Osobne som tiez som zastaval tu myslienku, ze budem budovat karieru a ze budem rast "hore". You know what? Po tom, ako som ju spoznal, ziadna kariera mi nestoji za ten cas, co mozem stravit s nou, so svojou laskou. Aj keby mal moj sef tak nadherne oci a tak dobre srdce, ako ma Veronika.
Ma podla vas zmysel hladat lasku?
Of course, ze ma... Nie je nic krajsie ako lubit a byt lubeny. Rozhodne sa oplati obetovat vsetko. Mozte mat peniaze, moc, slavu, neviem co vsetko. Kto nevie co je to laska, ten je zobrakom.
Osobne som tiez som zastaval tu myslienku, ze budem budovat karieru a ze budem rast "hore". You know what? Po tom, ako som ju spoznal, ziadna kariera mi nestoji za ten cas, co mozem stravit s nou, so svojou laskou. Aj keby mal moj sef tak nadherne oci a tak dobre srdce, ako ma Veronika.
Ee, nestoji ...
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked clovek hlada tak podla mna najde to co hlada-svoju predstavu, cloveka ktory splna vsetky zelania..... ale neni to laska. Laska si vas najde sama a bude taka aku by ste si ju asi ani nepredstavili....ale najdete v nej presne to co ste vzdy hladali len je to skryte a postupne to objavujete... o tom je podla mna laska.....
takze tuna neplati "Kto hlada najde..." podla mna tak najdete len docasne riesenie.....
takze tuna neplati "Kto hlada najde..." podla mna tak najdete len docasne riesenie.....
-
midnight_man
Guru
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Ma podla vas zmysel hladat lasku?
Moja kamarátka sa k tvojej téme vyjadrila takto; Nech sa ide chlapec vyspať.Fall napísal:No nazov, hovori celkom jasne, ale aby som to rozviedol, ma podla vas zmysel snazit sa najst lasku, pod snazenim nech kazdy rozumie to co je mu srdcu blizke, chodenie na diskoteky za ucelom zoznamenia sa, nadvezovanie stale novych konktektov s ludmi ktory su nam sympaticky, trebars aj na ulici, chodenie do baru, alebo trebars do cajovne, kazdemu podla gusta...alebo je lepsie nechat to tak, ak to ma prist tak to pride?
Re: Ma podla vas zmysel hladat lasku?
mozno mala kamaratka pravdu, ale ked uz som sa dal nato, ze som tuto temu zalozil pod chvilkovym navalom tuzby po filozofovani, tak nech to tu pekne pokracujeTe-wei napísal:Moja kamarátka sa k tvojej téme vyjadrila takto; Nech sa ide chlapec vyspať.
Da sa uspiet, ked nehladasSweety napísal:Je to zbytočné, koľko krát som si chcel nájsť tu pravú ale nič. Ona príde sama. Ake pokec neskúšajte! NEUSPEJETE!
-
Medium Star
Ale zase tie pekné baby na pokeci majú chalana a tie škaredé čo sa mi nepáčia tak tie mi píšu. Nechápem.GothaR napísal:Da sa uspiet, ked nehladasLaska je ku*va, nikdy nevies kedy ta dostane. Samozrejme ked spoznas nejaku o ktoru mas zaujem tak nie je mozne zalozit ruky a cakat, vtedy treba troska pritvrdit a uz to ide.
Ale teraz som si zbalil dve babenky a neviem ktorú si vybrať.
-
P3Bo
Guru wannabe
Nie je to nepodstatne lebo sa tym razom meni pohlad na vec ak niekto hladal a nenajde je podstatne viac sklamany ako ten co nehlada a ani nema ...spominas obete ale ved prave o to ide hladanie lasky ti zoberie vela veci ci uz volneho casu ci premarnenych piatkov alebo prebdenych noci , otazka znie ? veris v to ze raz trafis na tu pravu ? Ak ano , preco ju teda hladas ?Aiden napísal:je nepodstatne ci ju hladame alebo nie...v konecnom dosledku sa pocita len to ci ju mame...
su pripady ked dotycny hladal a nasiel, iny hladal a nenasiel nic, iba jedneho dna si ho laska nasla sama...
dolezite je, nech uz k laske prideme akymkolvek sposobom, o nu bojovat, prinasat obete a milovat
Pridavam sa k tomu nazoru. Ja sice cakam a nic neprislo, ale neva. Ale poznam jeden oekny citat:"Laska nepride, ked sa na nu pripravis, pekne oblecies a navonias. Laska pride, ked ides v nedelu rano neoholeny, strapaty, v otrhanych satach a slapkach vysypat smeti."Amen:)P3Bo napísal:Nie je to nepodstatne lebo sa tym razom meni pohlad na vec ak niekto hladal a nenajde je podstatne viac sklamany ako ten co nehlada a ani nema ...spominas obete ale ved prave o to ide hladanie lasky ti zoberie vela veci ci uz volneho casu ci premarnenych piatkov alebo prebdenych noci , otazka znie ? veris v to ze raz trafis na tu pravu ? Ak ano , preco ju teda hladas ?
-
kukiak
Addict
poviem to takto.. po nie velmi peknom rozchode, som uz bol rozhodnuty, ze momentalne ziadnu babu nepotrebujem a nechcem.. a ani som nehladal.. zrazu vsak prisiel jeden den a neda sa to este nazvat laska.. ale baba prisla
.. a je mi zas celkom fajne..
cize v momentalnom rozpolozeni si myslim, ze hladat ju rozhodne zmysel ma.. aspon pasivne
cize v momentalnom rozpolozeni si myslim, ze hladat ju rozhodne zmysel ma.. aspon pasivne
prepac, ze som neodpisal skor, ale pozabudol som na tuto temuP3Bo napísal:Nie je to nepodstatne lebo sa tym razom meni pohlad na vec ak niekto hladal a nenajde je podstatne viac sklamany ako ten co nehlada a ani nema ...spominas obete ale ved prave o to ide hladanie lasky ti zoberie vela veci ci uz volneho casu ci premarnenych piatkov alebo prebdenych noci , otazka znie ? veris v to ze raz trafis na tu pravu ? Ak ano , preco ju teda hladas ?
vies ja si osobne myslim, ze hladanie lasky nam maximalne zvysuje pravdepodobnost toho, ze ju najdeme...avsak nam to nezaruci...a je len na konkretnej osobe, ci je ochotna prezit si tie "premarnene piatky" a "prebdene noci"...podla mna to za to stoji...ved predsa kazdy neuspech je skusenost a uspech je skvely