problem s pripojenim
problem s pripojenim
cafte donesli mi jeden comp . nainstaloval som origos system xp home edition a na nu slovensky pack a chcem zapojit internet no ale v pripojeniach tam ziadna pc karta nieje. co mam urobit
Stiahni si Everest home edition , tam si to istotne najdes. Alebo chod do biosu a hladaj, bo takto sa daleko zajst neda.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pravý klik na tento počítač/vlastnosti/hardware/správca zariadení
tam si rozbal sieťové adaptéry a na každy dvakrát klikni a pozri či je povolené jeho používanie
až potom by som pozeral bios. Tiež som dnes riešil rovnaký problém. Kamoš len tak z nepochopitelného dôvodu mal zakázanú sieťovku (nikto netuší prečo ju niekto zakazoval, ale prečo ju systém nastavil ako zakázanú)
tam si rozbal sieťové adaptéry a na každy dvakrát klikni a pozri či je povolené jeho používanie
až potom by som pozeral bios. Tiež som dnes riešil rovnaký problém. Kamoš len tak z nepochopitelného dôvodu mal zakázanú sieťovku (nikto netuší prečo ju niekto zakazoval, ale prečo ju systém nastavil ako zakázanú)
Tak potom do biosu nemusis, povoleny je ale asi si nenaistaloval ovladace k sietovke. Nieco ti aj v spravcovi pise, nejaky kod?
to audiotrack: Hej, nemusi, ked v spravcovi je, tak povoleny je v biose, len vzhladom na moj pripad ma to ako prve napadlo. A zase najst povelenie sietovky v biose nie je az tak zlozite, len to tam treba okukat.
to audiotrack: Hej, nemusi, ked v spravcovi je, tak povoleny je v biose, len vzhladom na moj pripad ma to ako prve napadlo. A zase najst povelenie sietovky v biose nie je az tak zlozite, len to tam treba okukat.
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
dvojklik na tú sieťovku s otáznikom a daj na záložke ovládač voľbu aktualizovať
zvol aby sa nepripájalo na net
dalej daj instalovať zo zoznamu
ďalej daj nevyhladávať, zvolím miesto ručne alebo ako to tam je
a tam si potom môžeš vybrať (ušetríš sťahovanie, myslím že ak ide o XP tak by ho mohol mať v sebe)
zvol aby sa nepripájalo na net
dalej daj instalovať zo zoznamu
ďalej daj nevyhladávať, zvolím miesto ručne alebo ako to tam je
a tam si potom môžeš vybrať (ušetríš sťahovanie, myslím že ak ide o XP tak by ho mohol mať v sebe)