pato83 napísal:Asi si chcel povedat 480 Mb/s, sotva by inak vzhladom na rychlosti dnesnych diskov tak v citani ako aj v zapise bola tato rychlost vyuzitelna
ten shift bol o 0,4321s stlaceny dlhsie ako som chcel... mas nutkavu potrebu ludi opravovat?
deblasco napísal:moje ego je davno za vodou... v nasledujucom prispevku som to vysvetlil keby som zo zasady nepouzival shif, aj vtedy by som bol opraveny?
Narazal som na druhu vetu v tvojom prispevku. Mne je uplne jedno ako dlho a ci pouzivas shift, informacia tebou uvedena nebola spravna, pato83 ju opravil, tak na co na to vobec reagujes a este takym urazenym "tonom"?
moja rada:
vytiahni disk z jedneho pc a daj ho do druheho, a nepotrebujes spekulovat s kablami ci uz USB alebo RJ/45. zbytocne sa tu potom pani dohaduju, kto ako dlho drzi shift,alebo ma zapnuty caps lock.
t0m4s3 napísal:Narazal som na druhu vetu v tvojom prispevku. Mne je uplne jedno ako dlho a ci pouzivas shift, informacia tebou uvedena nebola spravna, pato83 ju opravil, tak na co na to vobec reagujes a este takym urazenym "tonom"?
neviem odkial beries info ze to bol urazeny ton... v prispevku kde je spomenuty shift som sa dokonca pokusil o ftip... nechapem naco sa tomu vobec venujes... ale ked chces, vylistuj si vsetky moje komentare a prebehni ich... zistis kolko krat som sa pomylil a dokazes vsetkym aky som xobot... GL...