dilema:ísť či neísť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

dilema:ísť či neísť?

Príspevok od používateľa skerka »

Mám 1taký problémik,ktorí ma trápi! S priateľom spolu chodíme oficiálne od konca júla, vtedy sme to povedali kamarátom a nejako sa to dozvedeli aj jeho rodičia!V tom by nebol problém,majú ma radi ako keby som bola ich dcéra a všetko je fajn..lenže v poslednej dobe ako tam tak chodievam ma jeho mamina minule zavolala,aby som išla s nimi k jeho starkej a teraz nedávno ma pozvala na oslavu jej 40.narodenín. A v tom nastal problém,ja neviem či tam mám ísť je milé,že ma pozvala,ale ja sa necítim nato,aby som tam bola.Mám ju tiež rada,ale neviem či tam mám ísť poraďte mi prosím,čo by som mala urobiť! Ja budem mať o necelý mesiac 16 a on bude mať 17...berieme náš vzťah tak ani nie moc vážne ani moc uvoľnene..tak akurát..
blbé pripomienky si nechajte pre seba...ďakujem
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

preco sa nato necitis aby si tam bola?
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:preco sa nato necitis aby si tam bola?
necítim sa byť v takom postavení k jeho mamine,aby som tam bola,ved im nie som žiadna rodina ani nič...som pre nich úplne cudzí človek a to mi bude také proti srsti... :cry:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

heh...nemas sa coho bat...ak by nechcela - nepozvala by ta!
kludne tam chod a uvidis ze casom ti to bude pripadat normalne ked ku nim pojdes na nejaku akciu
ved predsa chces spoznat jeho rodinu viac, no nie?
musi sa ti ale priatel venovat...inak tam budes sama v kutiku...tj jasne...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skerka napísal:necítim sa byť v takom postavení k jeho mamine,aby som tam bola,ved im nie som žiadna rodina ani nič...som pre nich úplne cudzí človek a to mi bude také prosti srsti... :cry:
mno tak asi nechcu aby si bola uplne cudzia, chcu sa s tebou blizsie zoznamit etc. ja na tom nevidim nic zle, radim ti, chod :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

podla mna je oslava okruhlych narodenin rodinna zalezitost a zalezitost oslavencovych najblizsich. ja osobne by som asi nesiel. myslim, ze by som sa tam necitil vo svojej kozi. keby si bola za svojho chalana vydata, tak by si nemala vahat a ist. no v tomto pripade sa mi to zda byt nejake take divne... je mozne, ze kazdy tieto oslavy berie inak. takze tazko povedat, ze ci ist alebo neist. v nasej rodine by sa nieco taketo nestalo.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

turtlak69 napísal:v nasej rodine by sa nieco taketo nestalo.
omg co by sa akoze nestalo? ze by tvoja mama pozvala tvoju priatelku? dufam ze srandujes...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uNreal_saTch^ napísal:omg co by sa akoze nestalo? ze by tvoja mama pozvala tvoju priatelku? dufam ze srandujes...
presne, ved na tom nic neni. podla mna by mala ist, dvihne si u nich reputaciu..alebo ako to povedat...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som tiež nešla. Keby to bola nejaká návšteva, tak možno, ale 40. narodeniny maminy a keď sa sa poznáte od júla, neviem... Nemám rada celkovo rodinné oslavy...
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Ja by som tiež nešla. Keby to bola nejaká návšteva, tak možno, ale 40. narodeniny maminy a keď sa sa poznáte od júla, neviem... Nemám rada celkovo rodinné oslavy...
nepoznáme sa od júla..poznáme sa od februára a jeho rodičia o mne počuli,že spolu asi chodíme už v máji,len vtedy sme to nebrali až tak vážne...takže jeho mamina ma má vážne rada....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skerka napísal:nepoznáme sa od júla..poznáme sa od februára a jeho rodičia o mne očuli,že spolu asi hodíme už v máji,len vtedy sme to nebrali až tak vážne...takže jeho mamina ma má vážne rada....
a teraz to uz beriete vazne? ak ano a ma ta rada tak chooood
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:a teraz to uz beriete vazne? ak ano a ma ta rada tak chooood
no nie úplne vážne...tak nepreháňame to moc..lebo vieme aký máme vek...hej má ma rada...lebo vždy keď som u nich tak príde a ponúka mi všetko možné čo len doma majú..či už zákusky alebo nejaké jedlo..vždy je to niečo...a keby tam teda chcem ísť,čo jej mám kúpiť?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skerka napísal:no nie úplne vážne...tak nepreháňame to moc..lebo vieme aký máme vek...hej má ma rada...lebo vždy keď som u nich tak príde a ponúka mi všetko možné čo len doma majú..či už zákusky alebo nejaké jedlo..vždy je to niečo...a keby tam teda chcem ísť,čo jej mám kúpiť?
no ponuka ta najskor zo slusnosti. a ak pojdes no neviem, spytaj sa priatela ze co asi, co ma rada, co by ju potesilo apod
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:Ja by som ta na tvojom mieste nesla....Minimalne nie, ak sa on nepozna s tvojimi rodicmi a vasi rodicia navzajom. Ja osobne som sa necitila dobre uz ked som sa zoznamovala s bratom byvaleho a s jeho manzelkou. Okrem toho sa moze stat, te na tej oslave sa budu venovat vsetci tebe, co by mohlo vadit jeho tete alebo sa budu venovat oslavenkyni a ty tam budes sediet s priatelom ako blbec.
on sa pozná s mojimi rodičmi a jeho rodičia s mojimi!Moja mamina je z tej istej dediny ako jeho ocino...dá sa povedať,že skoro spolu vyrastali takže to by nebolo také blbé!No myslím že priateľ sa mi bude venovať aj keby čo bolo a mysím,že sa bude chcieť so mnou zoznámiť hlavne jeho sesternica a krstná mama,pretože ked som neprišla k nim na návštevu tak ostali sklamané...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skerka napísal:on sa pozná s mojimi rodičmi a jeho rodičia s mojimi!Moja mamina je z tej istej dediny ako jeho ocino...dá sa povedať,že skoro spolu vyrastali takže to by nebolo také blbé!No myslím že priateľ sa mi bude venovať aj keby čo bolo a mysím,že sa bude chcieť so mnou zoznámiť hlavne jeho sesternica a krstná mama,pretože ked som neprišla k nim na návštevu tak ostali sklamané...
tak holka nad cim uvazujes? tam proste musis ist :wink: :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

skerka napísal:on sa pozná s mojimi rodičmi a jeho rodičia s mojimi!Moja mamina je z tej istej dediny ako jeho ocino...dá sa povedať,že skoro spolu vyrastali takže to by nebolo také blbé!No myslím že priateľ sa mi bude venovať aj keby čo bolo a mysím,že sa bude chcieť so mnou zoznámiť hlavne jeho sesternica a krstná mama,pretože ked som neprišla k nim na návštevu tak ostali sklamané...
Tak potom toto mení situáciu. Keď sa poznajú aj vaši a keď si už u nich bola. Zase, keď ťa pozvala, tak slušnosť káže prísť, ale zase keď by si vyslovene nechcela, nikto ťa nemôže donútiť...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ved tam chod....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bojis sa ze jeho rodicia zacnu vas vztah brat vaznejsie ako ty vsak? Nemas vsak co stratit..
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

No vieš otázka je aj taká, ako sa z toho chceš vyzuť, ak nechceš uraziť jeho mamku?
Podľa mňa by si tam mala ísť... :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ono je to take ze mozno len jeho mama vie ze sa na takych oslavach nudi a tym padom chce aby s tam prisla aj ty obaja sa dobre zabavite ...
Ak len proste nechces pretoze sa obavas ze sa s tebou teraz zacne zoznamovat cela jeho rodina tak proste povedz ze by si sa tam necitila vo svojej kozi a proste nechod ...
Ak je to kvoli tomu co povedal mi-chau tak je to cisto na tebe nic tym nestratis ak pojdes... mozno to len upevni vas vztah ...
ja som tiez zobral priatelku na svadbu mojej sestry a to sme boli spolu cca 2 mesiace najprv sa z toho chcela vyvliect ale nakoniec sa zacala tesit ze tam so mnou pojde... :) dobre sme sa zabavili :)
Napísať odpoveď