Zalozky

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Zalozky

Príspevok od používateľa asontragy »

mal by som take dva navrhy, ktore keby boli pri zalozkach, tak to by dost zjednodusilo mnoho veci...skuste nad nimi pouvazovat.

1. dost blud je mazat zalozky po jednej...nebolo by lepsie keby sa dali viacere zalozky oznacit a potom kliknut raz na vymazat.

2. tento napad suvisi s novou funkciu moje prispevky (ktora je inac uplna pecka), a to ze by sa dalo pri danej teme kliknut rovno na "moje prispevky" v tej danej teme, alebo aby to rovno hadzalo na vami napisany posledny prispevok.

dakujem za zvazenie, ale skutocna radost z mojej strany nastane, ak by sa tieto veci stali aj skutocnostou. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

1. To by slo.

2. Ked vyhladas, ci uz na fore, nove prispevky alebo tvoje prispevky, tak vzdy mas vedla navu zltu ikonku v pripade, ze su v danej teme nove prispevky. Po kliknuti na tuto ikonku ta hodi na prvy novy prispevok v teme. Ak chces ist na svoje prispevky, tak pri teme vpravo hore je moznost zobrazenia tvojich prispevkov, viac najdes tu: http://www.hojko.com/post716032.html#716032
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

2) Zacinate byt pekne rozmaznani. Zachvilu budete chciet funkciu na to, aby vam forum samo vlialo vsetky prispevky do hlavy. Jeden klik navyse - to uz je teda pekna lenivost. (prispevky mas zoradene od najstarsieho po najnovsi, takze staci vzdy kliknut na posledny)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

t0m4s3 a taka funkcia, že mi forum skoči po cigy do stánku nie je? Keď hej, nainštaluješ ju prosim ta? :roll:
Už nebudte leniví a rozmaznaní !
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

ale aka lenivost? :) skor by to bolo dobre na zrychlenie prace na fore, i ked spravne by clovek chcel aby tu ludia ostali co najdlhsie. :) ved ak sa to da, tak preco nie?

a diky moc ze sa poriesi aspon to prve.
Napísať odpoveď