vztahy na pracovisku -

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vztahy na pracovisku -

Príspevok od používateľa R1k1nko »

cafte hladal som nejaku podobnu temu ale neporadilo sa mi nic najst

Ide o to ze u nas v podniku je viac firiem
A do jednej som zacal chodit velmi rad ale len potvrdzovat vydajky/ /faktury
Robi tam jedna caja ( neviem kolko ma rokov ) ale urcite podobne ako ja !

Raz sme sa stretli ona po chodbe ja po chodbe : ona cau
moja reakcia velmi neskoraaa bo som ju videl malo krat a nikdy som ju nezdravil ( ostal som zaskoceny ) :shock:

chcem radu : bo tu u mna nastava problem ze co jej povedat ked najviac ju vidam ako sedi v kancli s ostanimi koleginami. ( stare zeny :D )

a ja tam idem na par min... ale mam pocit ze mozno zaujem zjej strany by aj bol ( moj subjektivny pocit ...) 8) :lol:

inak som rad ze som sa takto " vykecal " .... :P
takze cakam nejake napady :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Skús hu "odchytiť" keď pôjde po chodbe, zafixuj ju pohľadom, usmej sa na ňu, pozdrav ju a prihovor sa jej. Sleduj jej reakcie a skús s ňou kecať viac a viac...Potom možno nejaký obedík a tak :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

nabude ked k nej prides tak sa jej pozdrav prvy ty, a dopln to nejakou vetou (hocicim) napr. - to pocasie je dneska nanic, alebo tak, proste na co je jednoducha opoved, na first contact a nadviazanie diskusie to staci :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mystique napísal:nabude ked k nej prides tak sa jej pozdrav prvy ty, a dopln to nejakou vetou (hocicim) napr. - to pocasie je dneska nanic, alebo tak, proste na co je jednoducha opoved, na first contact a nadviazanie diskusie to staci :wink:
No moc by som počasím nezačínal :) Radšej niečo v zmysle: "Ten čas dnes ale letí" Alebo niečo ohľadne roboty nenápadné :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no POCASie :D nieje to skor pre starsich ludi ? .... ale budis :)

bolek : na tej chodbe som ju stretol asi dva krat :(
a

v tom ich kancli su stare zeny ... ktore sedia od nej asi 3 metre ... a este jeden problem tie fakturi u nej nepotvrdzujem co je velka skoda lebo u tych dvoch zien co to robim su haluze.. ( myslím tym nejaky rozhovor ... )

no nic ,,,, urcite musim ja prvy nieco podniknut .... :? vsak zajtra tam musim ist ! nieco vyfasujem do firmy aby som tam mohol ist :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No kámo, podľa môjho názoru si splašiť nejaký ten kontaktik na ňu :wink: a pozvať ju niekde na kafčo... podebatiť a potom už sámn budeš veieť na čom si...???? 8)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

to pocasie nieje zly napad, lebo uz kazdy vie co to znamena ked niekto nadhodi pocasie tak aspon nenastane nedorozumenie
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

pokial sedi niekde blyzko tych zien kde si davas potvrdzovat papiere a robite haluze tak ju skus nejak zatiahnut do debaty alebo do toho haluzenia ... a potom ju mozes tam pokial mate nejaky bufet pozvat nakavu ....

Samozrejme aj na chodbe je to idealnejsie ..... Vsetko je iba o improvizacii :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

obedna prestavka !!!! zisit kedy je a taktiez ci papa na firme abo dakde v blizkej jedalni hehe ak jedalen tak asi nemusim pisat ze zhodou okolnosti si das obed v tom istom case na tom istom mieste ;-) ak papa na firme tak huh problemik ale ak papa na firme v kuchynke tak nahodou tam zle odbocis a potom mozes pouzit frazu z eurotripu " ou tak tu som nezaparkoval svoje auto" druha moznost je ze budete naraz koncit v robote cize nechapem ako to je mozne pojdete kus cesty na autobus abo co spolu :-P a to uz treba konverzovat nie ???? moznosti je vela hlavne treba improvizovat podla danej situacie
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

mna napadlo ako prve, ze preco by sa nedalo k nej dostat nejako cez tie stare rasple co tam sedia.

Nenapadne sa spytat nejak vtipne na nu, trebars zistit tu obednu, niektore starsie pani sa urcite aj potesia.
Par peknych pohladov na vyvolenu a postupne by cesticka mohla viest aj tadeto.

Potom uz len po sichte pozvat slecnu niekam a dalej som si isty ze TY Riki problem nebudes mat :) .
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hm, ak mozem vyjadrit svoj nazor, nikdy by som sa nesnazil najst neaku spriaznenu dusu na pracovisku.
Poznam jeden taky par, resp. su to moji kolegovia, ale byt 28 hodin denne spolu doma aj v praci ma svoje uskalia.
R1k1, to bol moj nazor len, takze nemusis respektovat. Ak si myslis, ze nebudes s tym mat problem, go-on... ;)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

celkomf fun napady ! domov spolu asi nepojdeme... bo ja idem dost skoro domov :P
no obedy to by sa dalo mame tam jedalen.
a tak isto to mozem skusit aj cez tie stare zeny ( pouzijem tento vyraz ) bo jedna byva na nasej ulici a s jej synom sa poznam... pojdem cez nu ! ....

a aj kebyze som snou sme s dvoch roznych firmach na dvoch roznych poschodiach :)
ale uz dva dni som ju nestretol .... ani v kancli nebola... :( :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no ja ti poviem je to dosť shit..
ku nám došla holka asi tak pred mesiacom alebo dvoma neviem už.. (samozrjeme krásna čiernovlasá - som sa z nej skoro posral ked prišla) hned som uvažoval ako sa s nou zblýžim .. aj sa mi to podarilo.. chodili sme spolu stále na obed.. zapáliť.. len tak sme si písali maily.. občas sme si zavolali.. potom sme boli spolu vonka v meste (to je inak dosť problém lebo niesme z rovnakého mesta) skoro každý večer len tak sme si zavolali čo robíš a bla bla..
Proste ja ko*ot som sa na nu namotal.. a ked vidím že ma má v shite (no nie celkom ale som len frend a kolega..) tak ma to dosť serie..
a v poslednom čase som k nej čudný.. a bolo to ok priateľstvo ale doje*** som to tým že som cel niečo viac.. aj ked som jej nič nepovedal..
neviem je to bull shit
Napísať odpoveď