ktory hifi system

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

ktory hifi system

Príspevok od používateľa pepo »

Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

čo ja viem a dokloko by to malo byť inak ten s tým bassakom je ok ten druhý tiež ale mne sa to zda male na ten výkon a inak ak je to slovom povedané "kombajn" čo mení cd tak ani jedno pokial tam ideš báchať cd neviem kolko krát do dňa ale jetam mp3 ale aj tak po čase sa vyťahajú tie gumky a je to na nič takže ajprek tú cenu ppvedz a osobne by som zobral niečo od technic

keby ja tak toto neviem či je to na svk dostať ale určite to bude mať kvalitnejší zvuk kamoš ma podobné a ked tomu dá trošku viac tak sa okná trasú a susedia chodia zo 4 poschodia on býva na 8mičke a to nemá k tomu bassak ten sa dá dokúpiť a je to iba na jedno cd ako kvalita zvuku je zaručená a vstavaný sub aha ja by som určite toto čo som ti tu dal len nevieeeem kde to majú lebo tu je to v librách
hoho prehráva aj dvd mp3

http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/536572/ ... me-th.html

hehe inak zapája sa to ako pata disky do zosilovača :D je to super hifi ale káble by som si kúpil lepšie k tomu sadostávajú 0,25 ako ku každej hifi
pepo
Medium Professional
Medium Professional

ake gumky sa vytahaju po case he sak tak je posuvny mechanizmus a ja nechem kravu velku preto sa pytam s tychto dvoch aka je lepsia alebo v tej podobnej cene viac nie daco lepsie odporucit
to co si se dal tak to stoji 21373.00 SK tak si myslim ze si hlboko daleko za cenovou relaciou a za tie prachy si uz viem predstavit omnoho lepsie ako toto he
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ja viem že to tolko stojí ale určite to bude mať naj zvuk a s tých dvoch čo ja viem ta s tým bassakom je ok má vačší výkon sharp- no a to sony nižší výkon neviem nepočul som a ani nevidel ani jednu asi ti moc neporadím ale osobne mám model sharp ale s pred 30 rokov má to ešte aj phono má to čistý zvuk do teraz aj ked niektoré zvukové frekvencie to neprenesie
proste ja by som ten technics :D
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no len ti vravim ze cenova relacia ktora je dana tymi vyrobkami ... takze ma nezaujma zostava za 21 tisic a za tie prachy by sa dalo zohnat omnoho daco lepsie he
puccik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa puccik »

A nieco zo znacky NAD sa ti nepaci

Kód: Vybrať všetko

http://nadelectronics.com/index
podla su to dost kvalitne hracki na hudbu
pepo
Medium Professional
Medium Professional

lenze ja chem daku hifi vezu a zatim v tom priemere cena vykon som nasiel ja osobne tie dve co tuna mam uvedene takze s tych ktoru by ste skor odporucili alebo daco lepsie v tej poziadavke cena vykon .....
pepo
Medium Professional
Medium Professional

nikto nic?
Napísať odpoveď