Uz teraz ich lutujem, nejak casto to striedas, kto vie cim to bude, asi tym ze odbornika ako si ty nevedia zaplatit...Aha, tak ste boli vynimka. Je obdivuhodne, ze sa do mna chces viazat, ale uplne ma netankujes. Na co ktora skola ma je snad vecou skoly. A Gymnazium v NZ je viac, ako dobre dotovane roznymi spolocnostami a sponzormi, takze si toho mozu dovolit dost vela.Inak je pravda, ze o PC neviem nic, preto som pracoval pre IBM, Heineken a teraz idem k HP. Kde si to pracoval ty?
Pokial viem tak cielom projektu Infovek bola vybava skol PC na vyucbu, softwarom a zabezpecenim internetoveho pripojenia, nie nakup serverov... Tuto zakazku ziskal Siemens, ktory nakupil pocitace HP - tie velke cierne s CRT monitormi a "daroval" ich ministerstvu skostva. O internetove pripojenie sa postaral Slovak Telecom, terajsi T-Com, ktory dodal skolam DSL linku 1 MBit + router a neskor ju zvysoval...
Ja kde som pracoval ? Po tom ako som odisiel z gymnazia, som robil spravovanie siete v Domove pre dochodcov, boli tam 3 PC na sieti s win98ckami a na jednom bol dokonca MS DOS, za kvalitu mojich sluzieb mi na konci minuleho roka podarovali vyradeny notebook Pentium 133 MMX, s ktorym sa pripajam na net s domacim internetom 128Kbps ktory je cez vikendy zadarmo... Tak kto z nas ma vacsi E - Penis ???