Kniha

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kniha

Príspevok od používateľa Zaxman »

myslite ze niekto kto vživote neprečital žiadnu knihu može napisať svoju vlastnu ??? nemyslim tim mna ale kamoša mna take blbosti nezaujimaju teda čo sa tyka knih atd
kubodinho
Professional
Professional

Re: kniha

Príspevok od používateľa kubodinho »

Zaxman napísal:myslite ze niekto kto vživote neprečital žiadnu knihu može napisať svoju vlastnu ??? nemyslim tim mna ale kamoša mna take blbosti nezaujimaju teda čo sa tyka knih atd
neviem podla mna blba tema , ale proco by nemohol?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja nvm podla mna ked nečital ziadnu knihu tak ani nevie ako to ma biŤ napisane akou formov chapete napriklad ja som tiež nijaku neprečital a tiez nvm ako to mam byt a podla mna keby aj nieco napisal nebolo by to bohvie čo
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Zaxman napísal:ja nvm podla mna ked nečital ziadnu knihu tak ani nevie ako to ma biŤ napisane akou formov chapete napriklad ja som tiež nijaku neprečital a tiez nvm ako to mam byt a podla mna keby aj nieco napisal nebolo by to bohvie čo
v dnesnej dobe je uz vsetko mozne. ved kolko futbalistov nic necitali a pisu biografie.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Pravdepodobne môže, ale bude musieť "objavovať koleso". Všetky postupy si bude musieť vymyslieť sám a určite mu to bude trvať oveľa dlhšie, ako keby knihy čítal.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

...aspon nebude kopirovat :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čisto teoreticky môže, keď má talent, prípadne si naštuduje, ako písať, prečo nie? Nemyslím si, že kvalita autorovej knihy závisí od počtu prečítaných diel. Môže mu to pomôcť a získať určité skúsenosti, ale pri písaní je dôležitejší talent, fantázia, kreativita a treba mať šťastie...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

už mi napisal aj namet vraj to ma byt niečo ako ze dvaja ludia do seba zamilovany sa proste zapletu medzi mafiu ktora ich bude prenasledovat a vždy len tak tak uteču až nakoniec sa rozhodnu proti nim bojovať vraj otom by mala byt ta kniha no ten namet ma zaujal
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

taka victoria beckham o sebe tvrdi ze v zivote nic neprecitala a napisala uz knihu, takze tak
Slayter
Addict
Addict

Re: kniha

Príspevok od používateľa Slayter »

matko888 napísal:neviem podla mna blba tema , ale proco by nemohol?
mohol, ale potom by som teda chcel vidiet uroven vyjadrovania :)

//ja som nemyslel teba Zax, ale vseobecne :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no neber na ohlad moje vyjadrovania lebo to nepišem ja ale kamoš
peace
Light Star
Light Star

Re: Kniha

Príspevok od používateľa peace »

Zaxman napísal:nemyslim tim mna ale kamoša mna take blbosti nezaujimaju teda čo sa tyka knih atd
Nemyslím si, že knihy sú blbosti. Ale neviem, pochybujem, že kamarát tu knihu napíše tak, aby bola dobrá, jednak po dejovej stránke a po gramatickej tiež, čo sa týka vyjadrovania (nie pravopisu) a pod. Ale ak má talent...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

neviem si predstaviť, žeby dokázal niečo poriadne napísať niekto bez akéhokoľvek vzťahu k literatúre. Môže dačo napísať, ale bude to bullshit. Osobne trocha tvorím, na knihu si samozrejme netrúfam, ale poviedky a tak, ale vzťah k literatúre mám silný a nedokážem si predstaviť, že by som bol schopný napísať niečo čitateľné bez toho všetkého, čo som sám kedy prečítal.
verdikt: teoreticky je to možné. ale forma, štylizácia, jazyk a všetko ostatné bude ako u stredovekých mníchov. Však nech skúsi napísať dačo krátke (načo sa hneď púšťať do románu?) a sám uvidí.
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

podla mna moze ziskat namet aj z TV.len potom uz zalezi na tom vyjadrovani...napisat knihu to nejde len tak.ja som napriklad precitala viacero knih,ale napisat nejaku,to by som si radsej netrufla 8)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Myslim ze taka kniha by aspon pre mna bola nadmieru zaujimava. Clovek co by ju napisla by totizto nebol ovplyvneny ziadnymi stylmi, pravidlami alebo zvykmi. Napisal by tak nieco co ste s najvacsou pravdepodobnostou nikdy necitali, a to sa dnes ceni.

Teda pokial by dotycny nebol imbecil.
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Ak vie pisat, (cize musi vediet aj citat) :wink: - Moze napisat co sa mu zapaci, ale kritika je jeho vysledok sam. Aspon bude mat originalny literarnym umenim nepoznaceny styl. Ale bola by to normalna kniha? :nono:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ako myslis normalna ?
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Taka ze by sa dala povazovat za bud umelecky (so zaujatou kritikou) alebo obsahovo hodnotnu publikaciu - mala by nejaky zmysel pre citatela. Ak je pisana zaujimavo (mozno mysli zaujimavo ci genialne ale nemusi "to" vediet tak napisat) moze aj vykladom, moze tam byt nieco putave... ale normalne je ked ocakavas hodnotnu knihu. Ak ma chut si vyjadrit myslienky ci len napisat viazane informacie, musi vediet narabat aspon s textom omg.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Gangy napísal:Myslim ze taka kniha by aspon pre mna bola nadmieru zaujimava. Clovek co by ju napisla by totizto nebol ovplyvneny ziadnymi stylmi, pravidlami alebo zvykmi. Napisal by tak nieco co ste s najvacsou pravdepodobnostou nikdy necitali, a to sa dnes ceni.

Teda pokial by dotycny nebol imbecil.
IMHO by to bolo nečitateľné pretože tento človek IMHO nedokáže narábať s textom a slovom. To je umenie ktoré treba cvičiť a vôbec to nieje také jednoduché ako si väčšina ľudí myslí. :)
Napísať odpoveď