no moji spoluzaiaci dostali blokove pokuty (kazdy po stofke) za to, ze odhodili spacok na zem na sidlisku... bolo to cez prestavku viac ako 500m od skolyfizz napísal:Policajtom je srdecne 12 ci niekto fajci na zastavke alebo nie....pozru sa z okna a idu dalej.
/mne ani raz. Dokonca sa mi stalo, ze som tam fajcila, oni zastali a dali pokutu nejakemu chlapovi co tam parkoval a na mna sa akurat pozreli a nic.
Ako sa zbaviť smradu od cigariet?
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
bolek
Guru
Aj v bulharsku sa dájú kúpiť za lacný peniaz...Ale to som asi veľmi nepomohla...nordkapp_pb napísal:dostal som aj lucky strike aj pall mall niekde z duty free shopu, predpokladam ze bud z albanska alebo macedonska .. kamarati mi to kupili cestoz z grecka ... a vraveli ze aj za dobre ceny .. ale iank neviem ako sa daju zohnat ...
-
Medium Star
Neverím, u nás v Košiciach vidia fízli že fajčíš berú ťa domov alebo ešte zlomiš cigy pred policajtmi a sľúbiš že už nebudeš fajčiť. (Keď ťa chytia že ich máš)fizz napísal:Policajtom je srdecne 12 ci niekto fajci na zastavke alebo nie....pozru sa z okna a idu dalej.
/mne ani raz. Dokonca sa mi stalo, ze som tam fajcila, oni zastali a dali pokutu nejakemu chlapovi co tam parkoval a na mna sa akurat pozreli a nic.
-
hojko
Site Admin
Sweety: To je co za hovadina??? Fajcit nie je zakazane, pokial se nejedna o urcite priestranstva ako napriklad autobusove a vlakove zastavky atd... Zazakany je predaj tabakovych vyrobkov osobam mladsim ako 18 rokov, ale ich prechovavanie nie. Navyse policajt nema pravo ta nutit, aby si zlomil cigarety a nic sluboval. V tomto pripade ide len o tvoj vymysel alebo dementnost ludi, ktori nieco take dopustia.
-
Shark NX
Addict
K tomuto teraz nedavno sa stala jedna pekna Aferka studak si zapalil v meste ... a spak samozrejme hodil na zem a zahasil ... na to dosiel mestsky dal mu pozbierat vsetky spaky v okoli ... ale 5m od neho Golem urobil to iste a Pan Mestsky nic nepovedal ...Sweety napísal:Neverím, u nás v Košiciach vidia fízli že fajčíš berú ťa domov alebo ešte zlomiš cigy pred policajtmi a sľúbiš že už nebudeš fajčiť. (Keď ťa chytia že ich máš)
-
motherfuckinggayfish
Novice
Ešte k pôvodnej téme... najjednoduchší a zaručený spôsob ako sa zbaviť zápachu cigariet v ústach je obyčajný mentolový sprej do úst ( je dostať v každej drogérii
napr. http://www.lekarendoma.sk/aloe-fresh-sp ... viezi-dych
napr. http://www.lekarendoma.sk/aloe-fresh-sp ... viezi-dych
alebo este kava celkom pomoze po fajceni (aspon mne to tak pripada:D), stale, ked som niekde u kamosa alebo tak, si spravim jednu kafcu a v pohode
a na ruky - vyvetrat a neskro umyt, nic ti to podla mna dokladne neprekrije... a co sa oblecenia tyka, tak teraz v lete ked idem so psom alebo tak, si dam dole tricko, zafajcim a o chvilku si dam tricko na seba... ked neni moznost chodit bez tricka
tak neviem, stale mam na sebe vonavku a ked fajcim, tak po pol hodke to uz neni velmi citit.. staci sa vyvetrat.
by si sa divil, či to nie je cítiť po pol hodke. Fajčil som dlhé roky, prestal som a môžem povedať, že človeka, ktorý fajčil zacítim aj viac ako po pol hodine. Cítiť oblečenie, ruky, z úst,... Tiež som si kedysi myslel, že to nemôže byť cítiť, keď mi hocikedy povedali, že smrdím od cigariet a to som cigaretu vtedy nemal napríklad hodinu.
Celá moja rodina vie že fajčím - pre tých čo by chceli do mňa je*ať
Žlté prsty - nádstavec na cigaretu, úspešne používam už druhý týždeň a už sú po dôkladnom umývaní len svetložlté ale už sa začína objavovať prírodná farba nechtu aj prstu
Smradlavé ruky - taktiež nádstavec na cigaretu
Smradlavé oblečenie - to neriešim lebo celá rodina si zvykla že fajčím ale pomáha ten radiator
Žlté prsty - nádstavec na cigaretu, úspešne používam už druhý týždeň a už sú po dôkladnom umývaní len svetložlté ale už sa začína objavovať prírodná farba nechtu aj prstu
Smradlavé ruky - taktiež nádstavec na cigaretu
Smradlavé oblečenie - to neriešim lebo celá rodina si zvykla že fajčím ale pomáha ten radiator