a co sa tyka mojho placu heh ja som plakal koli dakej blbosti heh na zs dakedy mozno ale koli bolesti som nikdy tusim neplakal a to som bol staly zakaznik v nemocnici ja som skor plakal koli emociam napr ked zomrel dedko jedna holka sa somnou nepekne zahrala a heh ked som zaciatkom tohoto roka nevedel co vlastne cem a co citim
Dievčatá a ich plač
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako bolo spomenute ked uz ta baba vola s placom prave tebe tak asi preto ze si pre danu chvilku ta prava osoba heh tak urcite to nezlozim a ako pisal kolega nadomnou ked sa da tak bezim zanou lebo nic nepomoze viac ako objatie a posepkanie do uska "joooj neboj moje to bude dobre" nestalo sa mi to velakrat ale taketo situacie moje kamaratstva utuzili a tie baby teraz skor nez placu zavolaju ze ca su stretnut a vzdy sa otom porozpravame a to objatie fakt velmi pomaha ono objatie v pravej chvilke zabrani aj tym slzopadom
takze ak dakomu zavola holka z placom tak urcite neskladat iba ak si ce tym daco vynutit lebo to obcas robia svicky jedny a neda sa tomu potom odolat 
a co sa tyka mojho placu heh ja som plakal koli dakej blbosti heh na zs dakedy mozno ale koli bolesti som nikdy tusim neplakal a to som bol staly zakaznik v nemocnici ja som skor plakal koli emociam napr ked zomrel dedko jedna holka sa somnou nepekne zahrala a heh ked som zaciatkom tohoto roka nevedel co vlastne cem a co citim
(micpu ty asi vies o ktorej osobe hovorim ze
) a obcas sa stane ze kukam daky film a slzicka urobi ze hop btw ani nefim naco pisem tuto 2 polovicu prispevku ked je mimo temy ale nevadi no 
-
jin
VIP
Ja mám zasa presne opačnú skúsenosť. Na jednej párty kamarátka na tom bola zle - depka - a nakoniec za ňou došiel kamarát a rozplakala sa mu v náručí. Neskôr keď sme sa o tom rozprávali uznala že pokiaľ by nebol prišiel, tak by sa nerozplakala. Ale každopádne asi lepšie, že sa vyplakala.Runes napísal:...a to objatie fakt velmi pomaha ono objatie v pravej chvilke zabrani aj tym slzopadom
-
Enduro3333
Medium Professional
Suhlasim aj ja som mal priatelku ktora tiez neprejavovala svoje city bala sa ich prejavit ale ked bola v mojom naruči tak sa vyplakala a potom jej uz bolo lepsie .....jin napísal:ja mám zasa presne opačnú skúsenosť. Na jednej párty holka na tom bola zle - depka - a nakoniec za ňou došiel kamarát a rozplakala sa mu v náručí. Neskôr keď sme sa o tom rozprávali uznala že pokiaľ by nebol prišiel, tak by sa nerozplakala. Ale každopádne asi lepšie, že sa vyplakala.
-
deathgirlll
Novice
-
triple
Guru wannabe
ježiš teraz som si spomenul.. ke som sa rozišiel s kočkou no vlastne ona so mnou .. bol som z toho dosť v prdeli.. a ked som si myslel že som už celkom ok.. už som aj bol.. no čo bolo vtedy.. veľká noc.. strašne som sa naje*al s kamarátmi ale strašne.. že ked som došiel domov tak matka sa o mna musela starať.. a držať mi hlavu aby mi nespadla do vedra z grckami... no vtedy mi som jej povedal všetko.. všetko a reval som strašne veľmi...a vôbec mi to nepomohlo.. bolo mi nadalej zle.. al ráno ked som sa zobudil s bolsťou hlavy a mama povedala všetko čo som jej vytáral tak som sa hanbil ako pes..mi-chau napísal:Plac je dobry, plac uvolni... odhlieni... a vyplavi na povrch vela zamlcanych skutocnosti... necha priestor pre ciru uprimnost
je normálne, že človek, ktorého niečo trápi, sa potrebuje vyplakať... aj keď je tu viac názorov, že vám to nepomohlo, ja si myslím opak... plačom prežívate, cítite to, čo vás trápi a dostáva sa to z vás...
preto proti plaču nič nemám a od dievčaťa to beriem ako prejav dôvery... už spomínaná osobná prítomnosť je pre smutného človeka najlepšia...
pozor ale, aby vás to dievča nezneužívalo - mne sa to žiaľ stalo... jedna moja bývalá kamarátka si dokázala vynútiť moju prítomnosť citovým vydieraním - jednoducho sa rozrevala do telefónu a nešla utíšiť... ale keď som bol s ňou, tak už bola happy s výrazom nič sa nedeje...
pri takýchto skúsenostiach som sa trochu poučil a myslím si, že ak to dievča plače naozaj úprimne, tak si zaslúži vašu pozornosť a tie dve hodiny cska si naozaj môžete odpustiť...
ja nepoznám v mojom živote nikoho, kto by mi dával viac, ako moji priatelia a keď vás potrebujú, rozhodne to nie je strata času (mimochodom nikdy neviete, kedy budete potrebovať vy ich)
"The most worth-while thing is to try to put happiness into the lives of others." (Robert Baden-Powell)
preto proti plaču nič nemám a od dievčaťa to beriem ako prejav dôvery... už spomínaná osobná prítomnosť je pre smutného človeka najlepšia...
pozor ale, aby vás to dievča nezneužívalo - mne sa to žiaľ stalo... jedna moja bývalá kamarátka si dokázala vynútiť moju prítomnosť citovým vydieraním - jednoducho sa rozrevala do telefónu a nešla utíšiť... ale keď som bol s ňou, tak už bola happy s výrazom nič sa nedeje...
pri takýchto skúsenostiach som sa trochu poučil a myslím si, že ak to dievča plače naozaj úprimne, tak si zaslúži vašu pozornosť a tie dve hodiny cska si naozaj môžete odpustiť...
ja nepoznám v mojom živote nikoho, kto by mi dával viac, ako moji priatelia a keď vás potrebujú, rozhodne to nie je strata času (mimochodom nikdy neviete, kedy budete potrebovať vy ich)
"The most worth-while thing is to try to put happiness into the lives of others." (Robert Baden-Powell)
-
Sagittarius
Guru
Máš pravdu aj mňa vedieť dojať plačúce dievčatá...SSemteXX napísal:mna skor dievcenske place vedia strasne nehorazne dojat,vtedy sa viem s nimi najlepsie porozpravatlubim ich....niekedy je aj mne vtedy do placu ale vsak co uz,takto to je uz raz v zivote mno
Ale keď mi kamarátka (podotýkam kamarátka) raz plakala v náručí nebolo mi všetko jedno. V určitých momentoch som mal chuť plakať s ňou, ale udržal som sa. A vedel som prečo plakala...a nebola to podľa mňa hlúposť...
-
Mateq
Medium Professional
Re: Dievčatá a ich plač
Ísť za ňou.. Rozlišoval by som závažnosť situácie, a aj to či ide o tvoje dievča alebo o kamarátku. Môže sa ti stať, že keď ti kamarádka zavolá s plačom a ty ideš za ňou, zvykne si volať pokaždé a pokaždé bude očakávať že prídeš.jin napísal:Ísť za ňou. Ak sa dá. Ľudia neradi plačú, avšak keď to už niekto neznesie, padne dobre, ak je niekto nablízku. Plač ako taký vnímam pozitívne.
-
jin
VIP
Môj predpoklad je, že si toto písal na základe osobnej skúsenosti (môžem sa pravdaže mýliť). Záleží aj na type baby, ako sa na to pozrie, aké sú okolnosti prečo si neprišiel apod.Mateq napísal:Ísť za ňou.. Rozlišoval by som závažnosť situácie, a aj to či ide o tvoje dievča alebo o kamarátku. Môže sa ti stať, že keď ti kamarádka zavolá s plačom a ty ideš za ňou, zvykne si volať pokaždé a pokaždé bude očakávať že prídeš.. Ak to potom raz nespravíš, nadobudne pocit že na ňu kašleš a máš problém.. Pozor na to.
Samozrejme stať sa môže aj to čo si napísal....
jj,je to pravda,zalezi na type dievcata a ako sa sprava..jin napísal:Môj predpoklad je, že si toto písal na základe osobnej skúsenosti (môžem sa pravdaže mýliť). Záleží aj na type baby, ako sa na to pozrie, aké sú okolnosti prečo si neprišiel apod.
Samozrejme stať sa môže aj to čo si napísal....
-
Mateq
Medium Professional
Bolo to na základe osobnej skúsenosti (bývalá kamarátkajin napísal:Môj predpoklad je, že si toto písal na základe osobnej skúsenosti (môžem sa pravdaže mýliť). Záleží aj na type baby, ako sa na to pozrie, aké sú okolnosti prečo si neprišiel apod.
-
jin
VIP
Tá druhá možnosť sa mi nejako nezdáMateq napísal:Bolo to na základe osobnej skúsenosti (bývalá kamarátka), ale predpokladám, že väčšina báb je normálnejších - ale to nič
. Je tu ešte možnosť, že jej povieš nech príde za tebou, čím jej vlastne ponúkneš možnosť byť s tebou, keď má problém a potrebuje to, ale zároveň sa zbavíš toho faktoru, že by ťa mohla začať využívať a očakávať tvoj okamžitý príchod kvôli každej prkotine.
Keď mi niekto rumázga do fónu nemám jej to srdce povedať aby prišla za mnou. Ona potrebuje pomoc a to pre mňa znamená, že jej pomôžem a nebudem jej pripravovať cestu. Druhá vec je, že zasa pokiaľ mi už niekto s plačom volá, tak nikdy doteraz nešlo o prkotinu, vždy šlo o vážnu vec. Ale to záleží fakt zrejme na charaktere kamarátok a aj na nás, aby sme odhadli, či to prkotina je, alebo nie je. Ale osobne to beriem vždy vážne, nakoľko keď mi zavolá baba 19r a len len že hovorí cez slzy, tak beriem prvé oblečenie, sadám do auta a fičím...
-
midnight_man
Guru
-
Enduro3333
Medium Professional
-
jin
VIP
Záleží na príčine, ale v princípe máš pravdu.erytrocyt napísal:Ženské slzy, je to najúčinnejšia zbraň na nás mužov. Vyronia slzu a mi padáme na kolená.
Napísal som to obrazne, ale nie je to tak?
Teda na mňa aspoň vždy zaberú. nedokážem proste babu poslať dokelu, keď roní slzy to nie. Možno je to moja slabosť a v budúcnosti mi to pripraví ťažkosti, ale zatiaľ neľutujem ani jednej osušenej slzy.
-
RoQa
Darca
TAk moja Ex ked som sa s ňou rozchádzal ronila slzy o dušu... No ale ak by sa to opakovalo za každým tak sa sňou predsa nikdy nerozídem... !!! A ja niesom práve ten typ čo sa vo vzťahu obetuje...jin napísal:Záleží na príčine, ale v princípe máš pravdu.
Teda na mňa aspoň vždy zaberú. nedokážem proste babu poslať dokelu, keď roní slzy to nie. Možno je to moja slabosť a v budúcnosti mi to pripraví ťažkosti, ale zatiaľ neľutujem ani jednej osušenej slzy.
-
jin
VIP
Ako v takomto prípade som samozrejme ani ja neustúpil, ale u mňa (neviem ako u teba) to bolo vždy troška iné. Obaja sme vedeli, že ten vzťah nemá budúcnosť, že je to ďalej iba trápenie. Slzy padali na oboch stranách a nehanbím sa za to. Ide o to, ako ponímaš spojenie "ustúpiť slzám".Joxxo napísal:TAk moja Ex ked som sa s ňou rozchádzal ronila slzy o dušu... No ale ak by sa to opakovalo za každým tak sa sňou predsa nikdy nerozídem... !!! A ja niesom práve ten typ čo sa vo vzťahu obetuje...Vniektorých sytuáciach sa preto slzám podľahnúť môźe ale v niektorých by som v žiadnom prípade neustúpil...
//Edit:
Nechcel som písať ďalší príspevok. V skratke: SúhlasJoxxo napísal:No áno ak slzy padajú na oboch stranách tak to je iné...ale môj prípad je skôr ten že dievča sa snažilo omotať si ma okolo prsta práve tým plačom...A tiež je to iné ak si z toho vzťahu odnesieš niečo aj ty...vtedy je jasné źe nejaká slzička ujde predsa rozchod je rozchod ale ak sa ti to dievča sprotivý a plačom si vynucuje svoje požiadavky stále dookola a dookola tak