Dievčatá a ich plač

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dievčatá a ich plač

Príspevok od používateľa Soviet »

Zaujíma ma jedna otázka.
Prečo sa dievčatá skoro pri každej somarine, ktorá sa im nepáči, rozplačú?
A čo spraviť, keď vám vaše dievča zavolá a plače do mobilu?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

povedať jej nech sa ukludní a zavolať jej o 10 min zase.. ide o to kao tú holku berieš.. ked ju máš na háku zlož ked ni.. tak sa snaž prísť čo je vo veci.. síce predpokladám že podla teba (nás) to budú hovadiny.. ale tak aspon vypočuť si treba.. teda ak voláš do bezvedomia :lol:
a samozrejme takto na ľahkú váhu netreba brať vázny problém.. to je jasné
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Lebo keď sa rozplače, ta dá tým najavo že : "Haloo tu som podte ma všetci lutovať pretože mi je práve dobre na prd"
Nepoznám takú čo by sa rozplakala kvôli každej somarine, ani ja to nerobím. A keď ti volala tak asi chcela aby si ju potešil alebo ju zavolal von, ale pripadá mi to trošku hlúpe v takom stave niekomu volať :roll:
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

no jasné je čudné volať keď plačem, ale tak spýtaj sa jej každopádne na problém... alebo ak nebýva ďaleko tak sa stretnite... Ono sú to v podstate veľmi dôležité veci v tej chvíli... inak by sme predsa neplakali :oops:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Veľmi dôležité veci? :) No nedávno mi jedna kamoška písala že sa rozrevala preto, lebo sa bozkávala s jedným chalanom.A počas toho ako sa bozkávala prišiel druhý, ktorý sa jej tiež páči..A tak revala doma asi 3hodiny..Ja to za extra dôležité nepovažujem..Podľa mňa tým chce len ukázať aby ju niekto ľutoval. Ja som napríklad od nejakej 2hej triedy ZŠ neplakal. A to som už mal vážnejší úraz a krachol mi jeden vzťah. :) Ako riešenie alebo prospešnú vec v istých prípadoch nepovažujem..Podľa mňa je to zbytočné :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Ja som napríklad od nejakej 2hej triedy ZŠ neplakal.
pff kámo vieš koľko chlapov vyronilo slzy kôlli holke....
nikdy som si nemyslel že budem patriť medzi nich ale je to tak
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm akoze, je jasne ze zeny(dievcata) placu viac, ale apson tak ventiluju svoje pocity, co mi asi az tak nevieme(nechceme)...
Ja som tiez asi od nejakej 5-6 triedy na zakladke neplakal, ale ako mam frajerku, a ked mi velmi chyba a nemozem byt s nou tak sa to neda zadrzat, staci mi len tak zahliadnut nejaku jej fotku a hned sa mi tlacia slzy....a cim dalej tym horsie, pozeram film na konci je nejaka romantickejsia zapletka, uz mam vlhke oci a je mi hned do placu.... niesom nejaka lightovka alebo co ale neda mi to..... co uz
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dievcata placu,chalani placu.. je to prirodzena ludska vlastnost... len pre kazde pohlavie je dovod iny.. neda sa povedat,ze dievcata su psychicky slabsie osoby, ale jednoznacne citlivejsie a to je to.. my si myslime,ze to je hovadina, ale pre tu babu to fakt nemusi byt prave blbost ale dost dolezita vec... co ty vies.. mozno ked sa rozplakala kvoli tomu ze sa bozkavala s jednym a prisiel dalsi co sa jej paci a mozno ho chcela casom ziskat tak si povedala ze "aha, teraz ma videl s tymto a uz si so mnou nezacne" a myslim,ze to nieje prave stastna vyhliadka... ja osobne neplacem, od asi 5 triedyna ZS som neplakal... len 2x a to kvoli babam...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

wolodo napísal:...pozeram film na konci je nejaka romantickejsia zapletka, uz mam vlhke oci a je mi hned do placu...
U mna to iste. Niekedy sa ale potom rozosmejem nad tym, ze ako ma take nieco mohlo tak dojat. A nemusi to byt zrovna romantika.

Ale k veci - Zenske slzy su najmocnejsou formou vodnej energie... Su citlivejsie nez chalani a davaju castejsie najavo svoje pocity. A dalsou vecou, co je moj skromny nazor, je to, ze mavaju menstruaciu. To spravi dost vela na naladovosti a precitlivelosti. Aspon tak to vidim u mojej milej.
Ohladom toho placu do telefonu - co mozes akurat spravit je to, ze bud sa zachovas ako h*vado, povies jej ze ked sa vyplace, nech zavola, alebo (realnejsia moznost) sa ju mozes snazit nejako utesit. Pravdaze zalezi na dovode, pre ktory roni slzy.
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

raz som sa rozplakala pred ,,publikom" a raz pred priatelom...neviem asi mam vadu ..

no mozno uz su zvyknute,ze si na seba takymto sposobom uputaju pozornost...
naozaj naco by dievca niekomu volalo v takej situejsn?to by sa radsej mala vyplakat v tichosti,alebo ist sa prejst...

hm a co robit ked sa vam rozplace do mobilu chalan? :D
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

pancuska26 napísal:raz som sa rozplakala pred ,,publikom" a raz pred priatelom...neviem asi mam vadu ..

no mozno uz su zvyknute,ze si na seba takymto sposobom uputaju pozornost...
naozaj naco by dievca niekomu volalo v takej situejsn?to by sa radsej mala vyplakat v tichosti,alebo ist sa prejst...

hm a co robit ked sa vam rozplace do mobilu chalan? :D
mne by vobec nevadilo keby mi holka v takom stave zavolala, aspon by som vedel ze jej na mne zalezi, a ze vie ze ked jej je zle sa moze na mna obratit, bral by osm to ako prejav dovery...
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

[quote="Soviet"]Veľmi dôležité veci? :) No nedávno mi jedna kamoška písala že sa rozrevala preto, lebo sa bozkávala s jedným chalanom.A počas toho ako sa bozkávala prišiel druhý, ktorý sa jej tiež páči..A tak revala doma asi 3hodiny..J

no ale tak to je niekto trošku čudný... ja plačem keď sa nedarí nejak v kuse (fakt čisté záchvaty), ale tak zase toto??? Preboha to je histerka a to som ževraj aj ja a toto nevyrábam... myslela som normálne dôvody
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:pozeram film na konci je nejaka romantickejsia zapletka, uz mam vlhke oci a je mi hned do placu....
jo .. ja som raz nechutne pustil slzy pri Patriotovy s Gibsonom.... a nedávno som kukal nejaký romantický film a holka spravila pre chlapa veľké gesto a ked som si v zlomku sekundy perdstavil že by sa to vskutočnosti stalo mne tak mi bum padla jedna slza (no možno aj dve ale som tvrdý chlap predsa tak jedna hh)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Súhlasím s Alofok, keď sa niekto rozplače, tak pravdepodobne chce dať tým najavo iným, že má problém a že dožaduje sa tak pozornosti. Neviem, mne keď je do plaču, tak pokiaľ sa dá, tak radšej plačem niekde sama, kde ma nikto nevidí a pomáha to, dostať všetko zlé zo seba...Pokiaľ vám niekto volá do telefónu, tak potrebuje tiež len vašu pozornosť, treba ho vypočuť, pokúsiť sa mu pomôcť a poradiť a povedať mu, že to rozoberiete potom osobne, keď sa stretnete, teda pokiaľ je to možné...
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

tak asi su citlive :) ja napriklad neplacem skoro vobec a to som baba...aj ked mi to niekedy robi problem ze by som sa aj rada vyplakala ale proste mi to nejde...
a co jej povedat ked sa rozplace do telefonu?zavisi to hlavne od toho preco place.ale v kazdom pripade ju treba ukludnit
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

braino.swk napísal:mne by vobec nevadilo keby mi holka v takom stave zavolala, aspon by som vedel ze jej na mne zalezi, a ze vie ze ked jej je zle sa moze na mna obratit, bral by osm to ako prejav dovery...
...ide o to aky problem by to dievca malo....myslela som to v tom zmysle ze:,,Neviem co mam robit nikomu sa nepacim ..... "

ak je dovod natolko vazny,nehovorim...len tema bola v tom zmysle,ze preco dievcata placu pre kazdu hlupost :) ...aspon som to tak pochopila

Kíp smajl
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

mna skor dievcenske place vedia strasne nehorazne dojat,vtedy sa viem s nimi najlepsie porozpravat :) lubim ich....niekedy je aj mne vtedy do placu ale vsak co uz,takto to je uz raz v zivote mno :cry:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj hero čo utešuje
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Dievčatá a ich plač

Príspevok od používateľa jin »

Soviet napísal:Zaujíma ma jedna otázka.
Prečo sa dievčatá skoro pri každej somarine, ktorá sa im nepáči, rozplačú?
Nuž...Ty to možno vnímaš ako somarinu, ale pre danú osobu to môže byť vec najvyššej vážnosti, kvôli ktorej jej stojí vyroniť pár sĺz... Ale čo sú to vlastne slzy? Mnoho ľudí vníma slané potôčiky a svojich lícach ako stelesnenie bolesti. Bolesti, ktorú pociťujú a potrebujú sa jej zbaviť. Ak ju zo seba odstránia, nvútorne pociťujú istý druh uspokojenia, priam odbremenenia sa od zdroja bolesti. Vtedy im je jedno, čo si o nich okolie pomyslí, niekedy sú až radi, že svoj smútok dávajú najavo pred všetkými. Neponímajú to ako prejav slabosti. Proste sa ventilujú. Iným spôsobom respektíve príčinou sĺz je bolesť, ktorá sa hromadí v duši človeka, no aj keď niektorí tvrdia, že duša znesie čokoľvek, aj ona má svoje okraje a pokiaľ pohár bolesti pretečie, tak im líca zaplaví potok bolesti. Pre ne je to iba odfiltrovanie sa a úľava. Preto aj prozaické: "...vyplakať sa na ramene..."
Soviet napísal:A čo spraviť, keď vám vaše dievča zavolá a plače do mobilu?
Ísť za ňou. Ak sa dá. Ľudia neradi plačú, avšak keď to už niekto neznesie, padne dobre, ak je niekto nablízku. Plač ako taký vnímam pozitívne.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Suhlasim z Jinom ... Ked mi zavola napr kamaratka z Placom do telefonu ... Podla vaznosti situacie ju iba ukludnim po telefone pripade poradim co a ako
Ak je to nieco vazne sadam do Auta a idem za nou ...
Ako bolo vyzsie povedane V tazkej situaci treba druhu stranu potesit a ukludnit nie Zlozit alebo este lepsie poslat do Pi** ... To mozu spravit len fakt "inteligentny" Jedinci

Triple ... zacinas mi v ociach menit farbu ... Pripada mi to tak ako keby si myslel len na seba ... je mi zle nech dojde 5 "Cajociek"
Ale ked ma baba psychicku kryzu tak Ukludnim a ked je uz otravna tak odpalim a Zlozim ... :roll: ... Zas si natrunceny??
Napísať odpoveď