Kolko sekund vydrzite bez dychu?
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
fizz
najskor by som opravil tie hrubky co tam masjorg22 napísal:myslim ze taketo daco sa nemoze stat ked niekto zadrziava dych svojou volov lebo si myslim ze pud sebazachovy funguje aj tuto a organizmus proste nedovoli aby clovek nemal kislik tak dlho aby zacal skapinat mozok.
z lekarskeho hladiska sa to zadrziavanie dychu moze stat aj osudnym
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
prave som zmeral, pri kompe, v sede, par krat som sa najprv zhlboka nadychol, pustil stopky a zavrel oci a snazil sa nemyslet na ziadne blbosti co by ma rozptylovalo a dal som nieco vyse 1:30, a to som sa az tak nesnazil takze bych dal mozno aj dve min, ale to asi maximalne...
Inak je dolezite zadrzat dych V PLUCACH a nie ako niektori v hube, tak im len skor dojde kyslik...
Inak je dolezite zadrzat dych V PLUCACH a nie ako niektori v hube, tak im len skor dojde kyslik...
-
wam]Ado125
Amateur
absolvujem pravidelný každodenný test výdrže, takže presne viem koľko vydržím a stále sa môj výkon zvyšuje. Teraz je to cca. 1:45.
Test je robený za extrémnych podmienok u nás vo firme na wc , kedy smrad z neho je tak agresívny a nutkanie vyšťať sa tak silné, že ste nútený zadržať dych. Horšie je to ak sa vám chce srať.
Test je robený za extrémnych podmienok u nás vo firme na wc , kedy smrad z neho je tak agresívny a nutkanie vyšťať sa tak silné, že ste nútený zadržať dych. Horšie je to ak sa vám chce srať.
-
blitzkrieg
Professional