chyba pri instalaci DX9
-
Smith
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
chyba pri instalaci DX9
Cawte mam problem. Mm windows XP SP1 (skoro) cerstvo nainstalovany. Problem je ked sa snazim nainstalovat DX9 tak mi vyhodi chybu ze program nepresiel testovanim Windows XP a preto nebude nainstalovany.. Akoze dobra kravina kedze DX je od mrkwosoftu.. Neviete mi nekto poradit co s tym? Tu DX9 surne potrebujem. Skusal som nanovo stiahnut z netu instalacku ale furt pinda to iste
Pise sa tam kontaktujte svojho administratora, co znamena ze ta zanho asi nepovazuju. Pokial viem tak ked si prihlaseny ako administrator tak tam okrem tlacitka "OK" je aj tlacitko "Continue" ktorym to bez problemov potvrdis a softver sa nainstaluje.Šu-Do napísal:ale no... to neni vobec pravda co pisete
v tom errore sa o prihlaseni ako administrator vobec nepise.. znamena to nieco ine
hlasku contact your system administrator beriem od Micrakov zameranych na 3.users ako:"Ruky prec blbec, kontaktuj odbornika co ti to tam tieto okienka nainstaloval, nepovieme ti preco konkretne nejde to co sa riesi, ale ty aj tak sam na to neprides
", kludne mozes mat prava na systemovy zasah, skor tie updaty..vsak si pozri hojkove linky