Naformatovanie hardisku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Zdenci22
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Naformatovanie hardisku

Príspevok od používateľa Zdenci22 »

Potreboval by som poradit neda sa mi naformatovať hardisk. Vopred dakujem
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Naformatovanie hardisku

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zdenci22 napísal:Potreboval by som poradit neda sa mi naformatovať hardisk. Vopred dakujem
no z tochto ti nikto neporadi , pise to nieco ? popis to troska, ak to robis normalne pri preinstale winu tak to odfot alebo screen sprav... :wink:
Zdenci22
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No ja som si kupil novy hardisk. Na ten novy som si naistaloval win. Na tom starom hardisku mi ostal stary win. to som vsetko co sa mi dalo poodstranoval. lebo sa mi nedal naformatovat. Pisalo mi a aj mi pise ze : SYSTEM WINDOWS NEMOHOL DOKONčIť FORMATOVANIE. OSTAL MI TENTO ADRESAR: Windows/System32/Macromed/Flash/Flash9b.ocx a FlashUtil9b.

te dva subory su na sreene
http://www.screenshots.cc/view_image/42ed51743/aa.bmp
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Zdenci22 napísal:No ja som si kupil novy hardisk. Na ten novy som si naistaloval win. Na tom starom hardisku mi ostal stary win. to som vsetko co sa mi dalo poodstranoval. lebo sa mi nedal naformatovat. Pisalo mi a aj mi pise ze : SYSTEM WINDOWS NEMOHOL DOKONčIť FORMATOVANIE. OSTAL MI TENTO ADRESAR: Windows/System32/Macromed/Flash/Flash9b.ocx a FlashUtil9b.

te dva subory su na sreene
http://www.screenshots.cc/view_image/42ed51743/aa.bmp
rucne si to skusal odstranit?a skusil si to tak ze si dal do pc cd s winom a tam to preformatovat?
Zdenci22
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

rucne som vsetko ostatne odstranil len toto sa mi neda. a s cd s winom to som neskusal ani neviem ako. Ako to mam?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

vlozis cd do mechaniki, ale musis mat nastavene bootovanie z mechaniky --> restartnes pc-->na obrazovka sa ti nieco zobrazi nieco taketo " ak chcete spustit bootovanie stlacte hociktoru klavesu" nieco podobne jednoducho--> potom sa dostanes k hdd tam bude C:/ a D:/ ak mas ten novy napojeny. --> a potom uz budes mat dole napisane s cim a ako...
Napísať odpoveď