Zistenie hesla na skolskom PC
-
Dante3000rpm
Medium Star
Zistenie hesla na skolskom PC
Potrebujem zistit heslo administratora na skolskom pc. Dovod je taky- ten co sa tam stara o pc vie o tom asi velky ... Na polovice pocitacoch nejde photoshop len preto lebo je plny disk C a nejde na nom nic zmazat pretoze po tom co nejaky sopliaci zapratali cely disk dal jeden "sikovny" ucitel heslo na ucet admina a odobral prava ziakovi vymazavat veci
o to mi ani nejde kedze nepracujem na takom pc to len som pisal aby ste vedeli ze sa jedna o experta ucitela
no ale problem je hlavne na mojom pc pretoze tam niekto dal heslo a ja nemozem nainstalovat drivery na grafiku (ati 9600) a monitor (crt) blika na 60 hz co je strasne mucenie na to pozerat. Otazka- da sa pomocou nejakeho programu lahko zistit heslo admina?
Neda ! Ehm, dovody ktore tu uvadzas su vtipne, kazdy normalny spravca, ktory ma priemerne znalosti HW a PC, ma spraveny zalozny image, v ktorom ma rozbehany HW celeho PC. To ze mate plne PC, sa podakuj tvojim spoluziakom , keby ste tam nestahovali kazdy den p*coviny typu setric obrazovky a rozny spyware, a kazdy by robil to co mal tak taketo problemy nemas, povedz spravcovi aky mas problem a on ti ho vyriesi, pokial nebude mat dolezitejsie veci na praci... LOCK
-
Dante3000rpm
Medium Star
pytal som sa dvoch ucitelov- jeden nema sajnu koho by sa na to heslo mal spytat, a druhy mi povedal ze si mam sadnut k inemu pc co by nebola ziadna vyhra kedze druhe su este v horsom stave a druha vec- nebudem presadat zo 3 Ghz pentia 4, 1 gb ram a ati 9600 ku celronu 2ghz a 256 mb ramke
ale skusim sa popytat ucitelov
co sa ti nepaci na tom celerone ? na vyuku bohate staci .. ja by som v skole zakazal gamblenie a veci podobne !!Dante3000rpm napísal:... z 3 Ghz pentia 4, 1 gb ram a ati 9600 ku celronu 2ghz a 256 mb ramke
- k teme : samozrejme , ze sa to da , ale urcite by som ti to neprezradil
ved o tom je tu myslim dost tem ...
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Niekde som cital uz par podobnych prispevkov na tu temu a su nejake moznosti .. Tusim aj na lamkach boli par krat softy nejake ,ktore sa bootovali cez usb-key alebo aj cez linuxovu distribuciu nejako ... Neviem kde som cital , ale riesili tam nejaky script ktory sa da do .txt dokumentu a akonahle sa admin prihlasi cez ten dany PC tak to heslo sa zapise do toho .txt dokumentu , ale myslim ze je to asi nerealne ...
Mam pocit ze ti to modi locknu .
Mam pocit ze ti to modi locknu .
tento isty problem je aj u nasDante3000rpm napísal:pytal som sa dvoch ucitelov- jeden nema sajnu koho by sa na to heslo mal spytat, a druhy mi povedal ze si mam sadnut k inemu pc co by nebola ziadna vyhra kedze druhe su este v horsom stave a druha vec- nebudem presadat zo 3 Ghz pentia 4, 1 gb ram a ati 9600 ku celronu 2ghz a 256 mb ramke![]()
![]()
ale skusim sa popytat ucitelov