Co by ste privitali nove na fore???
no vis ty co, asi mas pravdutest napísal:To podla mna nie su vymazane temy ale su to prispevky z nejakej casti pre administratorov alebo tych vip ludi co su tu. Tie temy by sa tu teda nemali ani zobrazovat.
ale dost bolo spamu, sak nech povie tom4s3
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nemozem presne odpovedat na tento problem. Query je robena na vsetky temy na zaklade ID uzivatela. Zmazane temy by tam nemali byt, kedze tie su z tabulky odstranene hned pri zmazani.
edit: trochu som upravil vzhlad v kontrol paneli, nech je to totozne ako vyhladavanie prispevkov od uzivatela
edit2: posledne dve temy vo vypise mojich tem skutocne su v sekcii pred adminov a moderatorov, kde ostatni nemaju pristup
edit: trochu som upravil vzhlad v kontrol paneli, nech je to totozne ako vyhladavanie prispevkov od uzivatela
edit2: posledne dve temy vo vypise mojich tem skutocne su v sekcii pred adminov a moderatorov, kde ostatni nemaju pristup
-
nejakymarko
Addict
-
audiotrack
VIP
-
mastermind
VIP
-
Silmer
Darca
mam taku otazocku, dufam , ze je to vhodna tema..
ako dlho uz funguje toto forum?..
a ci by sa tu tiez nedala spravit nejaka sekcia ako je na lamkach ako narodeninovnik alebo nieco podobne..( hojkovnik
)
edit//a este jedna vec ma napadla, ale neviem ci na to neni lepsie vytvorit temu...., nieco ako Hojko galeria : kde by boli vsetky hojko loga a tak...a obrazky ohladom tohto forumu
ako dlho uz funguje toto forum?..
a ci by sa tu tiez nedala spravit nejaka sekcia ako je na lamkach ako narodeninovnik alebo nieco podobne..( hojkovnik
edit//a este jedna vec ma napadla, ale neviem ci na to neni lepsie vytvorit temu...., nieco ako Hojko galeria : kde by boli vsetky hojko loga a tak...a obrazky ohladom tohto forumu