mam problem mam internet dsl je to cez modem a porste ked surfuujem po nete tak mi dost casto vypadne ze nejde nic snim tak musim rtestartnut pc a potom ide alebo preinstalovat ovladace neviete kde je chyba?
kupo napísal:tipujem ze modem mas ten vigor318 (ci tak nejak) ak hej tak si s toho nic nerob... proste ti to bude tyzden blbnut a potom mas na polrok zase klud
si si isty ze to takto robi lebo mi to uz robi nejakyc par dni asi 4-5 a stale dookola to iste zapnem komp a niekey dpo 5 minutach a niekedy po 50 minutach musim restartovat pc inac to nejde
Uz to tu niekde bolo. Mne robil dsl net to iste a problem bol v nekvalitnom kabli, skus to zapojit do hlavnej zasuvky v dome, aby bola trasa k vedeniu co najkratsia, pripadne ak mas nejaky stary kabel, tak ho skus vymenit.
hmm ja mam internet od Satra, a tiez sa mi obcas taketo stane...
ale staci ked restartujem modem... skus to aj ty, aby si nemusel furt vypinat a zapinat komp...(restarovanim myslim vypnut z elektriny, chvilu pockat a znovu zapat)...
hehm som ti len mozno ulahcil porblem, ale nevyriesil, takze sorry
2david2 napísal:si si isty ze to takto robi lebo mi to uz robi nejakyc par dni asi 4-5 a stale dookola to iste zapnem komp a niekey dpo 5 minutach a niekedy po 50 minutach musim restartovat pc inac to nejde
jj uz sa mi to zo 5 krat stalo... prvy krat som sa to snazil opravit ale nepomahalo nic ani restartovanie ani preinstalacia, potom to zrazu islo... druhy krat ked sa mi to stalo tak som to stale oddaloval lebo s opravou bolo vela roboty a ked som zistil ze sa opravilo samo, tak pri dalsiej poruche som na to uz sral... pretrpel som 4dni bez netu a bol som spokojny