Hudobná Horúčka - TV JOJ
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hudobná Horúčka - TV JOJ
Pozerali ste to? Podľa mňa to bola strata času a skoro každú polhodinu išli reklamy. Čo vy na to? Páčilo sa vám to?
-
Sagittarius
Guru
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
Ako keby mali všetky relácie na Slovensku nejaký význam. Aký význam má/malo Superstar, VyVolení, Big Brother, Mojsejovci, ...? (Okrem toho, že zarobiť)ANONYMKA17 napísal:aký to malo vlastne význam???
Kedže sa to týkalo Slovenska, tak aj môže byť tam...Hovoríš, ako keby si mal odsledovanú celú celú scénu 90. rokov.Drago napísal:Celkom fajn, ale chybali mi tam nejake hity, vitaz Nirvana - Smells Like Teen Spirit je fakt opravneny, ovsem na 4.mieste Petr Muk s kapelou Shalom, to je teda fakt ine kafe
Včera som to nevidela, nevedela som ani že to pôjde, ale teraz som si to kukla na nete (sekalo ako sviňa, 5krát vypísalo error..... super systém) a nie je to zlý formát, tých čo spievali som hneď pretočila, na také nie som zvedavá. Vždy na MTV takéto zvykne chodiť že dajú nejaké top 100 a komentujú pesničky. Tam je to ale vtipnejšie, nie tuto tie úžasné komentáre hlavne tej blondýnky, čo ani neviem ako sa volá tá hovorila na všetko len : Nepočúvam