Travian
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
Inak k tym hrdinom ja by som odporucal mat dvoch (samozrejme z najsilnejsej jednotky) a jednemu vylepsovat len k bonus k utoku a druhemu len bonus k obrane, napriklad, ze vylepsis utocneho po 10 level a potom pouzivas toho druheho az pokial ho nedostanes na 10 level.surfista napísal:Ano ? Aky mas nick ja hram tiez na CZ4.
Myslim, ze to je dobra taktika, lebo vylepsovania nad 10 uroven ta vyjde dost draho a viac sa oplati za taku sumu zabiti vylepsit obranneho hrdinu a potom postupne pokracovat.
No toto je len taka moja taktika, kazdy to robi inak, zalezi od typu hraca a stylu hrania.
No urcite je najucinnejsie zamerat hrdinu jednym smerom.
-
xH4wK
Vtip je v tom ze mozes mat len 1 hrdinu ziveho naraz.surfista napísal:Inak k tym hrdinom ja by som odporucal mat dvoch (samozrejme z najsilnejsej jednotky) a jednemu vylepsovat len k bonus k utoku a druhemu len bonus k obrane, napriklad, ze vylepsis utocneho po 10 level a potom pouzivas toho druheho az pokial ho nedostanes na 10 level.
Myslim, ze to je dobra taktika, lebo vylepsovania nad 10 uroven ta vyjde dost draho a viac sa oplati za taku sumu zabiti vylepsit obranneho hrdinu a potom postupne pokracovat.
No toto je len taka moja taktika, kazdy to robi inak, zalezi od typu hraca a stylu hrania.
No urcite je najucinnejsie zamerat hrdinu jednym smerom.
-
xH4wK
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
xH4wK