dohraté dokonca a je to priemerna strielačka,keby ju tolko neodkládali a vydali ju pre rokom,mohla sa lepšie uchitiť.Trocha mohli popracovať na zvukoch zbraní a tie štvorkolky mohli vynechať,lebo tam nezapadali,radšej mohli ako dopravný prostriedok použiť nejaké vznášadlo,inak fajn.
moj prvy dojem ze celkom fajne....zatim som to hral len cca 15min - som teraz v casovej tiesni inak grafika pekna....a ako uz bolo spominane dobre je ta hra optimalizovana na mojej zostave athlon64 3200+ 1gbram a x1950gt na high detajloch...
Frankk napísal:pls help.chalani .. ja som asi nakonci hry...je tam taka velka vrtula..a toci sa velmy rychlo a neviem co tam mam robyt..prosim porate
no tých vrtul je tam viac,ale ak myslíš tu vo veternom tuneli,tak len stačí posunúť čas dozadu a skočiť do vrtule,opačný prud vzduchu ta vynesie hore,kde zoskočíš na balkon,postrielaš pár padúchov a ideš dalej
Gizmoo napísal:tak tak.. je to perfektne optimalizovane.. grafika je podla mna fakt ze na najvyzsej urovni.. sice na crysis vo very high detailoch to nema, ale urcite to je krajsie ako fear, HL2, stalker atd.. hram to na booku v 1280x800 na BEST detailoch bez jedineho sekania ....
tak to mas asi nieco z ocami, henta umela grafika sa s Half-Lifeom nemoze ani porovnavat
Toy M@ch!n3 napísal:tak to mas asi nieco z ocami, henta umela grafika sa s Half-Lifeom nemoze ani porovnavat
hmmm... co sa tyka novej Episody 2 tak takto... episoda dva ma naozaj nadhernu grafiku v pomere grafika HW narocnost je to totalne super... dokonca sa da aj s vela vecami hybat.. v podstate so vsetkym.. aj kable sa hybu... timeshift ma mozno par odleskov.. ale to je vse.. a narocnost na PC je urcite vyssia...
Tak chlapci tuto hru som dohral dokonca full verziu a je to super hra podla mna ... prijemna Sp hra... MP som neskusal a ani neviem ci to nejaky ma ...
Skuste to hrat na HIGHT zataznost a budete potrebovat trocha nacasovania a pouzit troska hlavu je to pekna hra
poradte prosim...som zmenil nastavenia-rozlisenie a od vtedy mi uz vobec nejde hybat s mysou...dostanem sa do hlavneho menu a vobec nic sa neda robit...dalo by sa s tym nieco robit?
9tonda9 napísal:poradte prosim...som zmenil nastavenia-rozlisenie a od vtedy mi uz vobec nejde hybat s mysou...dostanem sa do hlavneho menu a vobec nic sa neda robit...dalo by sa s tym nieco robit?