Nokia N70 Help

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

Nokia N70 Help

Príspevok od používateľa majka0408 »

mam strasny problem s mojou N70 som si stiahla aplikacie a hry s koncovkou .SIS a dala som si to do E:/MISC noa ked chcem to nainstalovat v telefone tak mi hlasi CHYBA OCHRANY INSTALACIE. NIEJE MOZNE INSTALOVAT precoooooo aj som naformatovala kartu a stale to iste hlasy pri instalacii ked len kliknem na ten SIS subor prosim ak niekto vie poradte moc krat dafkujeeem...
Dr.John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.John »

Inštaluj to z compu. Musíš mať nainštalovaný PC Suite v compe (software, ktorý si dostala k telefónu). Pripojíš cez kábel telefón a klikneš na súbor s príponou .sis a on ti ho nainštaluje.
Schyl2o
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

alebo v spravcovi aplikacii , ci ako sa to presne vola , uz si nepamatam, povolit instalovanie aplikacii...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. v správcovi aplikácií - nastavenia - povolit instalovanie softwaru. Ale nemám v mobile žiadne .sisko, takže neviem overiť. :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

cez tu nokia pc suite to pojde jedna vec v ponuke je instalovat aplikaciu :-) a ak to bude chcet certifikovat tak to sa tu uz dade riesilo tusim ak to nebolo na lamkach ovsem :-D lebo ja mam 6020 a tam je uz problem z certifikaciou hoci coho co je stiahnute z netu
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majka0408 »

IDEEEEEEEE chlapci dakujem vam velmi pekne ide mi to uz este raz velmi pekne dakujem :smt057
Napísať odpoveď