Need for Speed:Pro Street
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
webmasterr
Medium Professional
lool dpc tak takto som sa uz daavno nezasmialŠu-Do napísal: aha.. a zabudol som dopisat... turbo ma zvuk ako ked preraduje IKARUS
http://www.kamim.sk/fotky/nza-ikarus.jpg
-
Šu-Do
Redeemer
celkom malo ram.. ale rozbehat rozbehas... ale trosku bude trhat na vyssich detailoch a rozliseniJoxxo napísal:tearz taham demo rozbeham ho ?
2800+
512ram
geforce 6600 turbo 256Mb -myslim
ece nieco ohladne tejto hry.. pisali ste ze soundtracky su uplne genialne.. ale su onicom.. v predoslych dieloch NFS boli ovela lepsie.. ale naj. boli v NFS Und. 1... potom v Dvojke.. MW a potom Carbon...
-
RoQa
Darca
Rozbehal som to aj damage na low a na 800x600x60 -nieco take a vobec nesekalo
.... strasne taha auto z cesty na moj vkus je tam necitlive ovladanie....konecne nitro ked raz stlacim odide mi cele .....ale inaac o nicom.... ozaj ked mi hodilo tabulku nedostatok virtualnej pamäte to treba este jednu ram ze ? 
-
tom.tom11
Star
No zahral som to a musim povedat ze nic moc ako grafika celkom slusna ale inac ma to nechytilo...Stiahnem to pre to aby som si skusil tuning a drag+drift
A neviem preco ale ide mi to dako slabo mam AMD3000+64bit,x1600pro,1.5gB ram a dost casto sa dostanem na 20fps
aj ked som dal 800x600 vsetko low....Neviem ci to je tym procesorom alebo cim...
-
RoQa
Darca
Ako som pisal som bol celkom prekvapeny.... dal som na 640x480 a trochu sekalo ale ked som dal na 800x600 a zapol damage atď tak to islo plynuleblazer napísal:Potom napis jak to ide, ja mam podobnu zostavu a demo som pocul ze je onicom tak netahamdik
-
Dante3000rpm
Medium Star
Presne tak, tie nahanacky s policiou boli spravene vyborne, co sa tyka zabavnosti, tak je u mna v tejto serii jednotkou MW, ale v moznostiach tuningu vyhrava Underground 2, v MW podla mna spravili chybu s tym, ze tam dali cele sety. No ale tema je o PSevee napísal:U mna ostane vzdy 1 Most wanted
no pozrám že sa táto téma nejaak rozbehla tak pridám ešte ale najprek --šu-do kua to ešte že si spomenul že sa robí screen esc kua mal som tam podobne screenov možno aj viac neviem kua prečo to tak dali.
No moje zistenia z hry hm takže tá nevada speed way sa dá prejsť na plný plyn netreba ani brzdu dokonca netreba ani pustiť šípku- hore
HM vedeli ste že ked autom narazíte a nepoškodíte motor možete sa šúchať po streche a ak vás nebodaj prevráti spať na kolesá tak ide animácia dalej treba vyrovnávať auto ide ovládanie ak je teda na kolesách treba ho držať v stope a potom zas prepne do hry teda zas pokračujete kua ale s takým autom
:D dalej kto vytiahol s auta najviac čítam že max ste mali 315km/h ?? kua ja som dal 335km/h neviem síce jak sa mi to podarilo ale idem tak už skoro každý závod
Hm a stým skyline to ako mysleli že ked idem po tej stope tak budem mať najlepší čas to asi nie mal som lepší ked som išiel po svojej stope
hm tak čo ideme čakať na plnú o čom to bude a povedal som že asi plná stojí 1900sk alebo menej neviem teraz ale ja by som za to tolko penazi nedal
škoda že sa nitro nedá dať za sebou to by bola speed
btw- čo je to na tej ikone od hry ?? povie mi to niekto ??
No moje zistenia z hry hm takže tá nevada speed way sa dá prejsť na plný plyn netreba ani brzdu dokonca netreba ani pustiť šípku- hore
HM vedeli ste že ked autom narazíte a nepoškodíte motor možete sa šúchať po streche a ak vás nebodaj prevráti spať na kolesá tak ide animácia dalej treba vyrovnávať auto ide ovládanie ak je teda na kolesách treba ho držať v stope a potom zas prepne do hry teda zas pokračujete kua ale s takým autom
Hm a stým skyline to ako mysleli že ked idem po tej stope tak budem mať najlepší čas to asi nie mal som lepší ked som išiel po svojej stope
hm tak čo ideme čakať na plnú o čom to bude a povedal som že asi plná stojí 1900sk alebo menej neviem teraz ale ja by som za to tolko penazi nedal
škoda že sa nitro nedá dať za sebou to by bola speed
btw- čo je to na tej ikone od hry ?? povie mi to niekto ??