chladic na grafiku 6600gt

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
howoarang
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

chladic na grafiku 6600gt

Príspevok od používateľa howoarang »

zdravim
prednedavnom som si kupil pouzitu graficku kartu NIDIA GeForce 6600 GT (znacky gainward) a mam problem s chladicom...pri pusteni pc robi znacny ramus po chvili sa utisi,ale stava sa ze niekedy sa chladic neroztoci vobec.
asi bude nutne ho vymenit, tak vas prosim, ci by mi niekto neporadil neaky chladic na tuto graficku kartu, ale nie moc drahy, cca do 300,-sk
dakujem!
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: chladic na grafiku 6600gt

Príspevok od používateľa vendo »

howoarang napísal:zdravim
prednedavnom som si kupil pouzitu graficku kartu NIDIA GeForce 6600 GT (znacky gainward) a mam problem s chladicom...pri pusteni pc robi znacny ramus po chvili sa utisi,ale stava sa ze niekedy sa chladic neroztoci vobec.
asi bude nutne ho vymenit, tak vas prosim, ci by mi niekto neporadil neaky chladic na tuto graficku kartu, ale nie moc drahy, cca do 300,-sk
dakujem!
ja som kupil zalmana VF700-AlCu stal ma cca 700Sk ale oplatil sa! na polovicnych otackach (nepocutelny) teplota o 18stupnov nizsia :shock:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

VF700 by som neskusal,je to moc nenarocny chladic,na NVIDIU na GEforce by som ju nepouzival,kupil by som nejaky lepsi vykonnejsi chladic ktory "MRAZI" kedze toto je GT,no nvm,cakaj na ostatne prispevky... :) :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:kupil by som nejaky lepsi vykonnejsi chladic ktory "MRAZI"
wtf chalan ty vies co pises? moja nieje GT (oficialne) ale ma takty vyssie ako GT a ked som toho zalmana dal na full teplota oproti stocku bola o cca 23 stupnov nizsia (cca 55 v zatazi 38 klud) a ta grafika bezi na taktoch 550/1100 :wink:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

SSemteXX napísal:VF700 by som neskusal,je to moc nenarocny chladic,na NVIDIU na GEforce by som ju nepouzival,kupil by som nejaky lepsi vykonnejsi chladic ktory "MRAZI" kedze toto je GT,no nvm,cakaj na ostatne prispevky... :) :wink:
A ja pre zmenu chladim 6600GT na default taktoch 500/900 pasivom TT schoonerom a teploty v idle rovnake ako s povodnym vetrakom cca 50C v zatazi max 66-67C, co je v pohode a nulova hlucnost :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ale to si nenapisal ze "oficialne nie je GT",nj sry :oops:
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

tak co, mal by niekto nejaky konkretny tip pre chladic na nvidiu 6600gt (takty 500/1000MHz)????
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ako som uz pisal Zalman VF700-AlCu
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Vendo ale on cche nejaky cca 300sk a nie za 700 a tam je rozdiel 400Sk tak sa mu prisposob..a ked nechce dat viac za ten chladic tak neni o com i ked by som ti osobne doporucil...ale je to na tebe ci investujes viacej
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

bubo12342 napísal:Vendo ale on cche nejaky cca 300sk a nie za 700 a tam je rozdiel 400Sk tak sa mu prisposob..a ked nechce dat viac za ten chladic tak neni o com i ked by som ti osobne doporucil...ale je to na tebe ci investujes viacej
problem je dostupnost tych chladicov :? najlacnejsie tusim boli nejake primecooleri nieco ako tento aj ked neviem ci sadne na nu :?
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no ten by mohol byt dobry, diki
Napísať odpoveď