Ako prekvapiť a potešiť svoju milovanú/ého
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako prekvapiť a potešiť svoju milovanú/ého
To robí veľká časť báb:BabySHAQ napísal:Pretoze klasikce pozvanie na pizzu alebo veceru odmieta ( lebo ze ona strasne malo je) do kina moc nechodi , kvety rada nema. Proste ked sa jej nieco konkretne spytam tak povie ze nech si nerobim starosti. Dost blba situacia ze ?
CH: "Chceš ísť tam alebo tam?"
B: "Mne je jedno.." / "Nerob si starosti"
Proste keď máš nejaký nápad kam ísť, tak sa jej nepýtaj, proste ju tam zober. Do kina nechodí... Prečo? Lebo ju tam nebrávaš
Proste v týchto veciach (kam ísť atď) rozhodni za vás obidvoch sám.
ale houby..vobec nie je blba...akurat tvoja holka nema rada "vraj" kvety kina atd....ale moze to byt skor aj preto ze sa neciti moc dobre v situacii ked niekto ma nieco za nu platit....ma vobec rada sport? ked je nejaka fanusicka tak ju pozvi na zapas..ja napr..mam ho celkom rada ale ako moc sa v nom nesprtam no a priatel ma zavolal na hokej a bolo fajn hoci som tam vobec nechcela ist...ja jem napriklad doma najcastejsie lebo sa mi proste je lepsie ako niekde v meste..ale ked sme isli uz niekam sadnut opat bolo fajn..tak ci tak som nechcela ist na zurky s jeho kamaratmi a sla som..bala som sa co bude a opat bolo fajn! povedz jej ze kym to neskusi s tebou tak nezisti ci by sa jej to nepacilo...lebo je to kusa divneee..trosku kompromisu do vztahu neeee?! nemusia byt tieto veci vzdy podla nej..trocha obety nezaskodi...