Ucinky mobilov na organizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

nejak sa mi mari, ze do 2W/kg, no nie som si 100%ne isty :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Drago napísal:Aka hodnota SAR je v norme ? moj SE ma 1W. To je zle ci dobre ?

//jej, 1300 postov
Aj tak je to jedno, neskodne je to tak ci tak :)
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

GothaR napísal:kazdemu otvorili hlavu, ale zakrok urobili iba u niektorych
tak moment KAZDEMU otvorili hlavu, ale zakrok robili iba niektorym? To len tak im otvorili hlavu a zatvorili?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vieš aké lieky podávajú sestričky a lekári pacientom, čo nemôžu zaspať kým nejakú medicínu nedostanú?
Stando
Star
Star

Viem ale on pise ze kazdemu otvorili hlavu!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stando napísal:Viem ale on pise ze kazdemu otvorili hlavu!
Ano, bolo to tak. Jednoducho robili pokus tak, aby si kazdy myslel, ze naozaj podstupil operaciu, ale skutocny zakrok na mozgu spravili iba niektorym.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Stando napísal:Viem ale on pise ze kazdemu otvorili hlavu!
No aký, napíš
Stando
Star
Star

erytrocyt napísal:No aký, napíš
Na taketo (sry) primitivne otazky ti odpovedat nebudem (nie som maly aby si mi taketo veci pisal)... Kazdemu hlavu urcite neotvarali, maximalne im tak povedali, ze im hlavu otvorili (po uspani), povedali ze zakrok urobili, ale k nicomu nedoslo. Povies si ze je to hra so slovickami. Ale casto sa tu ludia (vratane modov) hadaju co i len o male gramaticke chyby.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stando napísal:Na take to (sry) primitivne otazky ti odpovedat nebudem (nie som maly aby si mi taketo veci pisal)... Kazdemu hlavu urcite neotvarali, maximalne im tak povedali, ze im hlavu otvorili (po uspani), povedali ze zakrok urobili, ale k nicomu nedoslo. Povies si ze je to hra so slovickami. Ale casto sa tu ludia (vratane modov) hadaju co i len o male gramaticke chyby.
Nepouzivaj slovo urcite, ked nevies o co presne ide...JA SOM TEN DOKUMENT VIDEL, takze viem o com pisem.
PS: zamiesam sa vam do toho - erytrocyt cakal, ze mu napises co davaju tym pacientom pred spanim, ja predpokladam, ze cukor :)
//PS: uz sme dost mimo temy
Stando
Star
Star

Dobre ale naco by im preboha otvarali hlavu, nic neurobili a hlavu zatvorili. Nebolo by to tak trochu riziko, kvoli nejakemu dokumentu?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stando napísal:Dobre ale naco by im preboha otvarali hlavu, nic neurobili a hlavu zatvorili. Nebolo by to tak trochu riziko, kvoli nejakemu dokumentu?
To sa uz mna nepytaj :) Ale bolo to v ramci vacsieho vyskumu placebo efektu. Bezne veci s tabletkami, liecitelmi a tak. A otvorit hlavu uz nie je taky problem :)
A cital som aj o pripade, ked v Afrike na jedneho cloveka uvalil saman kliatbu, ten tomu uveril, zhorsil sa mu zdravotny stav a hrozila smrt. Nijako mu nevedeli pomoct, trval na tom, ze k nemu ma prist saman, ktory zrusi kliatbu, vyriesili to tak, ze sa jeden z tych, co mu chceli pomoct, prezliekol za samana, prisiel za dotycnym, spravil ritual, on uveril a stav sa mu coskoro zlepsil :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Stando napísal:Dobre ale naco by im preboha otvarali hlavu, nic neurobili a hlavu zatvorili. Nebolo by to tak trochu riziko, kvoli nejakemu dokumentu?
ja som to pochopil tak ze oni boli presvedceny ze tu operaciu porebuju,ze s nimi nieje nieco v poriadku tak keby ich neotvorili tak by neboli presvedceny o tom ze ich vyliecili a stale by si mysleli ze potrebuju ten zakrok....tak ich museli otvorit :) ...dufam ze ste ma pochopili ako som to myslel...a dufam ze som myslel dobre
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Stando napísal:Na taketo (sry) primitivne otazky ti odpovedat nebudem (nie som maly aby si mi taketo veci pisal)... Kazdemu hlavu urcite neotvarali, maximalne im tak povedali, ze im hlavu otvorili (po uspani), povedali ze zakrok urobili, ale k nicomu nedoslo. Povies si ze je to hra so slovickami. Ale casto sa tu ludia (vratane modov) hadaju co i len o male gramaticke chyby.
Nebudeš odpovedať, pretože ani na primitívnu otázku odpoveď nevieš... Ale aj tak, čakám odpoveď, keď tak vehementne tvrdíš, že ju vieš.

Alebo to urobíme tak, že tu nebudeš vypisovať sprostosti, čo ty na to?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Erino, klidek. :)

Podla mna je to uplne jedno, komu a ake lieky sa podavaju. Kazdopadne si myslim, ze ak niekomu nabulikate do hlavy, ze klistir ho uspi, tak ho uspi. O tom je placebo.
Co ta tyka mobilov a ziarenia - myslim, ze pokial netelefonujete 23. hodin denne, tak by to nemalo mat neake zavazne ucinky. Pravda je, zeneexistuju neake dlhodobe skumania ucinkov ziarenia z mobilov na ludsky organizmus. Proste mobily su tu este neni tak dlho. Uvidime, ked nasa a mladsia generacia zostarne. Mozno sa uz nebudu otvarat hlavy len tak.
Gothar
Moderátor
Moderátor

klasika napísal:ja som to pochopil tak ze oni boli presvedceny ze tu operaciu porebuju,ze s nimi nieje nieco v poriadku tak keby ich neotvorili tak by neboli presvedceny o tom ze ich vyliecili a stale by si mysleli ze potrebuju ten zakrok....tak ich museli otvorit :) ...dufam ze ste ma pochopili ako som to myslel...a dufam ze som myslel dobre
Presne to bol zamer :) Jednoducho rozdiel bol iba v tom, ze niekomu spravili zakrok cely a niekomu nie.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

turtlak69 napísal:raz som videl (neznasam ked takto niekto zacina prispevok :D ) ako boli dva fony vedla seba a medzi nimi vajce a prebiehal hovor a potom bolo vajce natvrdo. pochybujem, ze to ma az taky ucinok kedze signal ide cez nejaky bod (vysielac/prijimac) niekde inde ako je mobil, ale verim tomu, ze to dobre nerobi
no ked ho budes mat vo vrecku na kosele a nahodou dotycny umre a necha sa dat spalit tak mu s kutacom budu v krematoriu do srdca stuchat nech sa rozpadne :smt047 , teraz k teme, osobne si myslim ze nieje uz nic na svete co by nam neskodilo :P co sa tyka mobilov tak urcite skodia ale v akej miere neviem urcit
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

compleX napísal:no ked ho budes mat vo vrecku na kosele a nahodou dotycny umre a necha sa dat spalit tak mu s kutacom budu v krematoriu do srdca stuchat nech sa rozpadne :smt047 , teraz k teme, osobne si myslim ze nieje uz nic na svete co by nam neskodilo :P co sa tyka mobilov tak urcite skodia ale v akej miere neviem urcit
lol, tento test som robil ja doma, a ani po hodine hovoru sa na vajci neobjavili ziadne znamky zrazenia bielkovin...pouzil som Nokiu 3510i a Siemens C60 :wink:
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

sorry ze som trochu OT, ale mozu mat negativne ucinky na organizmus aj ked mam pocitac alebo televizor v izbe?? alebo napriklad notebook v ruksaku?? :? :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

digo napísal:sorry ze som trochu OT, ale mozu mat negativne ucinky na organizmus aj ked mam pocitac alebo televizor v izbe?? alebo napriklad notebook v ruksaku?? :? :roll:
akurat tak mozu elektricke zariadenia ovplyvnovat seba ale teba nie...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Sheep napísal:lol, tento test som robil ja doma, a ani po hodine hovoru sa na vajci neobjavili ziadne znamky zrazenia bielkovin...pouzil som Nokiu 3510i a Siemens C60 :wink:
v brainiacu robili pokus so 100 telefonmi, na kt. naraz zvonili a ani im sa to nepodarilo ;)
Napísať odpoveď