Večný dych

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nevieme
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Večný dych

Príspevok od používateľa nevieme »

Viete to niekto? Ak vobec viete co to je... Ked napr. fukate cez slamku do pohara vzduch bez prerusenia a cez nos pritom dychate. Poradte nejake tipy-a-triky, alebo nejake videa :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

neviem ci sa to da, ak hej tak je to o psychike zosuladit nos, usta s plucami :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

jasne ze sa to da. vid Felix Slovacek
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

hmm neviem, podla mna sa to neda... napriklad ked chces nieco zjest a zaroven sa nadychnut, tak tiez sa to neda.. v hrdle je chlopna, no a ta sa podla toho ci jes alebo dychas preklapa.. inak by sa ti jedlo dostalo do pluc, no a to by nem dopadlo dobre :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dá sa to a videl som to na vlastné oči, ale ako to chlap robil som nepochopil. Vraj treba trénovať, skúšať.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

da sa to. felixa slovacka som spomenul preto, ze to predvadzal v jednej z relacii L&S Vsetci su za dverami. tam do toho fukal asi minutu vkuse.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak to by ma zaujimalo, su nejake videa?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Znie to docela ako blbosť, pretože keď sa nadychuješ/vydychuješ, tak je to všetko práca bránice a tá buď ide hore alebo dole.
-Ale napadlo ma, či by sa to nedalo robiť tak, že vydychuješ ústami, keď ti dochádza dych, tak nafúkneš líca a ústami tlačíš von vzduch, čo máš v ústach a medzitým sa rýchlo nosom nadýchneš a zasa vydychuješ ústami.
-Toereticky by sa to takto dalo. Vychádzam z toho triku, keď vydychuješ cigaretový dym ústami a hneď ho ťaháš nosom. Funguje to na rovnakom princípe.
Dym máš v ústach a pomaly ho tlačíš von a nosom sa normálne nadychuješ.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

sa mrkni na moj avatar :wink: myslis ze mna to s tzm dmom nenapadlo? Ale ako tu niekto spominal v tom L+S keby bolo video dalo by sa vidiet ako to robi...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no moja sestra to robi bez slamky :D proste nahodi nejaky zvlastny vyraz tvare s nosom a ide to ..
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

nasiel som nejake video, zacne to priblizne od 4:40

http://www.youtube.com/watch?v=6iHHJSC55Zk
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

takto sa hraje aj na didziritu (ci ako sa to vola), typci takto hraju aj niekolko hodin v kuse. fuka do tej truby a ked sa chce nadychnut, tak vzduch co mu ostal v ustach este tlaci (ako ked chces prdnut ustami) a medzitym sa nadychuje.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

mozno na to existuje neaka technika...

ale k tomu ze sa neda naraz dychat a jest poviem.. ze da.. dokazu to vsak len male deti... batolata.. lebo hrtan a hltan a priehradka medzi nimi su nato ecolucne prisposobene.. avsak casom a rastom tuto schopnost stracame.. cize na tento trik je bud zvlastna technika alebo to dokazu jedinci s neakou anomaliou.. ako maju batolata.. ale myslim ze to prve je pravdepodobnejsie
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Čo by, občas aj ja dajakú slinu vdýchnem a to vždy ked pijem vodu sa mi to podarí, čo som teraz batoľa? :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

slay napísal:mozno na to existuje neaka technika...

ale k tomu ze sa neda naraz dychat a jest poviem.. ze da.. dokazu to vsak len male deti... batolata.. lebo hrtan a hltan a priehradka medzi nimi su nato ecolucne prisposobene.. avsak casom a rastom tuto schopnost stracame.. cize na tento trik je bud zvlastna technika alebo to dokazu jedinci s neakou anomaliou.. ako maju batolata.. ale myslim ze to prve je pravdepodobnejsie
mas pravdu, preto dokazu revat ako najate prakticky kym od unavy nezaspia alebo im nezapchas usta dudlom
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

to s dychanim sa da jedine cez ten zvyskovy vzduch samotne pluca niesu toho schopne v principe pluca ani niesu samofunkcny organ , pluca su daco ako gumena nadoba v nas a tym ze sa dvyha hrudnik doseba natahuju vzduch preto ked napr prebodnes hrudnik - otvoreny pneumotorax a nezacpes dierku zachvilku umres lebo pluca sa scvrkavaju a vzduch nasavas cez dierku do tela nie do pluc a vzduchova bublina stlaca pluca az z nich mas iba taku mlaicku zhuzvaninu
Napísať odpoveď