Sprava skolskej siete

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Aha, tak ste boli vynimka. Je obdivuhodne, ze sa do mna chces viazat, ale uplne ma netankujes. Na co ktora skola ma je snad vecou skoly. A Gymnazium v NZ je viac, ako dobre dotovane roznymi spolocnostami a sponzormi, takze si toho mozu dovolit dost vela.Inak je pravda, ze o PC neviem nic, preto som pracoval pre IBM, Heineken a teraz idem k HP. Kde si to pracoval ty?
Uz teraz ich lutujem, nejak casto to striedas, kto vie cim to bude, asi tym ze odbornika ako si ty nevedia zaplatit...

Pokial viem tak cielom projektu Infovek bola vybava skol PC na vyucbu, softwarom a zabezpecenim internetoveho pripojenia, nie nakup serverov... Tuto zakazku ziskal Siemens, ktory nakupil pocitace HP - tie velke cierne s CRT monitormi a "daroval" ich ministerstvu skostva. O internetove pripojenie sa postaral Slovak Telecom, terajsi T-Com, ktory dodal skolam DSL linku 1 MBit + router a neskor ju zvysoval...

Ja kde som pracoval ? Po tom ako som odisiel z gymnazia, som robil spravovanie siete v Domove pre dochodcov, boli tam 3 PC na sieti s win98ckami a na jednom bol dokonca MS DOS, za kvalitu mojich sluzieb mi na konci minuleho roka podarovali vyradeny notebook Pentium 133 MMX, s ktorym sa pripajam na net s domacim internetom 128Kbps ktory je cez vikendy zadarmo... Tak kto z nas ma vacsi E - Penis ???
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra a prezradis nam sam na akej pozicii v IBM si pracoval, alebo to mam spravit za teba, ked uz sa tym tak ohanas ;-) A ked bude treba, tak o poziciach v HP na Slovensku mozem tiez slusne porozpravat, ale necham to radsej na teba ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

t0m4s3, samozrejme. Zacinal som na helpdesku. A nehanbim sa za to. Prave naopak. Mam odtial kopec znamosti a skusenosti. Inak sa necham pocut o poziciach na Slovensku.

mystique, mam ta v pi*i, seriozne. :) Zvacsuj si svoj e-penis kolko chces. K tomu Infoveku, v NZ napriklad neboli ani cierne CRTcka. Taktiez linka nebola od Slovak Telecomu, ale od Slovanetu. Takze vyskakuj kolko chces.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:t0m4s3, samozrejme. Zacinal som na helpdesku. A nehanbim sa za to. Prave naopak. Mam odtial kopec znamosti a skusenosti.

mystique, mam ta v pi*i, seriozne. :) Zvacsuj si svoj e-penis kolko chces. K tomu Infoveku, v NZ napriklad neboli ani cierne CRTcka. Taktiez linka nebola od Slovak Telecomu, ale od Slovanetu. Takze vyskakuj kolko chces.
Lenze niesom to ja P4ra kto ho tu ukazuje, alebo si nepochopil tu ironiu ?
Moja kamaratka robi pre Dell v blave, o PC nevie zhola nic (iba to co ju naucili na strednej skole). Nevie ani co je ram... takze meritkom kto je aky skilla v PC, uvedenim toho ze si robil pre IBM a HP vobec nieje, lebo si mohol robit aj upratovaca alebo udrzbara...

To kde tie CRT boli a neboli mna nezaujima, ja som iba poukazoval na fakt ze infovek servre nedodaval a ani nevybavoval skoly windowsom 2003. Samozrejme pokial uz skola mala lepsiu linku, tak jej tam infovek nedal svoj 1Mbit, to bolo urcene skolam ktore boli dovtedy na modemovom pripojeni (ISDN) alebo nemali pripojenie vobec...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:t0m4s3, samozrejme. Zacinal som na helpdesku.
A skoncil si kde? Pretoze ak sa ohanas menom IBM ako relevantnou skusenostou v oblasti PC (technickeho razenia), tak si to urcite dokazes obhajit. Ale nie pred ludmi co v IBM pracovali/pracuju ;-) Praca v HP je presne ta ista ako v IBM len pre inych zakaznikov - ak nie horsia. Vacsina zakladu naseho timu v IBM prisla prave z HP. Inak cely tento offtopic ma zaciatok v tvojom slovicku MUSEL. Mystique ti ukazal, ze nemusel a tym nevies prehltnut, ze si nemal pravdu. To je cele a ja to celkom chapem ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3, skoro si to aj trafil. Ak si na mal na mysli telefon, ako helpdesk, musim ta sklamat. Pri nom som vela nebol, takze svoju pracu si obhajim kedykolvek a asi preto som isiel dalej, kde som dostal lepsie ponuky, za lepsie peniaze. Vratane HP. Viem, ze mnohi ludia z HP odchadzaju. Aj ja by som odisiel, logicky, keby mi daju lepsie moznosti a odmeny. Ako som to spravil aj v pripade IBM. Nevidim na tom nic zle. Ano, cela tato tema je offtopic, az na to, ze mystique sa v poslednej dobe s chutou do mna obuva, co ma celkom aj bavi. V tvojom pripade som si za tie roky na to celkom aj zvykol, takze sa len pousmejem.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jediny dovod preco sa do teba obuvam p4ra je ten ze zavadzas a klames ludi... navyse aj okradas... :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

EDIT: Ah, uz mi nestojis ani za komentar, ci statu casu.
Zamknuté