A určite v tom hrá dôležitú úlohu aj to ako dlho boli spolu a ako veľmi ľúbili alebo ešte stále ľubia.
M vs. Ž...Kto je "silnejší"??
-
Harlequin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
moj milovany lollko, ja si myslim ze asi zeny... ja by som sa asiq zrutil z toho... ale inac suhlasim s tym 50/50lollo napísal:to je az velmi diskutabilne a zalezi od situacie v ktorej sa dany dvaja ludia nachadzaju a do hlasovanie by som doplnil este jednu moznost tak ako uz bolo spomenute ze 50 na 50
-
papillonbubu
Expert
prepáč, ale tak toto je aká veľká hlúposť??? osobná skúsenosť...Traktorista napísal:zalezi na atraktivite daneho jedinca,..
proste ak sa po rozchode u teba zacnu prejavovat nove objekty so zaujmom tak lahsie zabudnes na tu staru lasku,..
kdezto ked ma niekto problem si niekoho zbalit, a uz mal vybudovany vztah, tak dlhsie trva kym si najde niekoho noveho teda tym dlhsie smuti za starym,...
a podľa mňa to záleží od toho, či má ten opustený rád alebo nie. pokiaľ človek naozaj ľúbi je mu to ľúto a dlho.
nesuhlasim s tymto ... ako priklad ti mozem uviest seba ... myslim si, ze som celkom atraktivny (neberte to ze som narcisTraktorista napísal:zalezi na atraktivite daneho jedinca,..
proste ak sa po rozchode u teba zacnu prejavovat nove objekty so zaujmom tak lahsie zabudnes na tu staru lasku,..
kdezto ked ma niekto problem si niekoho zbalit, a uz mal vybudovany vztah, tak dlhsie trva kym si najde niekoho noveho teda tym dlhsie smuti za starym,...
a tazko povedat ci smutim za tym vztahom ... skor by som to nazval, ze v nom chcem pokracovat (skoncil som ho ja
-
braino.swk
Light Professional
hmm ... myslim ze zeny prezivaju rozchody lahsie ako muzi. Ja osobne som typ ktory neda navonok to co citi.. momentalne som v dost blbom citovom rozpolozeni a citim sa maximalne na hovno, ved asi viete zakladal som tu temu ohladom mojho vstahu... ale navonok to na mne velmi nepoznat.. nikto si nejako zatial nevsimol zeby som mal nejake problemy.. dakedy vecer ket zaspavam mam take stavy ze goli tomu revem jak deco..
-
cORP.
Addict
jaaaj kolko ze takych noci som uz mal ja ja som velmi citliva dusa neviem preco proste mna vie dojat aj film com citlivy dost no navonok to o mne ludia moc nevedia , ja mam stastny vztah teraz nemozem si stazovat vyzera to velmi vazneskenner napísal: dakedy vecer ket zaspavam mam take stavy ze goli tomu revem jak deco..
/boze dakujem ze si nas spojilv jedno aj ked v teba neverimm trosicku verim ze za tym niekto stoji
-
DonLuca
Medium Star
No je to dosť diskutabilný problém, pretože v dnešnej dobe sa stretávame s mnohými situáciami...
Vyjadrím to na jednom príklade:
dvaja sa majú radi.....,ale náhodou sa stane niečo nepredvídateľné ...a buchhhhh KONIEC....
1. dievča to znáša veľmi zle, preplače celé dni, dokonca ma môže rozmýšľať o samovražde....a chalan, ak je nejaký kkt, to môže mať úplne na pi**. Vtedy je samozrejme, že je na tom lepšie chalan...
2. chlapec, je zničený, chodí ako bez duše, absolútne nič ho nebaví a útechu hľadá v alkohole, drogách a nie moc dobrých partiách... a dievča, ak je nejaká ku**a, tak sa hneď poženie za nejakým novým objektom, ktorý by sa jej hneď stal náhradou...
Je to fakt ťažko definovateľná otázka, že kto je silnejší??....
Ja si myslím, že závisí od toho, ako je človek emotívne založený a ako sa dokáže vyrovnať s dosť ťažkými situáciami....
Vyjadrím to na jednom príklade:
dvaja sa majú radi.....,ale náhodou sa stane niečo nepredvídateľné ...a buchhhhh KONIEC....
Je to fakt ťažko definovateľná otázka, že kto je silnejší??....
Ja si myslím, že závisí od toho, ako je človek emotívne založený a ako sa dokáže vyrovnať s dosť ťažkými situáciami....
-
own_destiny
Amateur
Nooo kedze to uz napisal skoro kazdy tak mozno je zbytocne ze sa pridavam i ja , ale tak co ine mam robit v nedelu vecer ako pisat na hojka no nie ?
.. no dobre prejdem k veci .. kto je silnejsi ?? vsetko to zalezi od osobnosti od povahy cloveka od toho ako to preziva a ci je to muz alebo zena to uz je uplne uplne jedno ..... odvija sa to proste od mnohych faktorov a okolnosti takze asi by sa tu tato debata dala vies do nekonecna a i tak by sme sa odpoved nikdy nedozvedeli ... to jak keby som sa spytal co bol skor vajce ci spliepka ?
noo a podme debatit , tema na 300 stran sa moze zacat 
Re: M vs. Ž...Kto je "silnejší"??
No ja neviem....ja som sa vyrovnavala tazko aj s tym ked som dostala kopacky a aj ked som ich niekomu dala....Aiden napísal:Iste kazdy uz zazil nejake to sklamanie kvoli laske... bud ho/ju podviedli, dostal/a kosom, "kopacky"...a myslim, ze viac ludi by zaujimalo, ci existuje citmi viac zranenych muzov alebo zien...vzhladom na to, kolko zastupkyn zien tu mame, bude zrejme trosku problem s objektivitou, ale uvidime
Ked uz takto pospominame na nase sklamania, preco to nevyuzit a nenapisat aj nazor na to, kto sa s tym lahsie vyrovnava...
Kludne sem piste aj cele pribehy resp. aspon nazory....z dvojslovnej odpovede sa velmi nedozvieme preco by to tak malo byt
Je to tazke, ale myslim, ze o nieco tazsie je ich asi dostat...to je fakt....clovek to mozno niekedy aj caka, ale nechce si to pripustit...
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
midnight_man
Guru
Aiden, sice tema dobra ale na tvoju otazku nie je jednoznacna odpoved. So sklamanim sa vzdy vyrovna lepsie ten co bol vo vztahu na "2.mieste", respektive ten co menej lubil. Ci je to zena, ci je to muz. Je to jedno. Nadarmo sa nevravi ze vo vztahu trpi vzdy ten ktorý "viac" miluje... prepac neviem ti dat jednoznacnu odpoved.