Prave my kamarat povedal, ze bol u kamosa a ten jednou mysou ovladat 2 PC. On je lama a aj keby mu povedal ako to robi, nezapamata si to. Takze ako sa to da? Dakujem za odpovede.
edit. No asi to je blbost, to mal asi prepojeny book s PC a zdielanu plochu. No vysvitlo, ze tam nebol on, ale jeho manzelka, takze zena tak vie.
Ale mozno sa to da? Ci?
1 mys a 2 PC.
Vytiahne myš z jedného kompu a prehodí ho do druhého.. 
Alebo ešte ma napadá, naši dvaja informatici majú také zaujímavé zariadenie na prepájanie USBčka.. na ktorom majú zapojený skener. S ním môžu použivať obaja jeden skener, ale nie súčasne, na prepnutie musí prepnúť tlačítko na tom danom zariadení. Vyzerá to ako homemade, ale keď som sa tam minule potuloval, tak som od toho našiel aj krabicu.
Alebo ešte ma napadá, naši dvaja informatici majú také zaujímavé zariadenie na prepájanie USBčka.. na ktorom majú zapojený skener. S ním môžu použivať obaja jeden skener, ale nie súčasne, na prepnutie musí prepnúť tlačítko na tom danom zariadení. Vyzerá to ako homemade, ale keď som sa tam minule potuloval, tak som od toho našiel aj krabicu.
To je pekne, to by sa mi zislo, ale nepaci sa mi to manualne prepinanie.brm napísal:Vytiahne myš z jedného kompu a prehodí ho do druhého..