Supreme Commander: Forged Alliance
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Supreme Commander: Forged Alliance
Taaakze v novembri vyjde stand alone(samostatny datadisk) pre hru Supreme Commander.... Ja som osobne velky fanušik serie tychto hier hral som aj prvu verziu Total Anihilation .Supreme commander ma veeelmi potešil či už epicky velkymi bytvami skoro maximalne prepracovanym hračskym interfacom .... a datadisk prinaša novu stranu novejednotky a ešte nejake vylepšenia ....
http://www.google.com/search?hl=sk&q=Su ... railer&lr=
http://www.google.com/search?hl=sk&q=Su ... railer&lr=
-
Enduro3333
Medium Professional
Vieš aka je sranda vyplut z tovarní 500 tažkych robotova naraz ich poslat proti nepriatelovej obrane ? veeeelka .prvych 150 ich zheblo než čo len s dostali k nepriatelskym liniam ale postupne zahltili nepriatelovu obranu a zatial sa z boku doplazila skupinka super jednotiek ta mu prerazila a zmasakrovala obranu zlikvidovala elektrarne a na to som okamžite povolal letku 20 strategickych bombarderov s taktickymi nuklearkami ktore ho dorazili .... proste raj strategov ... ekonomika a vyroba a presun jednotiek na bitevne pole sa ta 100% automatizovat takze sa človek sa moze sustredit iba na velenie .... vrelo doporučujem vyzera to nadherne každa strana je unikatna ale napriek tomu su všetky ti strany vyvažene teda aspon v Supreme Commander a v datadisku to bude dufam zaujimavejsie ....NuSuey napísal:nemal som to potesenie..
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
Hej hej nuky su najlepsie proti pozemnym pomalym experimentalnym jednotkam ... No nez ty vyrobis tych 20 gunshipov tak ta davno rozstrielam 1experimentalnym a 3 tazkymi delami na velku dialku (UEF) ale za cybranov su najlepsie pavuky experimentalne ... nie len ze to je kur*a silne a ma aj silnu anti air ale ma aj cloack generator cize to pomaly nevidiete ze sa blyzi az je neskoro a tych 20 gunshipov by šlo dost rychle dole proti 30 stihačom 3 urovne v kombinacii s hustou anti air čo vzdy stavam ....
proste najlepsie je vzdy kombinovat pozemny+ letecky utok sučasne .... a pri pozemnom utoku mixovat obycajne jednotky urovne3 s experimentalnymi ako su pavuci, roboti alebo obrie tovarne ....
to prinuti superovu ubranu aby rozpritlila palbu a bude si musiet vybrat bud bude likvidovat velke mnoztvo slabsich jednotiek a nezniči aletie najsilnejsie alebo sa bude sustredit na najsilnejsie ale zase ta vlan slabsich jednotiek proste prevalcuje obranu ... a ešte ked to skombinujete zo stihačmi ktory budu na seba lakat nepriatelsku ANti air a pošlete tam bombarderi tak obrana padne ako domček z karat....
ale vzdy človek musi ratat ze pri takomto utoku mu 85 az 95% jednotiek padne .... preto je dobre počas prveho utoku už chystat sice trošku slabsi utok ale ten vzdy na finalnu ranu stači
a inač najhnusnejsie za vsetky strany čo mozete spravit je ze Nosiče (UEF lietadlova ponorka Aeoni UFO,lietadlova lod Cybrani Lietadlova lod)naložite doplna lietadlami a super vidi na radare iba par bodiek (nosič + eskorta) tak si nerobi velke starosti no ked to vypusti plny naklad pred vasou zakladnou tak sa doslova doserete ....mne to počitač urobil v campani za cybranov v poslednej misi sa priplizil s lietlovou ponorkou a rovno pri pobrezi vypustil asi 50 lietadiel ... Anti air nemala sancu vsetko zastreli .... tymto utokom mi zrovnal pol zakladne nez mu pokapali jednotky a to som mal aj 10 stihačok čo kružili okolo zakladne ... no chance ....
-
Enduro3333
Medium Professional
hej lenze podla počtov čo uvdzas musis hrat s limitom 1000-1500 a 200ing ? to maš potom aku produkciu a musis mat kua velku zakladnu ta je lahkym cielom delostrelectva a nuklearok ....Osobne sa mi pači ked vidim ako nepriatel vypali par nuklearok a ja uz silo z proti opatrenim mam naplnene raketami (myslim ze 5alebo 8 rakiet tam ide) a iba pozeram ako mu to zostreluje .....aj ked to clovek odzoomuje na tu takticku mapu to vyzera cool ako tie protioptrenia funguju ....
dobra je inač aj taka prepadovka do tyla ... lanozis 30 malych transporterov robotmi obydes hlavnu obranu a vylozis v tyle kde ma slabu/ziadnu obranu heh
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
Doladia ? vet to už bolo vyladene ... jednotky boli vyvazene len pribhudnu nove jednotky a čo som sa dočital pribudne ešte možnost uložit si šablonu zakladne aby si to nemusel dookola znovu a znovu naklikavat proste si ulozis sablonu a budes ju pouzivat v dalsich misich (sablona= postupnost stavania a rozmiestnenia budov)miro2004 napísal:dufam to troska doladia original hra bola dost narocna ..
Uz ju mam a musim povedat WTF? Okamzite som zapol skirmish zvolil serafinov a kochal sa dizajnom az dokial na mna nepriatel nemabehol a neponicil. AI je uplne prerobene, je tazsie a dinamickejsie , utoci od zaciatku.
Hram ma ovela lepsi HUD, zabera ovela nemaj miesta na obrazovke a umoznuje lepsie sledovanie bojiska.
Uz nech to je u nas v shopoch
-
Hotwire
Addict
a je to menej narocne?? mne v povodnej hre ked som zapol aj najmensiu mapu tak pocase sa to spomalovalo apod, a pri najvacsej 81x81km a full pocet hracov (AI) mi crashoval pc bo nezvladals10® napísal:Uz ju mam a musim povedat WTF? Okamzite som zapol skirmish zvolil serafinov a kochal sa dizajnom az dokial na mna nepriatel nemabehol a neponicil. AI je uplne prerobene, je tazsie a dinamickejsie , utoci od zaciatku.Hram ma ovela lepsi HUD, zabera ovela nemaj miesta na obrazovke a umoznuje lepsie sledovanie bojiska.
Ten crash pri velkych mapach je "2GB limit crash" na SupCom fore sa to riesi uz davno. FA vyzera to optimalizovanejsie az kym nenabehnes myskou na jednotku a nezobrazi sa ti intel jednotky(dostrel, dosah....[tie farabne kruhy]) vtedy fps zleti dole poriadne.
FA mi ide jepsie ale ta obtiaznost, co je skvele je pridana moznost ukladania skupin budov do schem, tj postavim generator, stit a generator celu stvrt oznacim a schemu ulozim. Potom uz len kliknem na inziniera a rovno vyberiem schemu stvrte a uz to ide samo
FA mi ide jepsie ale ta obtiaznost, co je skvele je pridana moznost ukladania skupin budov do schem, tj postavim generator, stit a generator celu stvrt oznacim a schemu ulozim. Potom uz len kliknem na inziniera a rovno vyberiem schemu stvrte a uz to ide samo
-
Hotwire
Addict
wow pekne, kolko to ma GB?s10® napísal:Ten crash pri velkych mapach je "2GB limit crash" na SupCom fore sa to riesi uz davno. FA vyzera to optimalizovanejsie az kym nenabehnes myskou na jednotku a nezobrazi sa ti intel jednotky(dostrel, dosah....[tie farabne kruhy]) vtedy fps zleti dole poriadne.