vaše grafické výtvory

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

corel painter X .. sranda :))

//jj,infantilne, ale ten pes taky musel byt no :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

i-cube hh tak mi napada - vytlac na platno a bez s tym na vystavu.. abstraktna tvorba je draha :D

na jednej strane sa da povedat ze trosku infantilna tvorba, ale na strane druhej - je to nieco ine nez clovek vidi kazdy den takze v tomto pripade sa musi jednoduchost odpustit :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Len tak z nudy
Prílohy
dragon.jpg
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

moj prvy sig
Prílohy
sig.png
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

snaque: Nie je zly, akurat, ze ty uz mas skusenosti s grafikou ako takou ze jo? :)
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

Tema pre webovu stranku, nalavo su polia pre menu
Prílohy
umbrella.jpg
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Slayter napísal:snaque: Nie je zly, akurat, ze ty uz mas skusenosti s grafikou ako takou ze jo? :)
no hej, ale sigy som nerobil :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

kenny19: ten font pre menu je fakt hnusný :((
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

i-cube napísal:skusam nove veci :]
Mne sa ten pes neskutocne paci - je to super .. Ja mam corel painter X ale taku moznost ze stetec tam nemam ...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hehe dik
nemas tam stetec? tak to neni ten program.. :D
kenny19
Medium Star
Medium Star

Lord_3D napísal:kenny19: ten font pre menu je fakt hnusný :((
Skoda, ale nebude to trosku odveci ked tam dam iny font ako na header?
KoCi
Darca
Darca

kenny - grafika ti ide, ale ako Lord_3D poznamenal - ten font je mozno dobry do nejakeho obrazka aby tam vynikol, avsak ako menu posobi aj mne trochu gycovo. Je uplne v pohode ak pouzijes na stranke 2 druhy pisma + ich variacie bold/italic. Aj tak sa tomu nevyhnes, nakolko obsah stranky bude uz pisany standardnym fontom. V mode su obycajne bezpatkove pisma ako Arial, Verdana. Najlepsie ak su male, vtedy su najkrajsie :) (myslim velkostou, nie smallcaps). Osobne sa mi paci aj font Calibri, ktory ale pouzi vyhradne len pre obrazky, nakolko ho maju len uzivatelia s WinVista, ci office 2007.

A este by som mal jednu poznamku - vyzaduje si ta stranka horizontalne aj vertikalne menu? Neviem cim vsetkym to bude zaplnene, ale uvazuj aj nad lahkou orientaciou v pripade ze bude tvoju stranku prezerat niekto absolutne nezasvateny. Osobne sa mi bocna realizacia menu s klasickym mensim fontom pozdava viac, ako to horne obrazkove ;)
kenny19
Medium Star
Medium Star

KoCi napísal:kenny - grafika ti ide, ale ako Lord_3D poznamenal - ten font je mozno dobry do nejakeho obrazka aby tam vynikol, avsak ako menu posobi aj mne trochu gycovo. Je uplne v pohode ak pouzijes na stranke 2 druhy pisma + ich variacie bold/italic. Aj tak sa tomu nevyhnes, nakolko obsah stranky bude uz pisany standardnym fontom. V mode su obycajne bezpatkove pisma ako Arial, Verdana. Najlepsie ak su male, vtedy su najkrajsie :) (myslim velkostou, nie smallcaps). Osobne sa mi paci aj font Calibri, ktory ale pouzi vyhradne len pre obrazky, nakolko ho maju len uzivatelia s WinVista, ci office 2007.

A este by som mal jednu poznamku - vyzaduje si ta stranka horizontalne aj vertikalne menu? Neviem cim vsetkym to bude zaplnene, ale uvazuj aj nad lahkou orientaciou v pripade ze bude tvoju stranku prezerat niekto absolutne nezasvateny. Osobne sa mi bocna realizacia menu s klasickym mensim fontom pozdava viac, ako to horne obrazkove ;)
THX, skusim to s inym fontom. Ja to robim tak ze do stranky toho radsej pridam viac, ved sa to potom da zmazat ked uz bude jasne co na nu pojde. A male pismo sa paci aj mne :) Velke je pre babicky :wink:

/// Moj novy wallpaper
Prílohy
wallpaper
wallpaper
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

kenny19 napísal:Tema pre webovu stranku, nalavo su polia pre menu
Je kenny ja si ted prohlizel v profilu me stare temy a narazil sem tam na jednu .. kde si mi hodnotil muj 1 web :) Tvoje odpoved co si tam napsal se ted vyborne ho k tvojemu vytvoru ..

"To je jedno kto tam co robil, dal si to sem aby sme ti ohodnotili grafiku. A ta je podla mojho nazoru hnusna. Takto by som svoj web nikdy nespravil. Plati vsetko co bolo vyssie povedane. Radsej to sprav odznova."

Ale uz sem se v tom zlepsil .. aspon myslim .. jinak tvuj web je nedodelany .. neni tam to menu .. hlavicka je primo odpudiva a tlacitka pod ni to same ..
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

kenny19 napísal:Tema pre webovu stranku, nalavo su polia pre menu
Cele je to odveci, takto to dopadne ked tvori stranku niekto kto nema so skutocnym webdesignom ani elementarne skusenosti... Uvedom si ze web sa nerovna grafika (imo ani ta grafika nie je nic moc)...

Ak sa chces tomu venovat profesionalnejsie tak musis zacat studovat a tvrdo pracovat...

Na zaciatok odporucam www.smashingmagazine.com
Lord_3D
Addict
Addict

toto je moj pokus o design môjho fiktívneho webu. Robil som to dávnejšie... Hodili by sa neaké komenty :)

-teraz robim na niecom jednoduchsiom, toto je podla mna dost prepchaté, a určite by to bol problem nakodit..
Prílohy
fs.png
KoCi
Darca
Darca

kenny - k tomu wallpaperu - tie okraje nech este viac splynu s okolim (takto to vyzera az prilis pocitacovo) a velmi velmi slusna pracicka :))

Lord_3D .. neviem mozno si ta s niekym mylim, ale mam taky pocit ze si este pamatam tvoje zaciatky, ktore by sa dali radit skorej k podpriemeru az priemeru (nemyslim v zlom, sam lepsie nespravim) avsak tento navrh webu je imo podareny.. celkovo to posobi zladene a tie.. hm nazvime ozdoby ktore sa tahaju jak pozadim, tak hlavickou, posobia mimoriadne efektne.. Jedinym rusivym prvkom ktory som postrehol, je ten akokeby zrkadlovy odraz nadpisu, ktory nekoresponduje s nadpisom samotnym.. Som zvedavy ako to vhodne nastrihas pre ucely webu, inac pekna praca :)
Lord_3D
Addict
Addict

KoCi: dakujem ze hodnotenie : ) posledný rok som v PS dost intenzívne makal, tak je mozné ze som sa neako zlepšil :)...

Ku tomu odrazu: viem viem, tam bola gramaticka chyba, tak som opravil len text, ale odraz sa mi uz nechcelo tak som to nechal tak :)
Inak fakt dik za hodnotenie :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

2 all designers:

- ked robite design na stranku, myslite na to ze v 80% pripadoch nebudete moct pouzit Vas vysnivany font v menu, pouzite nieco real, nieco, co ma predinstalovane kazdy windows user. Obrazkove menu prichadza v uvahu len vtedy, ked mate skrytu textovu substituciu a tiez by mohlo posobit kompaktnejsie, nie len ako "navrh" bez logiky.

- ked robite design, tak sa zamyslite nad tym, aky bude overall load a odhadovany render time browseru Vasho vytvoru. Je rozdiel ci je stranka z 80% styly a 20% grafika, alebo opacny pomer.

- ked robite pozadie, skuste sa logicky zamysliet nad tym, ci by ste ho vedeli aspon teoreticky umiestnit v troch najpouzivanejsich browseroch [pre tych co nevedia iE, Firefox, Opera] tak, aby sa opakovalo pravidelne a zaroven zapadlo do kontextu Vaseho vytvoru. Urobit tien do zloziteho pozadia je jedna vec, spravit ho "natahovatelny" je druha, castokrat konci fiaskom. Vzhladom na to ze iFrame uz neni v mode, tak treba mysliet "web-gonomicky".

- ked robite menu, skuste pouzivat padding s rozumom, tzn, nie moc velke odskoky textu od marginov tlacitka, ani nic moc male, tak aby stranka posobila vzdusne, ale nie ako "dochodca edition", alebo aby nesposobovala klaustrofobiu.

- skuste volit jemnejsie farby. Ja viem, v kontraste je krasa, ale ked ma na to clovek cumiet viac ako 10 sekund, tak mu z toho moze prist zle. Volit jemne farby je buducnost, lahodne oku, menej kontrastne...

- skuste oddelovat jednotlive elementy stranok aj inac, ako len 1-2px ciarou, napriklad vytvorte iluziu okien, alebo do seba navazujucich okien.

- skuste pouzivat jemnejsie tiene, tie "old schooled" tiene sice pochopia aj graficky uplne necitlivi ludia, ale im je naozaj uplne ukradnute ako ta stranka vyzera, zatial co tym co si to vsimli to pohne zlcou.

snad len tolko. Good luck, have fun and Godspeed!
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Z nudy :)
Prílohy
crysis.jpg
Napísať odpoveď