rsc napísal:Mam tu databazu, poslednu verziu, ktora im "usla" . Ale je to aj tak uplne na hov**, lebo je to jun 2002 a nezistis tam nove cisla. A aj pri niektorych starych cislach su nejake divne adresy a mena. Su aj lepsie sposoby ako zistovat uzivatelov podla cisel....
na nete v online zozname utajene cisla nezistis ....
Nema niekto novsiu databazu cisel ORANGE/EUROTEL ? Ja mam len tu staru, su tam 0903,04,05,07,08 a rad by som daco novsie, pokial som dobre informovany, tak medzitym niekto opet slohol new database. Kto nech sa mi ozve na ICQ - mam zaujem
.:ORO:. napísal:Nema niekto novsiu databazu cisel ORANGE/EUROTEL ? Ja mam len tu staru, su tam 0903,04,05,07,08 a rad by som daco novsie, pokial som dobre informovany, tak medzitym niekto opet slohol new database. Kto nech sa mi ozve na ICQ - mam zaujem
corol to ten isty co tu staru ale skor ako to rozsiril dostal 8 rokov
a databaza skoncila v rukax policie taqze snivaj
Neviem, ci sa to nejako da vytiahnut zo samotnej siete T-Mobile, ale iste je ze tie cisla, ktore mate vsetci niesu z Etelu ani Orange... A pokial viem tak system SIS nie je pripojeny na verejnu branu internetu tak sa tam ani cez net dostat neda...
jjhacker napísal:Neviem, ci sa to nejako da vytiahnut zo samotnej siete T-Mobile, ale iste je ze tie cisla, ktore mate vsetci niesu z Etelu ani Orange... A pokial viem tak system SIS nie je pripojeny na verejnu branu internetu tak sa tam ani cez net dostat neda...
navrhujem vaznicu pre vsetkych, co sa tym chvalia ze to maju a nechcu poskytnut
inak aj na dc som nieco nasiel, len nikdy neboli volne sloty, staci ked si date na nejakom velkom cz hube hladat orange/eurotel/easy/prima, tak vam najde to co hladate..su to subory do access a kazde ma od 50-150MB