Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mega plus.. vcera koncert horkyze slize.. ach to bola pecka.. cikal som vedla nich do pisoarov, citil som sa ako v klipe atomovy kryt
. kdo vaha ci ma ist na ich koncert a pacia sa mu NECH TAM IDE !!!! a do prveho radu !!!
mega minus..kamoska co u mna spala sa dogrcala v spanku, komplet postelna vybava zatykovana.. mama to zobrala vsak s nadhladom
..ach boze
..
mega minus..kamoska co u mna spala sa dogrcala v spanku, komplet postelna vybava zatykovana.. mama to zobrala vsak s nadhladom
+ placem
+ placem kvoli jednemu skvelemu dievcatu
+ placem kvoli jednemu skvelemu dievcatu, ktore mi za to stoji
+ placem kvoli jednemu skvelemu dievcatu, ktore mi za to stoji, stoji mi aj za ovela viac
+ placem kvoli jednemu skvelemu dievcatu, ktore mi za to stoji, stoji mi aj za ovela viac a mam este aku taku nadej, ze mi snad po roku a pol od mojej hlupej chyby da este jednu sancu
lepsi den som uz davno nemal
EDIT: tak a je po vsetkom, nic sa nekona, je mi z toho celeho na nic, aj ked som uplne apaticky
horsi den za posledny rok a pol nebol
+ placem kvoli jednemu skvelemu dievcatu
+ placem kvoli jednemu skvelemu dievcatu, ktore mi za to stoji
+ placem kvoli jednemu skvelemu dievcatu, ktore mi za to stoji, stoji mi aj za ovela viac
+ placem kvoli jednemu skvelemu dievcatu, ktore mi za to stoji, stoji mi aj za ovela viac a mam este aku taku nadej, ze mi snad po roku a pol od mojej hlupej chyby da este jednu sancu
lepsi den som uz davno nemal
EDIT: tak a je po vsetkom, nic sa nekona, je mi z toho celeho na nic, aj ked som uplne apaticky
horsi den za posledny rok a pol nebol
+bol som s mojou milovanou 3 hodiny a bolo nam super
- bol som s mojou milovanou iba 3 hodiny i ked nam bolo tak super
- matke sa zmislelo ze musime odist skor z domu cize som nemohol byt od obeda do vecera s mojou milovanou
- uvidim ju az piatok
- do piatku ostava este 5 dni
- totalne som nepripraveny do skoly a mam 3 hodinovku fyziky
- nemam co robit, ucit sa mi neste, chyba mi moja milovana.
- nenavidim seba zato ze som sa trepol do BA do skoly
- bojim sa aby ked sa vratim bola moja milovana este stale moja a nie niekoho ineho.
Super naladicka na nedelny vecer, posedim tu este par hodin a idem spat. Pomaly budem cely tyzden odpocitavat sekundy do piatku.
- bol som s mojou milovanou iba 3 hodiny i ked nam bolo tak super
- matke sa zmislelo ze musime odist skor z domu cize som nemohol byt od obeda do vecera s mojou milovanou
- uvidim ju az piatok
- do piatku ostava este 5 dni
- totalne som nepripraveny do skoly a mam 3 hodinovku fyziky
- nemam co robit, ucit sa mi neste, chyba mi moja milovana.
- nenavidim seba zato ze som sa trepol do BA do skoly
- bojim sa aby ked sa vratim bola moja milovana este stale moja a nie niekoho ineho.
Super naladicka na nedelny vecer, posedim tu este par hodin a idem spat. Pomaly budem cely tyzden odpocitavat sekundy do piatku.
BabySHAQ: nejako to prilis prezivas. ked sa budes tesit cely tyzden na jeden den, tak stratis 5 dni zivota.
+ dnes bol jednoducho super den
+ zajtra idem na tretiu hodinu do skoly
- na tie ostatne nie som absolutne pripraveny. cez prazky som zosit ani neotvoril.
- budem to dohanat zajtra
------ odchadza mi pevny disk. tych minusiek by som tam dal aj viacej
+ dnes bol jednoducho super den
+ zajtra idem na tretiu hodinu do skoly
- na tie ostatne nie som absolutne pripraveny. cez prazky som zosit ani neotvoril.
- budem to dohanat zajtra
------ odchadza mi pevny disk. tych minusiek by som tam dal aj viacej
Dnes mam 20
Skoda ze so mnou nieje Fizzicek ... to by boli najlepsie Narodeniny