Ale ako o vidno, tu na fore ma konrada kto rad, asi nikto, pomaly ziadna holka...
Myslim ze malo ktory srac mu vobec spolal sms... vsetko tei male 12 rocne, dostanu na mesiac 500 korunovy kredit... a 5/6 ide na matka... cela shs je dost uboha dnes sa to potvrdilo...
Retne napísal:Ale ako o vidno, tu na fore ma konrada kto rad, asi nikto, pomaly ziadna holka...
Myslim ze malo ktory srac mu vobec spolal sms... vsetko tei male 12 rocne, dostanu na mesiac 500 korunovy kredit... a 5/6 ide na matka... cela shs je dost uboha dnes sa to potvrdilo...
Preco by malo byt shs ubohe? Za to, ze clovek, ktoreho nemate radi sa tam stale drzi? Pokial ma dostatocnu fanusikovsku zakladnu, tak tam bude, a mozno to aj vyhra. To iste ako volby. Nie vsetci mozu byt vzdy spokojni, hovori sa tomu pluralita nazorov. Mna teda vobec netankuje, ze tam je nejaky Konrad. Nech si mu kludne posielaju dievcinky sms az do zblaznenia a nech to kludne aj vyhra, pretoze vyhra v Superstar vobec nezarucuje uspesnost na hudobnom poli, pokial ma clovek talent a chut na sebe pracovat, staci mu ucast vo finale, producenti si ho uz najdu
smetiar007 napísal:tu nejde o to ze ho nemame radi ale ze on sa nemal dostat ani finale pretoze newie spievat:::
Odkedy v Superstar rozhoduje to ci clovek vie spievat? Viz. uplne prvy rocnik, min. dvaja kandidati nemali co vo finale hladat a kam az sa dostali. Neviem preco maju ludia dojem, ze superstar je hlavne o spievani. Akakolvek sutaz v televizii, kde rozhoduju svojim hlasovanim ludia je o sympatiach.
axanka1) konry______________je naj _________________-len sa s tym neviete vyrovnat lebo babi su donho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
ja som skor videl nieco taketo na pokeci
*`*•.,¸.•*`*•.,¸.•*`*•.,¸.•*`*•.,¸.•* CELY POKEC KRICI KONRAD CHOD DO PI*I *`*•.,¸.•*`*•.,¸.•*`*•.,¸.•*`*•.,¸.•*
myslim, ze ak poznate niejaku babu co ma 12-15 rokov, a chcete sa jej dostat do nicku ci icq, vyskusajte heslo "Bebenko5" .. mate 50% sancu ze je spravne
p4ra napísal:Skoda toho Misa Chrenka. Neverim tomu, ze ten maly EMO somar si buchanim mikrofonu o hlavu az takto dokazal ziskat ludi.. Uzas..
tiez neverim ako si niektore slovenske skupiny ziskali tolko fanusikov a predsa ich maju ale to uz sme OT proste ho emaci zeru a tiez aj rocniky 10-15 ktore by ste neverili ale dokazu na tie esemesky presrat strasne vela
vendo napísal:tiez neverim ako si niektore slovenske skupiny ziskali tolko fanusikov a predsa ich maju ale to uz sme OT proste ho emaci zeru a tiez aj rocniky 10-15 ktore by ste neverili ale dokazu na tie esemesky presrat strasne vela
myslim ze iba oni si neuvedomuju hodnotu penazi a preto su jediny ktori tam preseru nenormalne vela lebo na kredit im dava mama tato babka mozno starsi surodenec heh normalny clovek posle vjednom kole 1 MAX 2 hlasy dezto oni aj 20
A v principe nevidim natom nic zle ze vypadol chalanisko ved na vyhru aj tak nemal a je to sutaz kde by mal ostat najlepsi nehovorim ze tam niesu horsi ale aj ty dufam vypadnu ja to zatial vidim na ivanku a vierku ze pojdu do finale teda minimalne vierka kedze to je megalomansky charizmaticka osobnost ta si hadam ziskala cely narod
no tak ja tiež patrím do funclubu miška chrenka...ten chalan je úplne cool,pretože sa na nič nehrá,je sympatický a skromný...nešiel do tej súťaže ukazovať ako vyzerá,ale ako spieva...a keby nevedel spievať tak ho porota neposunie až tam kam sa dostal..a teraz to bolo už len na ľuďoch a ako sa zase potvrdilo slovenský národ je hluchý...hlavne tie malé nadržané dievčatká čo sa tam dobre,že neroztiekli ked spieval konrad...ved to bolo fakt trápne čo tam robili ked som ich videla...a on? je to chudák...
skerka napísal:no tak ja tiež patrím do funclubu miška chrenka...ten chalan je úplne cool,pretože sa na nič nehrá,je sympatický a skromný...nešiel do tej súťaže ukazovať ako vyzerá,ale ako spieva...a keby nevedel spievať tak ho porota neposunie až tam kam sa dostal..a teraz to bolo už len na ľuďoch a ako sa zase potvrdilo slovenský národ je hluchý...hlavne tie malé nadržané dievčatká čo sa tam dobre,že neroztiekli ked spieval konrad...ved to bolo fakt trápne čo tam robili ked som ich videla...a on? je to chudák...
Nemyslíte že im to kázali?
Ja už prestávam veriť takýmto reality show, si už začnem myslieť že Habera dávno vybral kto bude Superstar a vlastne sa to všetko len naťahuje, všetko je dopredu pripravené atď....