pi<>vina
moj prvy dojem
menu... totalne ale totalne na kkt...
ale to bude podla mna len v deme take jednoduche dosrane menu
nastavovanie ovladania... uplne doj<>ane... nastavim si zatacanie dolava.. drb a uz som zase na vrchu.. proste vzdy po nahodeni klavesy to hodi na zaciatok.. strasne... celkovo ovladanie na klavesnici.. na kkt...
dalej... viete o tom ze ESC sa robia screenshoty ? .. vzdy po stlaceni ESC sa urobi screenshot.. no skoro ma slahlo ked som videl ze mam 100screenshotov v zlozke NFS.. nehapem ako mozu spravit taku somarinu.. alebo to robilo len mne ? hmmm
ovladanie s volantom.. je super... ovela lepsie ako predosle NFS... neni spomalene... je naozaj dobre... ale.. ovladanie auta.. ziadna nedotacavost ani pretacavost.. samozrejme obtiaznost King... proste letim si 315km/h a idem ako keby 100km/h.. do zakruty letim vyse 300km/h a vlastne staci mi zatocit volantom a ono to pekne za sekundu dve zbrzdi tak aby som v pohode presiel zakrutu.. ONICOM... klavesu BRAKES ani nemuseli davat
hmm... nicenie aut .. to ani nemozem povedat pretoze ked som zapol damage tak mi pri loadingu trate hra padla...
inak mi hra ide v pohode na 1024*768 nad 30fps aj ked je predomnou cez 6 aut ci kolko ich tam je... World Detail som mal tusim Medium a effects High... proste fici oka.. ostatne som neskusal.. to som mal OFF (ako je shadows a nasvetlovanie)
inak dojem z dema .. som velmi sklamany... demo by mali vydavat tak aby bolo co najzaujimavejsie... taktiez ma islo roztrhnut ked neisli prepnut zaciatky zavodov a TOTALED... aaaa... obtiaznost protivnikov je neuveritelne slaba... LOW

par screenov

len nech uz neni ziadny diel NFS
tema crysis.. grafika pekna.. ale hratelnost ? v NFS PS je grafika pekna.. hratelnost uplne na p<>u... radsej lepsiu hratelnost omg.. kkti z EA.. je***** su... na kazdej hre im ide len o grafiku... cu*aci z**rany
aha.. a zabudol som dopisat... turbo ma zvuk ako ked preraduje IKARUS
http://www.kamim.sk/fotky/nza-ikarus.jpg
///
Slayter napísal:Su-Do: Aj ty mas pocit, ze kazdym dielom je to horsie a horsie?

jop.. je to uplne na kkt... ale s kazdou hrou od EA