Veľmi často existuje pre blog plugin, ktorý je práve na podporu bbcode (ak ten blog nepodporuje bbcode priamo), takže si nájdi nejaký blog a pozri sa, či taký plugin existuje (napr. pre WordPress taký plugin existuje).
tento som skusal a nefunguje, je na starsie verzie. A preto chcem bbcode aby ked nieco dam na forum tak nemusim menit styl ked to davam na blog. A visualny editor mi nejde, lebo moj hosting zmenil nejaku verziu phpMyAdmin a odvtedy mi nejde visual.
no tak ja mam tu najnovsiu verziu a ked som tam skopcil nieco z fora tak tam nic nezobrazilo, ziadni text. skusil som tento druhy http://www.procata.com/software/wordpress-bbcode/
a ten mi siel.
Ale blbost je ze tam je IBA BBcode, cize celych 500 predoslych prispevkov mi zobrazilo v html code ci ako to bolo a zive linky a tak.
Chcel by som aby to bralo aj defaultny wordpress a aj bbcode. Nie len BBCode
A za druhe size je tam od -7 do 7 myslim. A ja by som chcel na phpbb3 kde je size od 0 do 200.
A mne to mozno neslo preto preco mi nejde aj ten vizual(myslim ten plugin co tebe siel).
A mne to mozno neslo preto preco mi nejde aj ten vizual(myslim ten plugin co tebe siel).
sak ok mozno ti funguje ale mne to nefunguje, ved asi pre hosting maju nejaky cudny phpmyadmin. preto mi nezobrazuje ani visual. Ale tak ako ti to ide, bbcode aj wordpress default coding?
ok tak dik, len ako som pisal tak mne ten plugin nejde, ale som napisal aj hostingu a ze ide menit phpmyadmina teraz niekedy, dufam ze to pomoze a nebudu problemy z blogom .tak fest diky.
jaj prava som nenastavil, ale aj tak si myslim ze to nepojde lebo mam tam nejaku chyba ktora teda nieje na stranke mojho poskytovatela, takze musim najprv vyriesit tu