na tu pust...ako daleko sa da ist mimo cesty? Ako je priestor ohraniceny, nejakymi prirodzenymi barierami alebo neviditelnou stenou?
takze po zahrani jednej trati dema musim povedat ze to neni az taky otras...na klavesnici sa mi to hra vyborne, konecne NFS pri ktorom treba pouzivat brzdu ale to TOTALED vie poriadne nastvat, hudba je vyborna, konecne nie samy RAP, menu troska neprehladne, grafika je podla mna vyborna, avsak ten damage je troska maly, ved trosku som nevitocil zakrutu a zostal som stat na ceste a PC to do mna nabral dobre ze nie 200 km rychlostou a mal som akurat Light Damage...ked sa to stalo druhy krat tak Heavy...v reali by to bolo trosku inak..tu su 3 screeny co som zatial urobil..vsetko High, 1280x800, 2xAA ,zapnute vsetko co sa da, Trilinear na AMD AX2 5000+, X1950Pro, 2 GB RAM
BTW: mozno sa zda ze na tyhc 26 - 28 FPS to seka ale ide to hladko
BTW: mozno sa zda ze na tyhc 26 - 28 FPS to seka ale ide to hladko
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
grafika je dobra to hej ale pri dnesnych hrach aj musi byt ale to ovladanie je co zac??? tuknem dolava a o 2 sekundy to zatoci........a ta znicitelnost
to tam nac davali ked pri 200KM/h strajchnem prednou kapotov stlp a kapota sa tulilinko "akoze" zdeformuje
a za toto by som mal dat 1990 SK alebo 2590 SK ci kolko to bude stat?
mozno mas oneskorenu klavensnicuMP4-22 napísal:grafika je dobra to hej ale pri dnesnych hrach aj musi byt ale to ovladanie je co zac??? tuknem dolava a o 2 sekundy to zatoci........a ta znicitelnostto tam nac davali ked pri 200KM/h strajchnem prednou kapotov stlp a kapota sa tulilinko "akoze" zdeformuje
![]()
![]()
To bude chyba u tebaMP4-22 napísal:grafika je dobra to hej ale pri dnesnych hrach aj musi byt ale to ovladanie je co zac??? tuknem dolava a o 2 sekundy to zatoci........a ta znicitelnostto tam nac davali ked pri 200KM/h strajchnem prednou kapotov stlp a kapota sa tulilinko "akoze" zdeformuje
![]()
![]()
Inak ma to nejak extra nebavilo, velmi lahke a to som mal vsetky pomoci vypnute, auto sa sprava cudne (stale spominam na U2 a MW, tam to bolo fajn)
Ale potesil ma soundtrack, zvuky aut a nicenie. Grafiku mam na medium a vyzera to tak nejak divne, na high to bolo o dost lepsie, ale zas sa to horsie hralo, aj ked by sa to dalo prezit.