problem z audiom v Sony Vegas

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
-hitman-
Light Expert
Light Expert

problem z audiom v Sony Vegas

Príspevok od používateľa -hitman- »

neviete mi niekto poradit (robim v tomto prvy den) ked som si pridal videa a nahradil ich audiostopu mp3ojkou na kazdom videu pred koncom stichne hlasitost a na zaciatku ide naplno.no neviem ako nastavit aby to hralo vsade rovnako.dakujem za rady
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

empetrojka nie je tak robena ?? ako si pisal.. na konci potichu a na zaciatku hlasno
mne tam normalka isli empetrojky tak ako v nejakom prehravaci... nic som nemusel upravovat ani pod... neupravoval si tam ty nieco medzitym ?
-hitman-
Light Expert
Light Expert

nieje tak robena skusal som aj ine.tak mi teda prosim ta napis ako si tam pridal ten song lebo som v tom lama.(lenze ja tam chcem pridat viac videi do jedneho)
-hitman-
Light Expert
Light Expert

ved nemozte mi napisat niekto strucny navod?potrebujem to co najskor
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

keby este nahodou niekto potreboval...
posielal som to cez SS:... tam sa obrazky do prilohy davat nedaju.. takze je to takto

:arrow:
takze..
kukaj screen Obrázok
tam kde je X cervenym.. tam kliknes pr. tlacitkom... das pridat Audio Stopu.. ako si si vsimol ja tam mam pridanu uz Video Stopu... Video Stopa je modrym a Audio Stopa je takym cerveno hnedym Obrázok
teraz... ked uz mas audio stopu tak si normalne zoberes Mptrojku a pretiahnes ju tam kde sa mi teraz zobrazila na obrazku Obrázok
v podstate napravo od toho.. to je vsetko... ide to normalne... samozrejme ze si mozes ju potom upravovat a robit hocico.. mozes pridat dalsiu audio alebo video stopu... mozu sa prekryvat alebo tak...
inak pokial ma video nejake audio tak mozes kliknut na to audio co je vo videu

no asi som dosiel na tvoj problem... kukaj... teraz som tam vlozil video... a video ma aj audio stopu ktora preraza do audio stopy tej empetrojky ktoru som tam vlozil... Obrázok
v tom pripade aby sa nekryli tak predtym alebo potom ked budes vkladat najprv video... alebo takto.. najprv si vlozis empetrojku... ak ma video aj audio tak zabere az dve policka... cize ty normalne chytis tu empetrojkovu cast a potiahnes ju nizsie... takto Obrázok
potom ked si vlozis to video.. tak to bude vyzerat takto Obrázok
horne je video stopa a to spodne pod tym je zvuk z tej video stopy... a to tretie je ta empetrojka... ked chces potom zvuk z videa umlcat tak nanho kliknes pr. tlacitkom a das VLASTNOSTI a na UMLCET das fajku
Napísať odpoveď