SAMSUNG YP-U3 -> Unknown device

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ThroniX
Expert
Expert

SAMSUNG YP-U3 -> Unknown device

Príspevok od používateľa ThroniX »

Cawte

Kupil som si new MP3 player Samsung YP-U3, ale po pripojeni k PC ho nechce nainštalovať. Nenajde k nemu žiadny Driver, ani sa mi v PC nezobrazi žiadne nove zariadenie. Potreboval by som to nejako vyriešit v čom by mhol byť problem. mam XP SP2.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nedostal si nic k nemu ? ako nejaky program alebo nieco pod.
ThroniX
Expert
Expert

j bolo k tomu len Samsung Media Studio, ale tam som nič nenašiel.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

v tom programe ti ten empetri prehravac nenaslo ?? :shock:

///hmm.. tak ja nwm :?
ThroniX
Expert
Expert

nie nenašlo. ale ani v systeme.

\\ Fuu takže som to vyriešil. Nainštaloval som WMP 11 a potom už našlo aj ovladače na tu MP3.
stara
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

prosimta o pomoc

Príspevok od používateľa stara »

ja mam ties ten mp3 plajer a ties mi nefunguje nekomunikuje s pocitacom a ked chcem stiahnut WMP 11 tak si pyta po nainstalovani kraviny chcelby somta poprosit o tel cislo ja som ties s HC moj nik je [email protected] dakujem za odpoved
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Re: prosimta o pomoc

Príspevok od používateľa satelitik11 »

stara napísal:ja mam ties ten mp3 plajer a ties mi nefunguje nekomunikuje s pocitacom a ked chcem stiahnut WMP 11 tak si pyta po nainstalovani kraviny chcelby somta poprosit o tel cislo ja som ties s HC moj nik je [email protected] dakujem za odpoved
mne to tiez nefunguje Kua ... dakedy to slo aspon sem tam a teraz prisiel z opravy {nesiel zapnut}... a uz vobec nefunguje shit to je
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: prosimta o pomoc

Príspevok od používateľa kukiak »

stara napísal:ja mam ties ten mp3 plajer a ties mi nefunguje nekomunikuje s pocitacom a ked chcem stiahnut WMP 11 tak si pyta po nainstalovani kraviny chcelby somta poprosit o tel cislo ja som ties s HC moj nik je [email protected] dakujem za odpoved
definnuj "kraviny". na 90% ti psie ze nemas legalny win. To je tvoja chyba, Bud si ho kupis, alebo pouzijes google "legalnym" si ho "urobis"
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

ThroniX napísal:nie nenašlo. ale ani v systeme.

\\ Fuu takže som to vyriešil. Nainštaloval som WMP 11 a potom už našlo aj ovladače na tu MP3.
nainstaloval som aj WMP 11 a aj to z toho CD ....pripojim Mp3-jku do pocitaca spravi mi to ze "tut-tut " akoze taka zvucka a konec.....nenajde ani player ani nic dalej nerobi ma s toho ide slak trafit prosim Poradte daco ete THX
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

nitko mi nevie poradit ???
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Kamoska ma ten isty player.A tiez mi ho niekedy nenajde..Je to zaujimave,ale niekedy staci pichnut do ineho USB slotu.Dalsia zaujimavost je,ze ak som ho napajal do USB 1.0,cize stare pomale USB-player naslo stale a nestalo sa ani raz,ze by bol nejaky problem alebo konflikt..Ak pichnem do booku-skoro stale konflikt,alebo nic nenajde.Ja si to vysvetlujem tym,ze tam je USB 2.0,teda vysokorychlostne..Hmm..SAMSUNG asi dobre netestoval kompaktibilitu..Neviem ako ostatne typy,ale tento sa sprava nekorektne a ako tak citam,tak ma s nim problemy viac ludi :? ..
zwARO
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zwARO »

ja neviem co riesite. v manuali je napisane ze musis mat usb 2.0 a wmp staci myslim 10 aby ti siel s tym softwarom. v tom softe su na neho aj ovladace...ach jaj.ale ak xces aby ti ho win nasiel tak musis mat wmp 11...som reinstalloval win a stahol vsetky aktualizacie a uz ide aj bez toho softu...takze kupte win/nainstalujete soft/kupte usb 2.0 pci porty :) moznosti je vela...
a myslim ze to je ok prehravac len raz som ho odpalil ked som ho zle zapojil na nejakej chate na home made repro a dostal elektircky vyboj :D

btw ak ti ho najde len v daktorom usb tak je to preto lebo je nainstalovany len v daktorom. pripadne si ho daj nainstalovat v hlavnom a uz ti pojde v kazdom...tak to je aspom na NTB.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia mam tento player mal som ho este ked na neho nebola ani reklamna kampan problem je len v tom ze ty co ho kupia vedia o pc v podstate nic takze tolko tento player nieje mass storage zariadenie ako usb kluce a podobne vecicky ako prehravace a tak tento prehravac komunikuje s pc pomocou protokolu MTP je to vec resp ovladac ktory obsahuje wmp 10 a vyssie ale pre najpohodlnejsiu pracu vam staci len wmp 11 ten soft na cd je na nic potom :) potom sa vam normalne zobrazi v tomto pocitaci ako samsung yp-u3device a mozete ho prehladavat robit playlisty, dodam ze na viste netreba robit nic kedze tam uz je aj rtm ovladac aj wmp 11 pritomny v zaklade :) podotykam ze mne sa s prehravacom nevyskytli ziadne problemy a to ho budem mat cez 4 mesiace tusim ani neviem uz :)
zwARO
Light Star
Light Star

napisal si presne to co ja :) len dodam ze sa potom zobrazi ako MTP device tusim. a aj ja ho mam od oktobra priblizne...mesiac na reklamacke :) ae nastastie povedali ze nevedia co mu je a dali mi novy :oops:
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

Včera som to inštaloval,treba dat CD od MP3 player Samsung YP-U3
do počitača,Ovladací panel a pridanie hardvéru.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ppk napísal:Včera som to inštaloval,treba dat CD od MP3 player Samsung YP-U3
tak to urcite nefunguje pretoze ani media player ani rtm ovladac na tom malom cd nieje je tam cisto len ten soft takze tak :roll:

/ INAK AK BY NIEKTO CHCEL MAM DOMA INY FIRMWARE CO IDE NAFLASHOVAT DO TOHOTO PREHRAVACA A POTOM SA SPRAVA AKO MASS STORAGE PRICOM ALE PADA FUNKCIA RDS U RADIA TAKZE SS AK BY STE MALI ZAUJEM :)
zwARO
Light Star
Light Star

strata zaruky ista predpokladam,ze?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zwARO napísal:strata zaruky ista predpokladam,ze?
preco by bola ? ak sa pokazi oni ho uz nezapnu cize nezistia co si tam mal a za druhe ak sa posere tak ze napriklad nepojde zvuk alebo tak preflashujes naspat :)
sisken
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sisken »

zdravim,

nebudem zakladat novu temu, ale ak viete tak mi helpnite s problemom...je to vlastne podobny ako tu boli akurat ten moj som nevyriesil

kupil som si mp3ku, zapojil do usb a nenaslo mi ju, stale mi pisalo nieco s MTP device a ked som dal automaticky instalovat tak nejaku chybu...skusal som vybrat rucne ale mal som tam iba MTP...tak som updatoval driveri na usb, tusim tiez neuspesne, zapol som do ineho usb a nejako som to spojazdnil ako usb mass storage (abo ako sa to vola)...

fici to vpoho, mp3ky, obrazky iba kopirujem a idu, s videami je vacsi problem lebo to treba konvertovat a prave preto by som chcel nejako spravit ten MTP, pretoze soft pridavany k mp3ke mi stale pise ze mam pripojit mp3ku, na mp3ke mi stale svieti connecting

cize mozem tam veci kopirovat ako na usb kluc, je to kompatibilne aj s wmp11 ale neviem co mam robit s tym MTP...mam wmp11, stiahol som aj MTP driver z microsoft.com ale nejak mi to furt nefici

ked som pozeral vsemozne fora, nikde som nenasiel riesenie, tak aby to mne ficalo

napada ma iba ze by to bolo s tym ze mam vypnute windows update, ale nemam celkom legalny win :)...ked som stahoval z microsoft.com ten driver tak to chcelo overit win aj som stiahol tu srandu a vpohode to preslo.

tak a som to vyriesil...nainstaloval som win sp3 vista style a tam to fici
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ppk napísal:Včera som to inštaloval,treba dat CD od MP3 player Samsung YP-U3
tam nic take nieje :roll: len soft od samsungu ktory je absolutne nepouzitelny
Napísať odpoveď