Liga majstrov
správa
si myslím, že najväčšie prekvapenia jednoznačne Celtic - AC Milano 2:1, a mna dosť prekvapil aj zápas FC Liverpool - Marseille 0:1 - ale treba povedať, že ten gol bol parádnyIZZi-BA napísal:chlapy kto tipoval teraz ligu tak urcite prehral kto vyhral nech napise lebo aj mne toho dost uslo dost som to necakal taketo vysledky Fenerbahce prve v skupine Sachtar Doneck tiez prvy fajne
naco Wenger kupoval Da Silvu, ked aj tak nehrava a prilezitost dostava len Adebayor, Van Persie, Bendtner a Walcott. Ale suhlasim, Arsenal hral krasne, Slavia je zrela na uterakkali520 napísal:No Arsenal pekne roztrielal slaviu az mi ich miestami prislo luto, lebo tie prve 3 goli boli naozaj dost nestastne. A v druhom polcase Arsenal ukazal ako vie byt futbal krasny, nadherne narazcky s peknym zakoncenim.
Myslim si ze uz by bol aj cas Walcota davat do zakladu.
Schalke hralo dobre ale zapas nic moc.
Dost ma prekvapila valencia, doma prehrat z trondheimom je uz fakt moc. Idu nejak dolu vodou aj s madridom doma prehrali 5:1. Neviem ale take muzstvo by doma nemalo stracat.
besiktas prekonal rekord slavii a prehrali v liverpoole 8:0, skoda mohli ten zapas davat
Dost ma prekvapila valencia, doma prehrat z trondheimom je uz fakt moc. Idu nejak dolu vodou aj s madridom doma prehrali 5:1. Neviem ale take muzstvo by doma nemalo stracat.
besiktas prekonal rekord slavii a prehrali v liverpoole 8:0, skoda mohli ten zapas davat
podla mna arsenalu tie najlepsie roky pridu a budu dlhe lebo hraci su strasne mlady a co dokazuju teraz to je obdivujuce podla mna hraju jeden z najkrajsich futbalov v europe aj ked som fanusik Manchestru ale arsenal ma moj respect su mlady a ake hviezdy su z nich Fabregas Hleb Walcott Adebayor maju buducnost Wengerova praca zacina mat ucinky aj ked odisiel Henry tak som myslel ze nebudu mat strelca ale pekne ho doplnili ostatny hraci drzim im palce aj ked som fanusik Manchestru a nech im to vydrzi