chrono: ak by si mal nahodou v sufliku nejaky skript, ktory by nacital obsah html stranky do premennej cez ten sietovy socket, myslim, ze by nam to pomohlo
PHP - HTTP request failed
stranka je proti tomu zrejme osetrena. preto sa pouziva ten sietovy socket, kde sa da nastavit hlavicka a tym sa moze php skript tvarit, ze je prehliadac. teda aspon tak som to pochopil ja.
chrono: ak by si mal nahodou v sufliku nejaky skript, ktory by nacital obsah html stranky do premennej cez ten sietovy socket, myslim, ze by nam to pomohlo
alebo by stacil link, kde je uz nieco take napisane. mne by sa este velmi hodilo, keby to vyzeralo, ze poziadavka ide z prehliadaca firefox. pozeral som si tvoj script na whois sluzby, ale nejako si z toho neviem odvodit program, ktory by mi spravil zo stranky premennu (string) s ktorou by som mohol dalej pracovat. teda hladat v nej urcite retazce...
ale ano, cURL je aktivne
vypis z phpinfo:
vypis z phpinfo:
Kód: Vybrať všetko
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.15.1 OpenSSL/0.9.8d zlib/1.2.3Kód: Vybrať všetko
<?php
$curl = curl_init();
curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, "http://localhost/info.php");
curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($curl, CURLOPT_HEADER, 0);
// tieto nastavenia nasimuluju moj Firefox (ciastocne)
curl_setopt($curl, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; sk; rv:1.8.1.8) Gecko/20071008 Firefox/2.0.0.8");
curl_setopt ($curl, CURLOPT_HTTPHEADER, Array(
"Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5",
"Accept-Language: sk,cs;q=0.8,en;q=0.5,en-us;q=0.3",
"Accept-Charset: ISO-8859-2,utf-8;q=0.7,*;q=0.7"
));
// koniec
// nacitana stranka sa ulozi do premennej $result
$result = curl_exec($curl);
curl_close($curl);
// tu mozes otestovat to co chces
echo $result;
?>