Vztah a vysoka skola

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Vztah a vysoka skola

Príspevok od používateľa brainwirm »

takze chodim s holkou uz nejakych 14 mesiacov ona ma 19 ja 18 (pol roka rozdiel) ona teras zacala chodit na vysku, odkedy chodi na vysku je uplne cudna.. skolu ma vkosiciach byvame tu v snv, cize kazdy tyzden moze byt doma (este k tomu ma rezinku). ale. odkedy tam zacala chodit, sa vydime dokopy 2-4 hodiny do tyzdna, do skoly sa ponahla uz v nedelu, pride v piatok furt (pritom by kludne mohla stvrtok, v piatok ma jednu prednasku, na ktoru aj tak nechodi). ket pridem za nou, ani mi poriadne pusu neda, iba vyprava o tom jak je na intraku super, jakych tam ma kamaratov, neviem co neni s nou rec poriadna.. vyhovara sa ze sa musi vela ucit (pritom viem ze by to v pohode stihala na intraku , lenze ona tam ktovie po jakych zurkach beha..) ze chce byt s rodicmi, a neviem co vsetko, pritom jej brat mi povedal ze doma sa aj tak dajak vela neuci.. ale rozist sa so mnou nechce, tea aspon zatial urcite nie.. lenze ja v takom vstahu nemozem zit, ze mi ani neda pocitit ze mam ma rada, ani so mnou nechce byt von ani nic.. ja uz nefim co mam robit. ona povie ze za to nemoze, ale ze je momentalne v takom obdobi ze mi nedokaze prejavit svoje city, ani nikomu inemu , ze to je voli skole, kvoli zmene prostredia a ja neviem este kvoli comu.. ona sa tu prakticky pride len najest a vyspat poradte mi daco, nefim ci jej mam dat kopacky abo ci mam cakat, ale uz cakam 2mesiace a furt to je rovnake kazdym tyzdnom.. a okrem toho vravi ze teraz uz sem-tam pride len ras za dva tyzdne.. ja uz nefiim

/edit: ok nazov temy zmeneny
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

toto iste zazil prave teraz moj velmi dobry kamarat a spoluziak zaroven...... s frajerkou s ktorou bol 3 roky sa rozisli.... akoby jej (viacmenej) strihlo na tej vyske........ stale sa velmi miluje to nepopieram, ale potrebuju pauzu....... uz to bolo predtym medzi nimi nie 100% ale na tej vyske sa to totalne poondalo.....
moja rada, este pockaj alebo najlepsie mal by si sa s nou o tom otvorene porozpravat medzi 4 ocami

edit// pozmen nazov temy: odporuje pravidlam (nevystihuje vobec nic)
Gangy
Darca
Darca

Re: my problem

Príspevok od používateľa Gangy »

skenner napísal:ona povie ze za to nemoze, ale ze je momentalne v takom obdobi ze mi nedokaze prejavit svoje city, ani nikomu inemu , ze to je voli skole, kvoli zmene prostredia a ja neviem este kvoli comu..
Hmm riadny bullshit :roll:
Ja by som sa s nou asi rozisiel uz davno, nema zmysel v takomto niecom pokracovat podla mojho nazoru. Rovno si kup obojok a voditko a zacni brechat ked ju raz za tyzden uvidis, myslim ze to dokonale vystihne situaciu. Sry...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Zložitá situácia. Ono je pravda, že intrák ťa zmení, predsa len, nové prostredie, nový kamoši, s ktorými si tak povediac 24 hodín denne, ale nemal by to byť dôvod až na takú zmenu. Zase, musí prejaviť aj ona nejakú snahu, aby váš vzťah vydržal, pokiaľ však ona záujem nemá, tak to asi nemá cenu. :?
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

vies obcas sa stane ze cloveku strihne z toho ze pride na intrak...proste je tam sam nikto ho nekontroluje mysli si ze jaky bozky a bohemsky zivot tam je ale casom aj to omzi....a tiez je otazne ze jakych si vyberies tam novych kamosov....proste ci su fajn alebo fxuck.... :wink:

ale ak to takto bude pokracovat ako pises tak kasli na nu vies kolko bab beha po svete
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

boze moj opravte aspon nazov temy, ved nato sa neda pozerat.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jaaaj tak to som si nevsimol sorac enter.....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nevim, ale furt tam vidim vstah miesto vztah. kole to oci jednoducho. OPRAV TO UZ KONECNE.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Pozri, ja tiež rozmýšľam, aké to bude keď náhodou ja pojdem na výšku a holka mi ostane tu...,.

Ale určite, keď prídem domov, tak sa budem snažiť, čo najviac času stráviť s ňou...

A ak tvoja holka nemá, alebo si "nedokáže" spraviť čas, tak to už je "troška" viac vážnejšie... Jednoznačne sa s ňou o tom porozprávaj a jej otovrene povedz, že ak svoj prístup k tebe nezmení, tak nemá zmysel, aby si pokračoval vo vzťahu s ňou.... :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

čo ja viem tak výška ju isto zmení.. hlavne intrák.. vieš noví ludia nové prostrednie.. nikto ťa nepozná. v podstate tam môžeš začať nový life.. možno tam zo seba spravila to čo chcela byť doma ale to nešlo tak si to vynahradzuje tam..
neviem no rozísť sa to by bola možno škoda a možno nie.. ide o to že ak sa máš cítiť ty blbo a trápiť sa tak to skonči..
ja by som skôr radšej počkal (lebo ak ju lúbiš tak je chceš počka.. rozum vraví je* na to) ale skôr sa začni zmierovať s tým že asi sa to skončí.. a ak to neskončí budeš len rád a ked to fakt skončí budeš už dopredu s tým zmierený a nebude také ťažké.. predsa ste spolu nejaký ten piatok..
ale (asi to skončí sorry)- neber to ako nabádanie iba môj názor..
w8 a uvidíš ale nezabudni myslieť aj na tú horšiu voľbu ktorú si nechceš pripustiť
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

k teme - hm. kopec vztahov, takzvanych high school loves konci po strednej... treba to akceptovat a pohnut sa dalej. novu zenu mozes mat priamo pred ocami.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak som bol dnes snou .. som jej povedal co si myslim, som jej povedal ze kym bude takato ze sa s nou uz nechcem viac stretavat, ze za nu uz nepridem, ze nech to nebere ako kopacky, ket zmeni postoj moze prist za mnou.. ja ju stale velmi lubim. povedala ze je si vedoma toho ze mi ublizuje a ze takto to je asi najlepsie, ale urcite za mnou pride, ze o mna nechce prist.. som jej este povedal ze aby uz nebolo neskoro potom ket pride a som odisiel.. ale verim tomu ze pride.. a ket nie.. tak nie
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pff keby som ja takto vedel zvládať rozchody
:cry:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

heh myslis ze ja to ako zvladam.. ma ide slak trafit .. nemozem nic robit iba chodim hore dole, semtam zapnem pc, zistim ze ani tu nemam nic robit tak idem spat, ptom na mna pride daka hlupa depka a revem jak deco (nesom EMO) .. kur*a .. preo to musi byt take zlozite vsetko ..
inac ona mala take podobne obdobie aj pred maturitou(aj ket to trvalo dokopy mozno mesiac).. a po maturach bolo uz perfektne.. tak snaad ju aj toto prejde a pride za mnou
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mne sa páčilo to že si povedal čo si chcel a otočil si sa šiel si preč.. toto som spravil len raz a presne.. potom som si aj ja fajne poreval.. ale čo ti poviem.. otrepané ale pravda.. time.. nič viac nič menej..
zíde z očí zíde z mysle.. zíde z mysle zíde zo srdca.. tak to kur*a je..
GL
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no takto .. predtym nez som odisiel som ju este objal a povedal jej dovidenia.. az tak kruty zas nesom :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

a nepozeras privela filmov?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lol teras tu zo mna mate hotoveho curaka :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm aspon u mna niesi nic take..... stava sa to, je t o normalne hadam sa dievca uvedomi a pride za tebou...... Vela stastia.... tema vyriesena nie?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

skenner napísal:lol teras tu zo mna mate hotoveho curaka :D
nie ja len ze ja veci neriesim tak teatralne
Napísať odpoveď